En Çok Kazandıran videolar nelerdir?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
arkadaşlar başlıkdan'da anlaşıldıgı gibi acaba en çok kazandıran en çok hit veren videolar nelerdir ? ben futbol ile dövüş videoları yaptım iyi hit var ama çok telif yigiyor .

şüphesiz görsel olarak bayan bolluğu olan videolar ( orası açıkmış, burası açıkmış misal ) :) kesin olarak 3 aydır doğruluğuna vardığım için diyorum.. tabi bu düz eğlence videoları içinde bir şeyleri en saçma şekilde yorumlayan kişiler tutuluyor dalga konusu oldukları için.

Jitem , Cok kazandiran derken TBM si yüksek olup tikbasi yüksek veren mi , yoksa cok izlenen ama TBM si önemli olmayan (düsük olan) videolar mi, bunun ayrimini yapmak lazim..

Jitem , Cok kazandiran derken TBM si yüksek olup tikbasi yüksek veren mi , yoksa cok izlenen ama TBM si önemli olmayan (düsük olan) videolar mi, bunun ayrimini yapmak lazim..

tbm'si yüksek olan tikbasi yüksek veren yabancı tarz videolar en cok kazandıran hangısıdır acaba haberler,hayvanlar,komedi,bilim vs ?

tbm'si yüksek olan tikbasi yüksek veren yabancı tarz videolar en cok kazandıran hangısıdır acaba haberler,hayvanlar,komedi,bilim vs ?

TBM olarak soruyosan önce bizzat denedigim düsük olanlari söyleyim: hayvanlar ve komedi TBM si gercekten cok düsük..Bilim ve teknoloji,yeni bilisim ürünleri ,saglik , ekonomi, genel olarak TBM si yüksek ama, maalesef bunlar yine sitelerdeki gibi degil , YT yine alakasiz reklamlar cikartiyor.sitelerde durum girdigin icerikle 90% alakali ise , Yt de bu oran 50% derdim..

TBM olarak soruyosan önce bizzat denedigim düsük olanlari söyleyim: hayvanlar ve komedi TBM si gercekten cok düsük..Bilim ve teknoloji,yeni bilisim ürünleri ,saglik , ekonomi, genel olarak TBM si yüksek ama, maalesef bunlar yine sitelerdeki gibi degil , YT yine alakasiz reklamlar cikartiyor.sitelerde durum girdigin icerikle 90% alakali ise , Yt de bu oran 50% derdim..

bilgi için teşekkürler e_trader .

Aşırı şiddet olmadığı sürece kavga videoları biraz tercih ediliyor sanırım :D

Aşırı şiddet olmadığı sürece kavga videoları biraz tercih ediliyor sanırım :D

Evet buda baska boyutu, izlenme sayisinin yüksekligi ve ilgi olarak konusursak , dediginiz dogru , kavga videolarinin izlendigine bende cok sahit oldum.Ancak su toplum kurallari ihlalinden hemen uyari aldim ve kaldirildi.

aynen benım var oyle bır kavga kanalım 75k toplam goruntuleme var fakat ıhtar alıyor 2 tane topluluk ihtarı avr.

Arkadaşlar geçin bunları , güncel ne varsa onu paylaşın .

arkadaşlar youtube üzerinde farklı dillerde arama yapın arama seçeneğinide yükleme tarihi olarak ayarlayın ve çince almanca arapça gibi dillerde arama yaptırın size anlık video paylaşımlarını göstericek hit alcıak videoları ordan seçerek yükleyebilirsiniz çok işe yarıyor.

Hocam,serkan üstadın dediği gibi ayarları yapıyorum güncel videoları yüklüyorum fakat gösterim alamıyorum ben. Title-description-tag üçlüsüne de özen gösterip tek tek de girerim yine de hit yapamıyorum nedense. Youtube bazen hit amaçlı kullanmak istiyorum ben, hit olayını bi çözsem benim için çok güzel olacak. Hiti artırma konusunda tavsiyeleriniz nedir acaba ?

Hocam,serkan üstadın dediği gibi ayarları yapıyorum güncel videoları yüklüyorum fakat gösterim alamıyorum ben. Title-description-tag üçlüsüne de özen gösterip tek tek de girerim yine de hit yapamıyorum nedense. Youtube bazen hit amaçlı kullanmak istiyorum ben, hit olayını bi çözsem benim için çok güzel olacak. Hiti artırma konusunda tavsiyeleriniz nedir acaba ?

rekabet oranı düşük videolar bulmalısınız trend videolar çoğu kişi tarafından kısa süre içinde paylaşılıyor o yüzden rekabet oranı düşük videolar bulmalısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri