Hacı şakir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar şampuanların içinde onlarca kimyasal var ve bunların bir kısmı zararlı. Kanserojen içeriyorlar. Neredeyse her gün bu kanserojenleri direkt vücudumuza sokuyoruz.
Head n shoulders kullanıyordum ben güzel bir şampuan ama zararlı olduğunu düşünüyorum daha doğal şampuanlar arıyorum. Hacı şakir aldım daha az zararlıdır diye sanırım onda da varmış zararlı kimyasallar. Tek beklentim saçımı temizlesin kokusu rengi vs beni ilgilendirmiyor.
Öneriniz var mıdır bu konuda? Mesela bebek şampuanları vs önerir misiniz dalin tarzı daha az zararlı olabilir.
zeytin yağlı sabun kullanmıştım fakat taş gibi yapıyor saçı pek randıman alamadım.
[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] Hocam pahalı diyorsun ama [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] hocamın profilindeki resmindeki saçlara baksana adam saçlarıyla konuşuyoronun için bıttım sabunu öneriyor anla sende
sende onun bu kıyağını unutma yani herkese yapmaz böyle kıyak
---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
Siirt Bıttım Sabunu İle Saç Dökülmesine Doğal Çözüm
hocam burada satıyorlar bunun gibi bir kaç site daha var ama kalıp halinde 1kg kalıp 25 lira1kg kalıbı ayırmakta ayrı bir iş bu şekilde almak isterseniz var buralarda
bioxcin veya bioblas
bioxcin gerçkten zararsındır kullanıyorum dökülme kepek vs yok
sls içeriyor hocam nasıl zararsızkanserojen içeriyor
![]()
bitkisel diye eczanede satılıyo ama![]()
Zigavus kullan aynen
sls paraben var hocam ondada
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.