[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] yorumuna katılıyorum. benim hatam çok zaten logo vs hiçbirşeyim olmadan video paylaştım ama reklam diye bakıyorum şuan tabiki.. şuan paylaştıysa logolu haliyle de paylaşır çunku gelen yorumları falan okuyorum cogu olumlu.. ve irtibata da geçtim kemalle..
dipnot.. şuan hazır yapmış oldugum şakalar olmasına rağmen videoyu istediğim kalitede editliyemiyorum ve onun için paylaşmıyorum. öğreniyim öyle paylaşıcam
sen ilgi çekici başarılar işler yaptıktan sonra her türlü yayılıp paylaşılacaktır buna ara vermeden sık sık devam edersen 5-6 ay da iyi yerlere gelirsin facebook sayfalarımı elimden çıkarmasam iyi bi destek olabilirdim sana ama malesef sattım.
dediğim gibi intro 10 sn geçmesin, logo koyduktan sonra ve google da twitter adresin youtube kanalın index almasından sonra zaten herkes seni bulacaktır. bunlar bi anda olmaz bırak reklamını yapsınlar kimse linkini verip videonu paylaşmaz alın burdan izleyin demez o adamlarda kendi site hitlerini ya da facebook sayfalarını aktif tutmak için bu içerikleri paylaşıyor sonuçta.