Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az önce denk geldi bir çok ilan var.. https://www.secretcv.com/
hocam birsürü iş arama sitesi var şunları bi sitede toplayadıkları bi site yok mu mesela bi pozisyon yazıcam her siteden kaynak çekicek bunları tek bi sitede toplicak.
Kariyer.net, secretcv vs gibi büyük firmaların kullandığı sitelere ben şahsen çöp gözü ile bakıyorum bugüne kadar o sitelerde iş bulmak şöyle dursun herhangi başvuruya geri dönüş yapıldığını bile ne gördüm ne duydum..
Bu anlamda kullanılacak tek bir site var Türkiye'de oda elemanonline gerisi fasa fiso
Ayrıca mesleki anlamda gerçekten yetenekli olan arkadaşlara tavsiye büyük firmalardan uzak durun. Orta ölçekli firmalar her zaman daha huzurludur ve daha iyi maaşlar alabilirsiniz. Büyük firmalarda çalışan janti janti giyinen o havaları 1500 tiplerin kaça paraya çalıştığına inanamazsınız![]()
benden söylemesi..
hocam birsürü iş arama sitesi var şunları bi sitede toplayadıkları bi site yok mu mesela bi pozisyon yazıcam her siteden kaynak çekicek bunları tek bi sitede toplicak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.