En iyi Eğitim !

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Kişisel Eğitimdir.

İnternet ortamı geniş deryadır

Website tasarımı yaparsın para kazanırsın
Website kurarsın para kazandırsın
Makale yazarsın para kazanırsın
Program yapar, video yapar, sosyal platform hesabı açar reklamdan para kazanırsın Wordpress 2 site açar 2 yıllık domain satın alır Günlük müsait oldukça Türkçe makale yazar 1 tanesine makale yazar almancasını çevirir diğer sitene yüklersin biri Türkçe olur diğeri Almanca İngilizce ilk günler 10 kuruş sonra 1.5 tl günlük 10 20 30 tl aylık eder sana 1000 tl ve üzeri artan kazanç...
Dropshopping yap nedir bu stoksuz satış bakınız bakış açısı kazandırayım sizin olmayan ürünü aracı olarak satış yapmak ne demek istiyorum. Bi market düşün hangi ürün kendisinin ekmeğimi manavı mı kolası çıbığı ıvız zıvırı tamamen satın alıyor aracı olup üstüne kazancını koyup satıyor bi halıcıya gidiyorsun durun sipariş verelim diyor kendisinin üretmediği ürünü satıyor

ya inanırmısınız ticaret çok geniş fiyatı belli olmayan ürünü tekzenden vs resmini fotoğrafla letgo, facebooka , gardropa koy sat satılmazsa satılmaz satılırsa da gidersin satın alırsın karşı tarafa karını üstüne koyup gönder güzel satış bulsan 2000- 3000 tl üzeri kazanırsın

Çık sokağa ekmek parası su sat inan günlük 150 200 tl aylık 5000 6000 tl kazanırsın

Logo tasarımında geliştir aç bi güzel konu satışını yap
Bilgisayardan iyi mi anlıyosun _? yaz apartman duvarına Bilgisayar Mühendisi Format atılır program kurulur vs kurulum başına 70 tl Al Program başına 10 tl al aylık 1000 tl kazansan

google translate aç Yabancılara dropshopiing ile izlenme sat abone sat Facebookta 1.000.000 kişilik gruplar var paylaşım yap rızık illaki gelecektir 700 800 tl üzerinde bide tuttursan paraya para demezsin

Ne olursa olsun kendinize yetin yani kendi kendi tamamla

Hayatta kendi yeteneklerini bilen çözümü mutlaka bulur, oturduğunuz küçük bir oda olabilir ! lakin hayalleriniz.. o odanın dışarısında olmalı. fikriniz düşünceniz hayallerinizle rüyalarınıza girip geceleri uyanıp o işin başına geçiriyorsa işte siz doğru yoldasınız, siz size yetersiniz internet deryasında paranın havada uçuştuğu hangi alana girsen zengin olacağın lakin kazananın aklıyla bilgisiyle hayalleriyle farkını ortaya koyan insan asla yılmaz yıkılmaz, seni engelleyen şeylerden uzak kal oyun , müzik tamamen ayrı kalma buradaki önemli olan hedefine ulaşmada ki seni engelleyici şeyleri kenara koymak kalkmak pc başına oturmak ben istiyorum arkadaş çalışmak ve başarmak al kağıdı kalemi çiz ve yaz planla neler yapacağını hiç yoktan o kağıda bi tarih yaz ve saatini hiç bişey eskisi gibi olmayacak Yaz 1. hedef 2. hedef ve mutlak başarı olan sonucunun alındığı yer 3. hedef eline maousu klavyeyi al , an bu andır an bu gecedir

Bir insanın hayalleri Kendi limitleri kadardır, İmkansızı imkanlı yapan AZİM ve GAYRETTİR

Siz yeterki başarın bizler seviniriz rızkınız ve kazancınız bol olsun
Sevgiler saygılar..​

Son düzenleme:
Bizim millete kolay para havadan loopp diye cebe girecek para lazım. Bu konu tutmaz

Sürekli yazdıklarımı sildim durdum.
Adam daha ilk mesajda konuyu tıkamış. 3 dakikada maşallah, hazırda bekliyordun heralde.

Akşam akşam iyi gitti yorgunluğuma :) Yüreğine sağlık :)

j7E2Ju.png

@seric33 ! rica ediyorum. Lütfen bu konudan hiç bi hiç bi yorumu ne yazın ne beğenin . Konunuzda bu kadar madur varken önce onlarla ilgileniniz Bu konuyu Millete atıf yapmanız için açmadım size hayırlı akşamlar dilerim.

Akşam akşam iyi gitti yorgunluğuma :) Yüreğine sağlık :)

Teşekkür ederim yüreği güzel hocam :)

Bu konu motivasyon paylaşım konusuda yapabiliriz herkes fikrini düşüncesini konu altına yazabilir keyifle okumak isterim

Ağzına sağlık. konu tutmamış paralayla söylemen lazımdı bunları :D

Hocam naptın sen? bu yazdıklarınla 5k değerinde eğitim konusu çıkar sil bence sat bunu!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri