En Fazla Kesinti Ne Kadar Oldu ?

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Öncelikle Belirtmek İsterim Ki..
Araştırma Yaptım..

2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-
2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Bu Konuları İnceledim..

İlk Mesajda Kazanç Paylaşmak Yasak.. Kesintiyi Şöyle Hesaplayabilirsiniz Falan Yazılmış..

Alttaki Ve Diğer Sayfalardaki Cevaplara Baktım Fakat 1 Kişi Bile Kesinti Oranı Yazmamış..
(Tüm Mesajlara Bakmadım Tabii Ki Kampanya Var Gibi Herkes Mesaj Atmış Heralde)

Şöyle Bir Şey İsticem Sizden..

En Fazla Kesinti Oranınızı Ve Kesinleşen Tarihler Arasında Herhangi Bir Kanalınızın Kapanıp Kapanmadığı..

Araştırın Falan Demeyin Arkadaşım.. Eğer Kapsamlı Bir Şekilde Konu Açılmış Ve Benim İstediklerim Yer Alıyorsa Link Verin ;)

amacının ne olduğunu anlamaya çalıştım ama not found error.dll

gayet net bir şekilde o konularda bu oranları söyleyen bir çok insan var ve ortalama %15-20 arası kesinti oluyor araştır biraz.. mesaj mı kasmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki 1 haftada 160 mesaj.. forum iyice çöp oldu alakasız alakasız konulardan baydım zaten forum kendini kaybetti..

gayet net bir şekilde o konularda bu oranları söyleyen bir çok insan var ve ortalama %15-20 arası kesinti oluyor araştır biraz.. mesaj mı kasmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki 1 haftada 160 mesaj.. forum iyice çöp oldu alakasız alakasız konulardan baydım zaten forum kendini kaybetti..

Kanalım 3. Teliften Kapatılsa Bile %20 Mi Olacak Peki..

Kanalları Kapananlardan Kesinti Kaç Oldu Diye Sordum Dikkat Edersen..

Son Sorum İse : Mesaj Kasmanın Bana Ne Gibi Faydası Olacak Acaba ?

Son düzenleme:

millet sorularini genel kulturdenmi secsin, sana sacma gelebilir tecrubeli oldugun icin, ama soruyu soran bilmedigi icin soruyor,
Bu arada kesintiler spama gore degisiyor bence biara bende %50 civarinda olmustu. Sahte baslik ve icerigin kesintisi cok oluyor. Aldatma oldugu icin, tavsiyem spam yap ama aldatma yapma

millet sorularini genel kulturdenmi secsin, sana sacma gelebilir tecrubeli oldugun icin, ama soruyu soran bilmedigi icin soruyor,
Bu arada kesintiler spama gore degisiyor bence biara bende %50 civarinda olmustu. Sahte baslik ve icerigin kesintisi cok oluyor. Aldatma oldugu icin, tavsiyem spam yap ama aldatma yapma

Şöyle Oldu.. Orjinal Sitesinde Her Hafta Yayınlanan Videoları Youtube'de Paylaştım.. Öncelikle 1 Videoya Telif Atıldı Ve 1. İhtarı Aldım.. Ardından Tüm Videolar Aynı Anda Gitti.. İhtar Bölümüne Baktım Hala 1. İhtar Gözüküyordu.. Biraz Zaman Geçti Kanala Girdiğimde "Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için YouTube hesabını feshettik" Dedi.. Şimdi Benim Kanalım 3. İhtardan Dolayı Mı Kapanmış Oluyor.. Ve Kesinti Aşırı Olur Mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri