en iyi laptop markasi

harekir

Yasaklanmış
1.sizce en laptop markasi hangisi kullanim bakimindan, hasar cikarma bakimindan ve hiz bakimindan
2.cift cekirdekli 4 gb ramli 1 gb ekran kartli 500 gb hard diskli bir laptop ortalama ne kadar olur
3.laptoplarda islemci hizi en hangi hizdadir genelde 1.6 1.8 hizlarda yaziyor internet sitelerinde ama benim masa ustunde 2.8 di bunu anlamadim bu konuda aciklama yaparmisiniz

1)Acer,casper,exper haric digerleri iyidir
2)Turkiyede olmadigimdan oradaki fiyatlari pek bilmiyorum ama soyledigin tarz bi laptop 500-700 TL arasi olsa gerek.
3)Gaming tarzi laptop almiyorsan alacagin laptopun desktop makina kadar hizli calismasini bekleme zaten.i islemcili laptop al alacaksanda.i3 yada i5 butcene gore artik.

Ozelliklere ve fiyatlara bakip aldanma.Yukarida soyledigim markalar genelde yuksek ozellikli ve ucuza satarlar ama aldigina bin pisman olursun.

peki islemci olarak i serisinde en iyisi i7 oluyor degilmi

evet en iyisi i7 fakat i7 islemcili makinayida 1000 tl den asagi bulamazsin saniyorum

islemci olarak en iyisi intel core olanimi peki o konuda bir bilginiz varmi

Merak ettigin islemcileri googleda karsilastirarak hangisinin daha iyi oldugunu gorebilirsin.Gercekte o islemcileri kullanmis kisilerin yorumlarini okursan daha iyi fikir elde edersin

ve mesala ben az oyun oynayacagim genelde online oyunlar falan oynuyorum canim isterse oyle normal oyunlar oynamiyorum bu sekilde islenci yeterli olurmu ve calisma hizi genelde kac olmasi yeterlidir

Hocam soyledigim gibi eger gaming laptop almiyorsan laptopta oyun oynanmaz.Onlineda olsa farketmez cunku online oyunlardan kastin web tabanli oyunlarsa durum dahada beter.Java ve flash kullandiklarindan dolayi cpu yu zorluyolar.

ben casper kullanıyorum gayette mennunum aynı özellikteki bir toshibayı gümrük vergisi vererek almak ne kadar mantıklı sizce ?

1.Alienware ve monster marka laptoplar mükemmeldir.Fakat senin isteklerin için lenovo öneririm.
2. Belirttiğin özelliklerde lenovo laptopların fiyatı ort. 950den başlıyor bildiğim kadarı ile.(Lenovo IBM'in malıdır.)
3.Senin için ideal işlemci hızı 2.30 dur.2.80'de bulabilirsin tabiki fakat fiyatıda o derece pahalı olur.Masaüstü ile laptop arasında dağlar kadar fark var.Adamlar aynı teknolojiyi o kadar küçültebilmek için ne paralar harcıyor.Öyle olsaydı masaüstü bilgisayarların kasaları yine büyük olmazdı şuan.

Hocam kullandigin casper makinanin ozellikleri ne? ayrica ne kadar para verip aldin? ilk defa senden duyuyorum casperdan memnun olan birini :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri