En Garip 10 Bağımlılık

• Kullanıcı Backhoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum deyip duruyorsun ama herşey ortada.eleştiriye açığım deyip yorum almak istiyorsun ama yorumlar hep aynı sorundan bahsetmesine rağmen ''Kendi tarafımca bir sorun göremiyorum ama büyüteceğim '' diyorsun.

sorun ayrıca yazının puntolarında değil.bu yazı tipini kullanacaksan arkası şeffaf oldukça bu yorumları okuyacaksın.

Sıkıntı yok,yorumları okurum :)
Tekrar söylüyorum ben şuan izliyorum ve herşey gayet net.
Gayet güzel okuyorum,ancak arkadaşlarımız sorun yaşıyorsa bunu tabi ki değiştireceğim sonuçta videoyu kendim izlemek için yapmıyorum.
Eleştiriye açık olmasam burada bu yorumları yapma fırsatı vermem ve konumda özellikle yorum atmanız için istekli olduğumu belirtmezdim.

Sizede teşekkür ediyorum yorumunuz için.

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

Bir sonraki konu için önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Uzun uzun yazıları ya okuyun ya da tek cümlelik kurun , kimse o kadar yazıyı okumak istemez.

Saç çekme bende de var sanırım :)

Cam felan olmasın da :) Saç iyidir.

---------- Spam Engelliyici 00:41 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Uzun uzun yazıları ya okuyun ya da tek cümlelik kurun , kimse o kadar yazıyı okumak istemez.

Okumak isteyenler okusa yeterli,onu da yapsınlar bir zahmet.
Seslendirme işini ilerleyen dönemlerde düşünüyorum.

Bahsettiğim olay şuradakiler gibi izlettiriyor kendini .

https://www.youtube.com/channel/UC9hPrTF9XfFYC2NpKwwo6Hw/videos

Anladım hocam,o zaman yarın ve daha sonrasında tarzımızı değiştiriyorum.
Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

45. saniyede bi hata var sanırım

Ben bir şey göremedim ancak gözümden kaçmış olabilir.

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Yarın ki videoda umarım bu sorunları giderebilirim,bütün yorumlar için teşekkürler :)

Son düzenleme:
okunmuyor kardeşim bu kadar adam okunmuyor dediyse bir sıkıntı var demi :) konudaki yazıları da neden küçülttün o kadar? Onda da var bir sıkıntı, başarılarının devamını dilerim eleştirileri dikkate alman dileği ile.

okunmuyor kardeşim bu kadar adam okunmuyor dediyse bir sıkıntı var demi :) konudaki yazıları da neden küçülttün o kadar? Onda da var bir sıkıntı, başarılarının devamını dilerim eleştirileri dikkate alman dileği ile.

Eleştirileri tabi ki dikkate alacağım,boşu boşuna eleştiri istemiyorum.
Bu akşamki videoda umarım sorunları çözebilirim.

bencede yazilar olmamis

Emin olun dikkate alınacak.

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------

Bugün ki veya yarın ki videoda yazılan tüm yorumları bir yere not edip onun üstüne gitmeye çalışacağım,umarım belirttiğiniz sorunları halledebilirim.

Son düzenleme:
Arkadaş zamanında bir top 10 kanalı açtık 1000 lerce rakip çıktı. :) İşi bilen bilmeyen herkes atladı bu işe. Çok para varmış gibi herkes bu işin içine girdi. Bu işin cıvkı çıktı artık. Az önce aratıyım dedim Binlerce top 10 - 20 -30 liste bilmem kaç. Harbiden cıvkı çıktı. İnsanlar çok yakında bu tip kanalları izlemeyi bırakacak eminim.. He çakma abonelerde cabası. Bazılarıda adwordse reklam veriyor sanki çok para kazanacaklar. :)

Arkadaş zamanında bir top 10 kanalı açtık 1000 lerce rakip çıktı. :) İşi bilen bilmeyen herkes atladı bu işe. Çok para varmış gibi herkes bu işin içine girdi. Bu işin cıvkı çıktı artık. Az önce aratıyım dedim Binlerce top 10 - 20 -30 liste bilmem kaç. Harbiden cıvkı çıktı. İnsanlar çok yakında bu tip kanalları izlemeyi bırakacak eminim.. He çakma abonelerde cabası. Bazılarıda adwordse reklam veriyor sanki çok para kazanacaklar. :)

Haklısın bu kategori de çok fazla kanal var ama doğru içeriği bulan kanal sayısı az diye düşünüyorum.Şöyle bakıyorum da bütün konular aynı neredeyse.
Değişik içerikler üreten bir liste kanalı tutabilir.
Bir de konuya para kazanma açısından bakmak gerekmiyor,adam bu işi yapmayı seviyorsa liste gibi şeyler ile uğraşmayı seviyorsa yapabilir bence neden yapamasın :)

Arkadaşım herkes yazılar okunmuyor diyor sen hala ben problem görmüyorum diyorsun.O zaman burda yayınlama kendi kendine beğen dur :)

Arkadaşım herkes yazılar okunmuyor diyor sen hala ben problem görmüyorum diyorsun.O zaman burda yayınlama kendi kendine beğen dur :)

Bunu bir arkadaş daha söylemişti önceki yorumlarda gereken cevabı vermiştim insan gibi.
Yorumları okuma zahmetine girecek olursanız anlarsınız,kusura bakmayın biraz yorulacaksınız ama :)

Eleştirileri tabi ki dikkate alacağım,boşu boşuna eleştiri istemiyorum.
Bu akşamki videoda umarım sorunları çözebilirim.

Şu yorumdan bahsediyorum.

Yazılar okunamayacak şekilde kötü hocam fontu biraz daha yükseltip arka plandaki resimlere göre yazıları daha uyumlu yaparsan , olur bu iş ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri