En İyi Annelere En Güzel Hediyeler magazadunyam.com'dan Alınır

bycopra70100

Kayıtlı Üye
Merhaba Degerli Forum Üyeleri Ve Misafirleri :

Anneler günü yaklaşıyor. Babalar ve çocukları bir telaş sardı; "acaba annemize ne alsak?" Kimi mağaza mağaza gezip yorulacak, Kimi de online mağazalarda kolay alışverişin tadını çıkaracak. İşte size bir öneri

BLUE HOUSE MİDİ FIRIN BLUE HOUSE BH740TF FIRINCI TURBO EMAYE MİDİ FIRIN 40 lt :: Magaza Dunyam

SİMFER ALBENİ FIRIN Simfer M 4202 Albeni Fırın :: Magaza Dunyam

TEFAL RONDO Tefal Rondo Smart Kablo Sarıcılı Rondo :: Magaza Dunyam

KİNG EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ King K2177 Happy Morning Ekmek Kızartma Makinesi :: Magaza Dunyam

Ve Daha Fazlası İçin Ucuz Alışverişin Yeni Adresi magazadunyam.com Ziyaret Edebilirsiniz​

Saygılarımla magazadunyam.com

bu neyin kafası hakkaten anlamıyorum anneciğim sana tost makinası aldım bana tost yapman için
yahu alıcaksanız çicek alın, kıyafet alın ne biliym takı alın...

bu neyin kafası hakkaten anlamıyorum anneciğim sana tost makinası aldım bana tost yapman için

Selam, önce bir düzgün konuşun sonra gelin yazı yazın. Saneneki ayrıca belki örnek veriyorum annemin tost makinesi yok almak istiyorum belki ? lazım sonuçta. Lütfen kendiniz için yorum yapın başkalarına gibi söyleme hakkınız yok.

Degerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Çiçek artık klişelenmiş bir ürün haline büründü evin köşesinde süs olarak yerini aldı araştırmalar sonucunda artık anneler gününde elektrikli ev aletlerinin tercih edildigi görülmektedir.

İyi Günler Dileriz magazadunyam.com

Degerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Çiçek artık klişelenmiş bir ürün haline büründü evin köşesinde süs olarak yerini aldı araştırmalar sonucunda artık anneler gününde elektrikli ev aletlerinin tercih edildigi görülmektedir.

İyi Günler Dileriz magazadunyam.com

hangi araştırma bu link var mı acaba ? hiç böyle bir araştırma duymadım.

Selam, önce bir düzgün konuşun sonra gelin yazı yazın. Saneneki ayrıca belki örnek veriyorum annemin tost makinesi yok almak istiyorum belki ? lazım sonuçta. Lütfen kendiniz için yorum yapın başkalarına gibi söyleme hakkınız yok.
pardon hocam haklısınız ben annelerimizin tost makinesi ihtiyacı olduğunu unutmuşum özür dilerim

hocam bunu hiç girip bi beyaz eşya mağazasında söyledinizmi hediye alanlara ? adam konu açmış satış yapıyor nie baltalıyorsunuz alan alır almayan almaz

Elektrikli ev aletleri evin ihtiyacıdır.Annenin değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri