En Çok İzlenen ve Tıklanan Konu

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar işe yeni başlayanlardanım ve merak ettiğim şey en çok izlenen ve tıklanan konuların neler olduğu. Bana yardım ederseniz çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler!

hocam ne koysam izlenmiyor tıklanmıyor anlamadım gitti...

görüyorum forumlarda adam bi video atmış ilk gün binlerce izlenim yüzlerce tık var nasıl oluyor neden biz yapamıyoruz anlayamadım

görüyorum forumlarda adam bi video atmış ilk gün binlerce izlenim yüzlerce tık var nasıl oluyor neden biz yapamıyoruz anlayamadım

Zaten yeni başlıyınca zevkine göre yapıcan başlar başlamaz şansa bala bi videon patlar ve 2. gün sahte telif gelir çatar :D

bende yeni başladm sansmdr desem 3 kanalm baglı bugn 411 tıklama 58 tl toplms 15 k izlenm alms videolar inş bole devam eder

hocam ne yüklüyorsun?

---------- Mesaj saat 23:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:01 civarında gönderildi. ----------

emek değil youtube'dan indirdiği videoyu ekliyor

dedigin kadar kolay olsaydi simdiye isadami olurdum :))

nickinle alakalı bir ipucu vereyim maç özeti ve gol videoları yükle bak nasıl izleniyor hemde atar atmaz ama telife ve dünya geneline hazır ol

hocam onlar izleniyor fakat tıklanmıyor. örneğin gol videosu attın 7 sn aşağı yukarı. reklama tıklamıyorlar... TO %0.2 civarı oluyor... özet atmak da sıkıntı...

hocam hiçmi serkan abinin konularını okumadın, aklına ne geliyorsa git googleye yaz videoları tıkla son 1 gün veya 1 hafta yı tıkla indir yükle... olay budur.
yeni başladınsa ilkin bunu yapmalısın bir kaç hafta kadar.. sonra herşeyi akışına bırak.

twitter kapanması secim malezya ucagı benzeri guncel konular çalışabilirsin

ben teknoloji calismak istedim cok para varda iste, videolarin %90 i unleme veya 3. taraf dusuyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri