En Garanti Gmail ve Youtube Doğrulama Yöntemi

haftaya numara kalmaz buradada hayırlı işler

Deneyeceğim çok teşekkürler ellerine sağlık

Para gidiyormuş sanirim bu yontemle

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

K7.net yeterli valla :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle konuya bir açıklık getireyim fatura telefonunuzdan kesilmiyor bu bir :) eğer tel no kullanılmış diyor ise numara değiştirin bu iki :) aldığınız numaranın ülkesini doğrulama ekranında belirtin bu da üç :) twilio da açtığınız hesap bir deneme hesabı ve deneme ücreti olarak 4 usd veriyor size her mesaj aldığınızda bi miktar kesiliyor

Bunu pek fazla kişi bilmezdi, bir sürü numara var 1-2 haftaya numara kalmaz başka sitelere bakalım artık :D

My name is Ellen Scales. I saw that you registered for a Twilio account and wanted to introduce myself and personally offer my assistance.

I would love to chat and learn a bit more about your plans to use Twilio andshare relevant best practices.

If you're open to a quick 15-minute call, what's the best number to reach you at?

Thanks,
Ellen Scales
Business Development Rep.
Twilio, Inc.

bak kadın 15 dk actıgımızı anlamıs galiba en iyisi hangisi diyor :D

Aferin derdinde aklima buse aricinin aferinin bip oldu vinesi geldi :)

Polemik çıkarma niyetindeysen eğer benim öyle bir niyetim yok şu forumada kayıt olduğumdan beri kimseyle tartışmadım benim düşüncem her yöntemin böyle paylaşılmaması yönünde.Şuanda eminimki gereksiz yere onaylanacak çok hesap var onun yerine biraz ileriyi düşünsek daha mantıklı olurdu.3CX veya alternatif yöntemler bitince bu konunun açılması gibi.

Polemik çıkarma niyetindeysen eğer benim öyle bir niyetim yok şu forumada kayıt olduğumdan beri kimseyle tartışmadım benim düşüncem her yöntemin böyle paylaşılmaması yönünde.Şuanda eminimki gereksiz yere onaylanacak çok hesap var onun yerine biraz ileriyi düşünsek daha mantıklı olurdu.3CX veya alternatif yöntemler bitince bu konunun açılması gibi.

Ne alaka polemik cikarmak

Arkadaşlar 3CX kullanabilen varmı bende aramalarda ses gelmiyor?

Arkadaşlar 3CX kullanabilen varmı bende aramalarda ses gelmiyor?

Bugün sorun yoktu ben 50 -60 kanal actim.İnşallah eskisi gibi problem olmaz
Edit : 3cx sisteminde problem var bendede arama gelmiyor.

beyler başka nolar başka ülkeler denedim ama şu geçersiz olayını aşamadım yahu.nerde hata yapıyorum? biri yardım edebilir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri