En Baştan Başlamak

• Kullanıcı MYTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MYTH

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

bir kanalım yüzünden diğer kanallarımında para kazanması kapandı.
bugün tüm kanallarımı komple sildim . adsense mailimide değiştirdim.
her şeye yeniden özgün bir biçimde başlamak istiyorum.şimdi bir kanal açıp çalışsam yine para kazanma kapanırmı

ttnetten çıkıp superonline geçmek istiyorum.geçersem düzelirmi ip değişikliğinden ?
yada yeni bir pc den açsam aynı ıpden modemden ?

teşekkürler.

Hocam sorunlu kanalı sildiyseniz ; ip değiştirip, çerezleri silip, yeni kanal açaraktan devam edebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde bende aynı durumdaydım silmeden önce günlük 100k izlenim alırken 12 gün önce sıfırdan başladım şimdi maksimim 1k izlenim zor alıyorum eski performansı yakalamak çok çok zor bir durum

Bence süperonline a geç ben çok memnunum.Konu hakkındada arkadaşın dediği gibi modeme reset at.

modeme reset atmak yeterli mi ? bazı siteler ip ban verdiğinde siteye girebilmek için modeme res atmak yetmiyor çünkü. cmd den birşeyler yapıyorduk ugrasıyorduk falan öyle oluyordu

---------- Mesaj saat 23:09:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:32 civarında gönderildi. ----------

sadece bunun icin bilgisayarina format atani dahi görmüstüm :))

hocam knight online oynarken koxp çalışmıyor disconnect veriyor diye bir günde 7 kez format attığımı biliyorum :D

ip değişse bile mac adresi aynı kalmıyor mu bilgisayarlarda? oradan sıkıntı olmasın?

en baştan başladım 60 tane kanalım kapandı kanallarım varken 1 günde kazandıgımı 1 ayda zor kazanır oldum şu anda toparlamak zor ama sabır önemli tabi

modeme reset atmak yeterli mi ? bazı siteler ip ban verdiğinde siteye girebilmek için modeme res atmak yetmiyor çünkü. cmd den birşeyler yapıyorduk ugrasıyorduk falan öyle oluyordu

---------- Mesaj saat 23:09:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:32 civarında gönderildi. ----------

hocam knight online oynarken koxp çalışmıyor disconnect veriyor diye bir günde 7 kez format attığımı biliyorum :D

Hocam Başlangıç düğmesini tıklatın.
Girin cmd içinde Başlangıç menüsünde arama alanına.
Sağ-tıklayın Komut İstemi ve seçin Yönetici olarak çalıştır.
Aşağıdaki komutu yazın ve tuşuna basın Girin: ipconfig /flushdns
Komut başarılı olursa, aşağıdaki iletiyi görürsünüz:
Windows IP yapılandırması DNS Çözücü Önbelleği başarıyla temizlendi.

Hocam Başlangıç düğmesini tıklatın.
Girin cmd içinde Başlangıç menüsünde arama alanına.
Sağ-tıklayın Komut İstemi ve seçin Yönetici olarak çalıştır.
Aşağıdaki komutu yazın ve tuşuna basın Girin: ipconfig /flushdns
Komut başarılı olursa, aşağıdaki iletiyi görürsünüz:
Windows IP yapılandırması DNS Çözücü Önbelleği başarıyla temizlendi.

aynen hocam buydu teşekkür ederim :)

Geçtiğimiz günlerde bende aynı durumdaydım silmeden önce günlük 100k izlenim alırken 12 gün önce sıfırdan başladım şimdi maksimim 1k izlenim zor alıyorum eski performansı yakalamak çok çok zor bir durum

aynen hocam bu şartlarda cok zor. bn de aynı durumdayım hemen hemen. düzeltiriz durumları ıns ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri