En Beğendiğim, Beni Derinden Etkileyen Filmler Listesi

Sıkıysa yakalaya söz yok zaten.

Ama bu listeye eklenesi filmlerde var

Koku bir katilin hikayesi
İnside man
Prestij (sihirbazlikla ilgili inanilmaz film)
ve başkalari )

izlediklerim arasından bana göre 2013' ün ilk 2 filmini söyleyeyim size.
La migliore offerta
Rush

genel olarak konuşacak olursak liste çok uzar.Benimde kült filmleri izleme
hastalığım vardı bi ara. İnternetten biyerde listesini bulup izlemiştim sıradan.
düşük bütçeli ilk çıktığında çok tutulmamış ancak zamanla
kendi kitlesini oluşturan, izleyenlerde
ayrı yeri olan filmlerdir kült film. bilmeyenler olabilir.

Big fish- babasını kaybedenleri daha fazla etkiliyor :(
A prophete- farklı çok güzel bir hapishane filmi. Fransız filmi.

liste bitmez vallahi kayıt tuttuğum bi dosya vardı harddiskle birlikte o da yalan oldu.
tavsiye isteyen olursa yine belirtirim tavsiyelerimi, izleyipte asla pişman olmayacağınız filmlerdir.

filmlerin cogunu izledim. Film sever olarak izlenilecek filmler hepsi. Benim görüşüm bence herkes bu filmleri izlemelidir. Konuları ve uyarlamaları ciddi anlamda değerli filmler

Yorumlar için sağolun arkadaşlar. Bir çok filmi izlemişsinizdir beğendiğinizi biliyorum fakat buradaki amacım diğer önerdiğim izlemediğiniz filmleri izlemenizdir

Christopher Nolan'ın her filmini düşünmeden izleyebilirsiniz. Hepsi sizi derinden etkileyecektir. İyi seyirler :)

İyi Kötü Çirkin - Bir Sergio Leone klasiği.Sinemaya kazandırılmış harika çekim teknikleri,başarılı oyunculuklar ve müzikleriyle insanı izlerken zevkten dört köşe edecek yapıt.

Bisiklet Hırsızları - İkinci Dünya Savaşından sonraki İtalya'nın sosyal durumunu gösteren acımasız ve bir o kadarda sade yapıt.Tüm sadeliklerin yanında harika oyunculuklar filmi gerçekten çok değerli kılıyor bizlere.

Bir Kaç Dolar İçin - Bir Sergio Leone klasiği daha.Lee Van Cleef ve Clint Eastwood'un yanında Gian Maria Volontenin yer aldığı baş yapıttır.Lee Van Cleef'in canlandırdığı Mortimer karakteriyle Clint'in canlandırdığı Monco'nun yollarının kesişmesi ve kötü adamın peşine farklı amaçlarlada olsa düşmeleri...

İyi Kötü Çirkin - Bir Sergio Leone klasiği.Sinemaya kazandırılmış harika çekim teknikleri,başarılı oyunculuklar ve müzikleriyle insanı izlerken zevkten dört köşe edecek yapıt.

Bisiklet Hırsızları - İkinci Dünya Savaşından sonraki İtalya'nın sosyal durumunu gösteren acımasız ve bir o kadarda sade yapıt.Tüm sadeliklerin yanında harika oyunculuklar filmi gerçekten çok değerli kılıyor bizlere.

Bir Kaç Dolar İçin - Bir Sergio Leone klasiği daha.Lee Van Cleef ve Clint Eastwood'un yanında Gian Maria Volontenin yer aldığı baş yapıttır.Lee Van Cleef'in canlandırdığı Mortimer karakteriyle Clint'in canlandırdığı Monco'nun yollarının kesişmesi ve kötü adamın peşine farklı amaçlarlada olsa düşmeleri...

Bisiklet hirsizlarini izledim cok begendim ama bilerek listeye almadim pek fazla kisinin sevecegini sanmiyorum sence?

Bisiklet hirsizlarini izledim cok begendim ama bilerek listeye almadim pek fazla kisinin sevecegini sanmiyorum sence?

Genelde insanların pek sevmeyeceği film.En azından gençlere pek hitap etmiyor diyebiliriz.Genelde artık insanlar aksiyon,vurdulu kırdılı güçlü efekti olan filmleri seviyorlar ama bu filmlerde efektlerin olmaması eski olması bu filmleri kötü yapmaz aksine böylesine bir film bu yıllarda çekilemez.O doğallığı yakalayamaz.

Favoriye alıyorum, zamanım olursa izlerim :rolleyes:

Genelde insanların pek sevmeyeceği film.En azından gençlere pek hitap etmiyor diyebiliriz.Genelde artık insanlar aksiyon,vurdulu kırdılı güçlü efekti olan filmleri seviyorlar ama bu filmlerde efektlerin olmaması eski olması bu filmleri kötü yapmaz aksine böylesine bir film bu yıllarda çekilemez.O doğallığı yakalayamaz.

Aynen dedigin gibi keske insanlar gereksiz aksiyon yerine bu listedeki gibi anlamli filmleri izlese.. ben de gencim ama 1900 lere adeta tapiyorum en guzel filmlerin en guzel muziklerin cekildigi yillar.. arkadaslarimdan hic biri depeche mode, alphaville, pink floyd dinlemez acar sagopa dinler ergen ergen muhabbetler falan hep sinirimi bozan bu olmustur hic biri kafa dengim degil belki bu yuzden pek fazla arkadasim yok. Bu konu hakkinda soyleyecegim cok sey var da en iyisi susayim :)

Profesyonel Bir Film İzleyicisiyimdir, Yani Birçok Film İzledim. Sevmediğim 3-4 Tür Dışı Her Tarzı İzledim.

Bunlarıda İzlemediklerimi , İndirip Arşivime Almaya Başlıyorum. Bugünden İtibaren

Aynen dedigin gibi keske insanlar gereksiz aksiyon yerine bu listedeki gibi anlamli filmleri izlese.. ben de gencim ama 1900 lere adeta tapiyorum en guzel filmlerin en guzel muziklerin cekildigi yillar.. arkadaslarimdan hic biri depeche mode, alphaville, pink floyd dinlemez acar sagopa dinler ergen ergen muhabbetler falan hep sinirimi bozan bu olmustur hic biri kafa dengim degil belki bu yuzden pek fazla arkadasim yok. Bu konu hakkinda soyleyecegim cok sey var da en iyisi susayim :)

Hocam sende benim kafadansın ya :) eski filmlere sardım hele şu sıralar iyice ilgilenmeye başladım.Birde 1960-70 arası çekilen Spaghetti Westernler çok çok kalitelidir ve ayrıca daha izlemesemde eski Rus Sinemasını araştırdım.Oblomov,Suç ve Ceza gibi romanların filmlerini yapmışlar imdb puanlarıda 7 civarında hep.İndiriyorum bakalım nasılmış :) Sanat-Edebiyat-Müzik konusunda bende senin gibi kısmen sorunlar yaşıyorum arkadaşlarla.Saçma sapan müzikler dinlerler gıcık olurum.Gazap Üzümlerini öneriyorum adama hmm izliyeyim diyor 1940 yapımı ama diyorum amaan 1940 yapımı filmi ölsem izlemem diyor al işte :)

piyanist ve scarfast bende tavsiye ederim. Oburlerini henuz izlemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri