En Güçlü 10 Müslüman Ülke Ordusu 2014

xtrailmutlu

Kayıtlı Üye
En Güçlü 10 Müslüman Ülke Ordusu 2014 - YouTube

En Güçlü 10 Müslüman Ülke Ordusu 2014

Not: İslam'ın çoğunlukta olduğu ülkeler seçilmiştir.
Araştırmada nükleer ve EMP silah envanteri dikkate alınmadan globalfirepower.com tarafından hazırlanmıştır.

Daha detaylı bilgi için globalfirepower.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleme:
güzel fikir böyle videolar 1 2 sene içinde popüler oluyor yılmadan devam etmelisin. Bütün yaş grubuna hitap eden videolar.

Geçen gün izlemistim bu tür bi video aynısı mı hatırlayamadım ama bu tür videolar uzun vadede kazandırıyor yolun açık olsun

cok kötü olmuş, bari kopyalasaydın başka videoları daha iyiydi...

videoda bilgi vermeye calış, sadece müzik mi dinlicez : )

cok kötü olmuş, bari kopyalasaydın başka videoları daha iyiydi...

videoda bilgi vermeye calış, sadece müzik mi dinlicez : )

Tank, Uçak, Gemi , Piyade saysıı vs bilgilendirmeler konusunda her ülke için ayrı proje çalışmam var şu an videoların yayını bulmak biraz sıkıntı olduğu için onları zamanla yayınlıcam aynı kanal üzerinde.

Yine de eleştiri için teşekkür ederim.

Turkiye irani geciyor mu? haydi türkiye irani geçti diyelim endonezya ve pakistan irandan daha mi guclu .. walla şimdiye kadar yanlış biliyormuşum ..

bu arada başarıların devamını dileri

Arkadaşlar değişik bir bilgide ben paylaşayım , İngilizlerin kendi ülkesinde ve dünya genelinde kolonilerindeki sedece müslüman asker sayısı , Türkiye nin asker sayısından fazladır. bana ilginç geldiydi ilk duyduğumda paylaşayım dedim.

Arkadaşlar değişik bir bilgide ben paylaşayım , İngilizlerin kendi ülkesinde ve dünya genelinde kolonilerindeki sedece müslüman asker sayısı , Türkiye nin asker sayısından fazladır. bana ilginç geldiydi ilk duyduğumda paylaşayım dedim.
Gunumuzde ingilterenin asker topladigi musluman kolonisi mi var ki hocam?

İran Bizi Alır Diye Biliyorum Yanlış Biliyomuşum Demekki :D

Turkiye irani geciyor mu? haydi türkiye irani geçti diyelim endonezya ve pakistan irandan daha mi guclu .. walla şimdiye kadar yanlış biliyormuşum ..

bu arada başarıların devamını dileri

Yorum ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.

Notta belirttiğim gibi "Araştırmada nükleer ve EMP silah envanteri dikkate alınmadan globalfirepower.com tarafından hazırlanmıştır."

globalfirepower.com CIA ve devletlerin açıkladığı askeri verilerle bu listeyi her yıl hazırlıyor.

Nükleer sistemler hesaba katılsa İran'ı geçebilicek bir Ortadoğu ve Avrupa ülkesi yok tabi ama en iyisi daha fazla bilgi için globalfirepower.com u ziyaret etmenizdir.

Liste Linki: Global Firepower Military Ranks - 2014

Genel sıralamada 8. yiz.

Yorum ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.

Notta belirttiğim gibi "Araştırmada nükleer ve EMP silah envanteri dikkate alınmadan globalfirepower.com tarafından hazırlanmıştır."

globalfirepower.com CIA ve devletlerin açıkladığı askeri verilerle bu listeyi her yıl hazırlıyor.

Nükleer sistemler hesaba katılsa İran'ı geçebilicek bir Ortadoğu ve Avrupa ülkesi yok tabi ama en iyisi daha fazla bilgi için globalfirepower.com u ziyaret etmenizdir.

Liste Linki: Global Firepower Military Ranks - 2014

Genel sıralamada 8. yiz.

zaten bende belirttim yanlış biliyormuşum diye

buraya sıralamayı yazmasaydın izlerdi ama sıralamayı yazdın izlemedim hocam :D yazmayın sıralamayı millet izlesin

Ben videoyu beğendim başarılarının devamını dılerım Bugun bir Rusyanın elınde dünya yı 5defa yok edecek kapasitede atom bombası var bilinen Bilinmeyenleri saymıyorum Sonra atmosferın dısında tonlarca bomba tasıyan makıneleri varmıs kıtalar arası füze leri saymıyorum Rus bizim tarıhı düşmanımız Su uyur rus uyumaz Bugun bızımde bır atom bombasına sahıp olmamız lazım kıtalar arası fuze sıstemlerıne sahıp olmamız lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri