En Beğendiğim, Beni Derinden Etkileyen Filmler Listesi

Bende yazayım izleyipte etkilendiklerimi, izleyipte pişman olmayacaklarınızı.

Mr Nobody ; beyin ağrıtır.
Un Prophete ; İzlediğim en güzel hapishane filmi. Fransız.
Gran Torino ; Büyük usta Clint Eastwood'un yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde rol aldığı başyapıt.
Departures ; Japon, drama müzik filmi. Başyapıttır gözümde.
The Wrestler ; drama , sport
Into the Wild ; macera , biyografi , drama. herkesin küçüklüğünde kurguladığı ütopik hayalleri reele döken bir insanın hikayesi.
No Country For Old Men ; Sağlam film.
The lives of others ; Almanya ' nın karışık olduğu dönemlerde yaşananlar.
Pan's Labyrinth ; drama , fantasy , war konuları. Ne kadar dolu olduğu konularından belli. Sadece izleyin.
The Usual Suspects ; En sağlam ters köşeninde ötesinde
Donnie Darko
Matchstick Men ; Nicholas Cage ve Sam Rockwell reyizler oynuyor. Dolandırıcı filmi. Aynı türkler gibin. Telefonla arayarak reklam ürünleri pazarlayarak falan. Ama çok iyi.
Sin City ; izlemeyen varsa yazık etmiş olur.
Once upon a time in America ; Size bir zamanların o amerikasında yaşayan biri olduğunuzu hissettirir.

Bende yazayım izleyipte etkilendiklerimi, izleyipte pişman olmayacaklarınızı.

Mr Nobody ; beyin ağrıtır.
Un Prophete ; İzlediğim en güzel hapishane filmi. Fransız.
Gran Torino ; Büyük usta Clint Eastwood'un yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde rol aldığı başyapıt.
Departures ; Japon, drama müzik filmi. Başyapıttır gözümde.
The Wrestler ; drama , sport
Into the Wild ; macera , biyografi , drama. herkesin küçüklüğünde kurguladığı ütopik hayalleri reele döken bir insanın hikayesi.
No Country For Old Men ; Sağlam film.
The lives of others ; Almanya ' nın karışık olduğu dönemlerde yaşananlar.
Pan's Labyrinth ; drama , fantasy , war konuları. Ne kadar dolu olduğu konularından belli. Sadece izleyin.
The Usual Suspects ; En sağlam ters köşeninde ötesinde
Donnie Darko
Matchstick Men ; Nicholas Cage ve Sam Rockwell reyizler oynuyor. Dolandırıcı filmi. Aynı türkler gibin. Telefonla arayarak reklam ürünleri pazarlayarak falan. Ama çok iyi.
Sin City ; izlemeyen varsa yazık etmiş olur.
Once upon a time in America ; Size bir zamanların o amerikasında yaşayan biri olduğunuzu hissettirir.

hepsini izledim çok kaliteli arşiv sağolasın :)

Requiem For A Dream - Bir Rüya İçin Ağıt: Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir.
3444incis7833288.jpg

10 numara bir film. En beğendiğim filmler arasında en üst sıralarda :)

Soysuzlar Çetesi Çok Başarılı Bır fılm Bende Çok Film İzlemişimdir ama Yakın Zamandakıleri Söyliyim George Clooney Nin : Gravity Film i Çok iyiydi Ve Tom Cruise nin Minority Report Film i :)

bazı arkadaşların film arayışında olduğunu gördüm

bu filmleri herkes izlemeli ;)

American History X

izlediğim en etkileyici filmlerden birisi.

Başlık efsane olacak gibi yeni öneriler ile dev bir arşiv oluşturulabilir.

Ben de izlemediklerimden 1 film izleyeceğim bu gece burdan :)

Dostum tam istediğim listeyi paylaşmışsın imdb 250 dışında birsürü güzel film var mesajım bulunsun izleyeceğim :)

Catch Me If You Can - Sıkıysa Yakala yı izledim şimdi muhteşemdi. Gerçek hikayeden uyarlanmış.

O sahte çek dolandırıcısı şimdi dünyanın en büyük bankalarının çeklerini düzenliyen şu adammış:

jack abagnale

KPdZ5N.jpg

scarface izlemeyen çok şey kaybeder

kekilli yengenin filmi o kadar gzelmi hakkaten :) şaşırdım doğrusu.

Bu yıl için. Kelebeğin Rüyası.

Sadece pianisti izledim. En kısa sürede diyerlerini izleeceğim teşekkürker

Bir çoğunu izledim hepsi çok güzel özellikle oldboy'u izledikten sonra 3 günde anca kendime geldim, içim parçalandı :), izlemediklerimi de izlerim artıkın. önerilerin için saol ama benim için en efsane filmi yazmaman üzdü açıkçası -AMELIE-

Bir çoğunu izledim hepsi çok güzel özellikle oldboy'u izledikten sonra 3 günde anca kendime geldim, içim parçalandı :), izlemediklerimi de izlerim artıkın. önerilerin için saol ama benim için en efsane filmi yazmaman üzdü açıkçası -AMELIE-

imdb 250'deki tüm beğendiğim filmleri yazmak isterdim fakat daha çok bilinmedik ve imdbye 250ye girebilecek potansiyeldeki filmlere yönelmeyi tercih ettim

Requiem For A Dream
Gegen die Wand
bunları izlemedim hocam sağolasın.

hocam benimde aklıma birkaç gün önce geldi her film izlemek istediğimde internetten araştırıyorum ve film sonu hüsran oluyor genelde. bu kadar insanız herkez hayatında izleyip gerçekten mükemmel dediği 3 farklı filmi yazsa onlarca filmimiz olur bu tarz bir konu çok güzel olabilir. açayım dedim ne yazacağımı bilemedim bu tarz birşey yapsak mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri