En Garip 10 Bağımlılık

• Kullanıcı Backhoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Backhoe

Kayıtlı Üye
Listele Bakalım Nedir?
Adından da anlaşılacağı gibi düzenli olarak Özgün liste içeriği üreten bir youtube kanalı.

Daha önce "Biraz Bilim" adı altında başka bir kanaldan bir kaç liste videosu yüklemiştim ancak liste işini ayrı bir kanala taşımak istedim.
Merak ettiğiniz soruları yorum olarak sorarsanız,hemen cevaplanacaktır.

Abone olarak hem destek,hem de videoları kaçırmamış olursunuz.

Dün açtığımız konumuza gelen Öneri ve Eleştirileri yerine getirebildiğim kadar getirdim.

En Garip 10 Bağımlılık

Gezegenimizde herkesin bir bağımlılığı vardır.
Bazılarının ortak bağımlılıkları olduğu için normal olarak algılanıyor.
Öte yandan çok bilinmeyen ve bazıları anonim olan bu bağımlılıkları bulmak için web sitelerine bakmak zorunda kaldık.
Böylece garip birçok bağımlılığı sizler için derledik.

Bu listede bazı alışkanlıklar,bazıları ise tamamen komik,bunlara şaşıracaksınız ve bazıları sizde "bu insanlar deli mi?" düşüncesi bırakabilir.Bizde de bırakmadı değil :)

http://youtu.be/xfcb9iROzUE

yazıların arkasına siyah şerit çekseniz iyi olur sanki okurken zorlandım

fon müziği seçimi gayet başarılı..

Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

Yazılar okunmuyorki kardeşim :) videoyu izlemedenmi yükledin

Yorum için teşekkürler ancak yazıları gayet net okuyabiliyorum.
Sizin tarafınızdan kaynaklanan bir sorun olmasın?
Bağımlılık ile ilgili olan fotoğrafın üstünü çok kapatmamak için bu şekilde yazdım ancak gayet rahat okuyabiliyorum.
Yinede bir sonraki videoda daha büyük olur yazılar teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

yazıların arkasına siyah şerit çekseniz iyi olur sanki okurken zorlandım

Peki,o zaman bir sonraki videoda okuma işinin üstüne gitmem gerekecek.
Teşekkürler yorum için :)

bronzlaşma bağımlılığı bende de var çok sıkıntı :D Yazın yeterince bronzlaştığımı hissetmezsem mutsuz oluyorum arkadaş. aynaya bakmak istemiyorum :D

bronzlaşma bağımlılığı bende de var çok sıkıntı :D Yazın yeterince bronzlaştığımı hissetmezsem mutsuz oluyorum arkadaş. aynaya bakmak istemiyorum :D

Adınıza sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim :)
ama siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle devam,kimse sizden önemli değil.
Videolarımıza Youtube üzerinden de yorum atabilirsiniz.

kusura bakma ama yazılardan ötürü okumadım.müzik de uykumu getirdi.
bence tarzın bu olacaksa değiştir.

balon fantezisi nedir böle bağımlılıkmı olur ilerde uçan balona sarmasın o herif

kusura bakma ama yazılardan ötürü okumadım.müzik de uykumu getirdi.
bence tarzın bu olacaksa değiştir.

Bu yazı eleştirilerini alınca dönüp bir daha bakıyorum videoya ancak yazılarda bir sorun göremiyorum hocam gayet net ve pürüzsüz bir şekilde okunuyor.
Ancak yarın ki videomda bu eleştirileri göz önüne alarak gelişebilirim.
Dün ki videoma bakarsanız,ona yapılan eleştirileri göz önüne alarak bugünkini çıkarttım.

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

bronzlaşmada ki hatunu koy küçük resime yeter zaten :D

Böyle şeyler yapmıyoruz ama değil mi hocam çok ayıp :)
Bir kaç öneri aldım "dünyanın en güzel 10 kadını" "dünyanın en sexy 10 kadını" tarzında videolar yap çok izlenirsin diye ancak öyle videolarım izlenecekse böyle videolarım izlenmesin daha iyi be :)

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

balon fantezisi nedir böle bağımlılıkmı olur ilerde uçan balona sarmasın o herif

İlk gördüğümde ben de gerçekmi diye bir kaç kez okumadım değil :)

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

вαттυѕαу;1143806' Alıntı:
Saç çekme bagımlılıgı var bende :)

Bu bağımlılıklardan herhangi birine sahip olan arkadaşlar youtube üzerinden yorum olarak yazarlarsa çok sevinirim :)

Bu hem video için yararlı hem de hoş bir sohbet ortamı oluşturmuş oluruz.

Yorum için teşekkürler,iyi forumlar.

Bu yazı eleştirilerini alınca dönüp bir daha bakıyorum videoya ancak yazılarda bir sorun göremiyorum hocam gayet net ve pürüzsüz bir şekilde okunuyor.
Ancak yarın ki videomda bu eleştirileri göz önüne alarak gelişebilirim.
Dün ki videoma bakarsanız,ona yapılan eleştirileri göz önüne alarak bugünkini çıkarttım.

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Böyle şeyler yapmıyoruz ama değil mi hocam çok ayıp :)
Bir kaç öneri aldım "dünyanın en güzel 10 kadını" "dünyanın en sexy 10 kadını" tarzında videolar yap çok izlenirsin diye ancak öyle videolarım izlenecekse böyle videolarım izlenmesin daha iyi be :)

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

İlk gördüğümde ben de gerçekmi diye bir kaç kez okumadım değil :)

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

Bu bağımlılıklardan herhangi birine sahip olan arkadaşlar youtube üzerinden yorum olarak yazarlarsa çok sevinirim :)

Bu hem video için yararlı hem de hoş bir sohbet ortamı oluşturmuş oluruz.

Yorum için teşekkürler,iyi forumlar.

şaka anlamında dedim zaten yazıları okuyamadım sadece hatun koymuşsun o daha fazla dikkat çekiyor.

Sana kullandığın programı değiştirmeni önermiştim slayt işinde tecrübeli biri olarak ama değiştirmemişsin. :) Movie maker la bile yapsan bundan daha güzel olurdu. En azından okunurdu yazılar. Ayrıca yazılar çok hızlı geçiyor. K.bakma ama yine kötü..
Bol şanslar..

gerçekten okunmuyor,okunmuyor dediysem buyuk ekran yapıp dıkkatlıce bakmam gerekiyor ekrana diğer videolarınızda yazılarını daha büyük yapmanızı öneririm kendi açımdan kendi rahatım için demiyorum yani yanlış anlama,videoya giren üyeler rahat okusun diye diyorum

Sana kullandığın programı değiştirmeni önermiştim slayt işinde tecrübeli biri olarak ama değiştirmemişsin. :) Movie maker la bile yapsan bundan daha güzel olurdu. En azından okunurdu yazılar. Ayrıca yazılar çok hızlı geçiyor. K.bakma ama yine kötü..
Bol şanslar..

Bu yorum ve bu ufak eleştiriniz için teşekkür ediyorum ancak bir kişinin önerisine göre bazı şeyleri değiştiremem.
Yanlış anlamayın sizi önemsemediğimden değil,program bilgimden.
Yazılar gayet güzel okunuyor,benim mi gözlerim çok iyi yoksa monitör boyutunuzda mı problem var acaba?
Şuan dönüp baktım tekrardan yine gayet güzel okunuyor hocam.
Bir sonraki videomda yapacağım şey yazıları büyütmek olacak şuanda sadece yazılar tarafından eleştiri aldım.
Teşekkür ediyorum beni önemseyip tavsiyeler verdiğiniz için :)

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

gerçekten okunmuyor,okunmuyor dediysem buyuk ekran yapıp dıkkatlıce bakmam gerekiyor ekrana diğer videolarınızda yazılarını daha büyük yapmanızı öneririm kendi açımdan kendi rahatım için demiyorum yani yanlış anlama,videoya giren üyeler rahat okusun diye diyorum

Bir sonraki videolarda yazılar büyütülecek.
Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum ama videolarımı izleyen kişilere sorun yaratıyorsa tabi ki bunu çözmek görevim :)
Teşekkür ediyorum yorum için.

Bu yorum ve bu ufak eleştiriniz için teşekkür ediyorum ancak bir kişinin önerisine göre bazı şeyleri değiştiremem.
Yanlış anlamayın sizi önemsemediğimden değil,program bilgimden.
Yazılar gayet güzel okunuyor,benim mi gözlerim çok iyi yoksa monitör boyutunuzda mı problem var acaba?
Şuan dönüp baktım tekrardan yine gayet güzel okunuyor hocam.
Bir sonraki videomda yapacağım şey yazıları büyütmek olacak şuanda sadece yazılar tarafından eleştiri aldım.
Teşekkür ediyorum beni önemseyip tavsiyeler verdiğiniz için :)

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

Bir sonraki videolarda yazılar büyütülecek.
Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum ama videolarımı izleyen kişilere sorun yaratıyorsa tabi ki bunu çözmek görevim :)
Teşekkür ediyorum yorum için.

:) Bunu diyen sadece ben değilim.. Yorumları okursan değiştirmen gerektiğinide anlarsın. Yok emek vermişken güzel olsun emeğin boşa gitmesin. Ondan diyorum.. Gözlerim kartal gözü gibi bu arada monitorümde çok iyidir ekran kartımda :)

:) Bunu diyen sadece ben değilim.. Yorumları okursan değiştirmen gerektiğinide anlarsın. Yok emek vermişken güzel olsun emeğin boşa gitmesin. Ondan diyorum.. Gözlerim kartal gözü gibi bu arada monitorümde çok iyidir ekran kartımda :)

Yazı konusunda bolca öneri aldığımın farkındayım :)
ve bu yazı olayını yarın ki videomda düzelteceğim hocam.

ancak benim anlamadığım tek şey var benim gözlerim mi çok iyi acaba.
Gayet arkama yaslanmış takır takır izliyorum videoyu :D

Neyse bu güzel öneriler için teşekkürler,yarın çok daha iyi olacağım söz veriyorum.
İzleyiciler beğenmeyecekse bu işi yapmanın bir anlamı yok zaten,beğenmeniz için elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Teşekkürler tekrardan :)

Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum deyip duruyorsun ama herşey ortada.eleştiriye açığım deyip yorum almak istiyorsun ama yorumlar hep aynı sorundan bahsetmesine rağmen ''Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum ama büyüteceğim '' diyorsun.

sorun ayrıca yazının puntolarında değil.bu yazı tipini kullanacaksan arkası şeffaf oldukça bu yorumları okuyacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri