En iyi partner firması hangisi ?

severall

Kayıtlı Üye
Öncelikle Herkese Hayırlı Kazançlar

Şu son dönemlerde artan adsense ve kanal banlamalarından bende muzdaripim böyle giderse 1-2 haftaya tamamen sıfırı görüceğim...

O sebeple partnerliğe geçmek istiyorum siz hangi networku önerirsiniz ? Bir kanalımı awesomennesa bağladım.Awesomennes %30 kesiyor ve rahatlıkla başvuruyu kabul ediyormuş fakat çoğu arkadaş kazançlardan şikayetçi şu rpm vs... kullanan arkadaşlar biraz yorum yapabilirler mi ? yorumlarınız ışığında bugün başvuru yapıcağım partner olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Partner yapmak istediğim kanal günlük 15k hit alıyor ve haber kanalı videoların uuznluğu 1 saat ile 5 dk arasında

Öncelikle Herkese Hayırlı Kazançlar

Şu son dönemlerde artan adsense ve kanal banlamalarından bende muzdaripim böyle giderse 1-2 haftaya tamamen sıfırı görüceğim...

O sebeple partnerliğe geçmek istiyorum siz hangi networku önerirsiniz ? Bir kanalımı awesomennesa bağladım.Awesomennes %30 kesiyor ve rahatlıkla başvuruyu kabul ediyormuş fakat çoğu arkadaş kazançlardan şikayetçi şu rpm vs... kullanan arkadaşlar biraz yorum yapabilirler mi ? yorumlarınız ışığında bugün başvuru yapıcağım partner olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Partner yapmak istediğim kanal günlük 15k hit alıyor ve haber kanalı videoların uuznluğu 1 saat ile 5 dk arasında

Bu partnerlik işi hakkında hiçbir bilgim yok, özellikle dünkü google depreminden sonra bende yakın markaja aldım bu konuyu, İnceleyeceğim bakalım görelim araştıralım. Konununda takipçisiyim. Bilgisi olan arkadaşlarımızdan yorum bekleyelim

Bol kazançlar

Bu partnerlik işi hakkında hiçbir bilgim yok, özellikle dünkü google depreminden sonra bende yakın markaja aldım bu konuyu, İnceleyeceğim bakalım görelim araştıralım. Konununda takipçisiyim. Bilgisi olan arkadaşlarımızdan yorum bekleyelim

Bol kazançlar

adsense ile olucak iş değil bu o sebeple partnerliğe geçmek lazım bir anda ne kadar kanalın varsa banlanıyor bütün emekler doğru çöpe...

Bayilerden partnerlik alan arkadaşlar biraz yorum yaparsa sevinirim yoksa adsense ile uğraşmıyacağım

adsense ile olucak iş değil bu o sebeple partnerliğe geçmek lazım bir anda ne kadar kanalın varsa banlanıyor bütün emekler doğru çöpe...

Bayilerden partnerlik alan arkadaşlar biraz yorum yaparsa sevinirim yoksa adsense ile uğraşmıyacağım

"Awesomennes" diye bir firmadan bahsetmişsiniz, bu konuda biraz paylaşımda bulunabilirmisiniz, nasıl bir firmadır ne şartlarda çalışır. Adsense özentili bir firmamıdır?

Teşekkür ederim

"Awesomennes" diye bir firmadan bahsetmişsiniz, bu konuda biraz paylaşımda bulunabilirmisiniz, nasıl bir firmadır ne şartlarda çalışır. Adsense özentili bir firmamıdır?

Teşekkür ederim

Ben awesomeness'e geçeli 3-4 gün olmadı o sebeple bilgi vericek bir tecrübem yok fakat güvenilir bir firmaymış çoğu arkadaş sorunsuz ödeme alıyor, kazançtan %30'luk bir kesinti yapıyor ödeme eşiğide 100 dolar doğal olarak 140 dolar biriktiğinde ödemenizi alıyorsunuz (paypal yada çek, ödeme yöntemlerinde banka hesabı var mı bilmiyorum)

Fakat bazı arkadaşlar çok memnunken bazıları hiç memnun değil 1k gösterime 3-5 dolar alanda var 5k gösterime 2-3 dolar alanda... mobil izlenim video kalitesi vs... kazancı düşürüp artırabiliyor sanırım.Benim daha istatislikler tam yansımadı yansıdığı zaman kendi fikir ve yorumlarımı da katarım

Ben awesomeness'e geçeli 3-4 gün olmadı o sebeple bilgi vericek bir tecrübem yok fakat güvenilir bir firmaymış çoğu arkadaş sorunsuz ödeme alıyor, kazançtan %30'luk bir kesinti yapıyor ödeme eşiğide 100 dolar doğal olarak 130 dolar biriktiğinde ödemenizi alıyorsunuz (paypal yada çek, ödeme yöntemlerinde banka hesabı var mı bilmiyorum)

Fakat bazı arkadaşlar çok memnunken bazıları hiç memnun değil 1k gösterime 3-5 dolar alanda var 5k gösterime 2-3 dolar alanda... mobil izlenim video kalitesi vs... kazancı düşürüp artırabiliyor sanırım.Benim daha istatislikler tam yansımadı yansıdığı zaman kendi fikir ve yorumlarımı da katarım

Teşekkür ederim

İstatistiki verileriniz netleşince düşünce ve yorumlarınıza tekrar başvuracağım.

Bol kazançlar

Birden fazla kanalınız varsa birini rpm birini awesome'a bağlayın duruma bakın derim,kimse kesin birşey söyleyemez 1k gösterime alacağınız miktar hakkında,kanala-video içeriğine-video süresi gibi onlarca değişkene bağlı bunlar ama ortalama 3-4 dolar civarı normaldir,bundan yüksekte olabilir düşükte denemeden bilemezsiniz.

Birden fazla kanalınız varsa birini rpm birini awesome'a bağlayın duruma bakın derim,kimse kesin birşey söyleyemez 1k gösterime alacağınız miktar hakkında,kanala-video içeriğine-video süresi gibi onlarca değişkene bağlı bunlar ama ortalama 3-4 dolar civarı normaldir,bundan yüksekte olabilir düşükte denemeden bilemezsiniz.

Kesinti rpm'de %40 awesomeness'da %30 sanırım.Şu video uzunluğu çok etkiler mi o biraz kafamı karıştırıyor 1 dklık videoların olduğu bir kanalım var videoların süresi kısa olduğu için çok daha az kazanabileceğimi tahmin ediyorum sizin bu konuda bir öngörünüz,fikriniz yada tecrübeniz var mı ?

Kısa video her zaman az kazandırır genel kural ama dedğim gibi denemeden bilemezsin.rpm de kesinti biraz fazla ama ödeme konusunda çok dakikler,ayrıca rpm de minimum ödeme miktarı 50 dolar,awesome da 100 dolar.

Hiç ısınamıyorum şu farklı farklı firmalara hiç...

Kim bilir belkide gözümüzü açtığımızda Adsense vardı o yüzden, her türlü tecrübeyi adsense den edindiğimiz için olabilir.

Konu ile ilgili kafam çok karışık, sanırım bir süre daha adsense den devam edeceğim.

Hiç ısınamıyorum şu farklı farklı firmalara hiç...

Kim bilir belkide gözümüzü açtığımızda Adsense vardı o yüzden, her türlü tecrübeyi adsense den edindiğimiz için olabilir.

Konu ile ilgili kafam çok karışık, sanırım bir süre daha adsense den devam edeceğim.

Bu iki firma güvenilir ödeme konusunda sıkıntınız olmaz bence partnerliğe doğru yol alın adsense adında kapatıyor bir ay 2000 dolar giderken ertesi gün banlanıyorsunuz !! partnerlik daha güvenli bir sisteme benziyor eğer 1k gösterime 2-3 dolar vericeklerse hiç düşünmeden başvuru yapın

Bu iki firma güvenilir ödeme konusunda sıkıntınız olmaz bence partnerliğe doğru yol alın adsense adında kapatıyor bir ay 2000 dolar giderken ertesi gün banlanıyorsunuz !! partnerlik daha güvenli bir sisteme benziyor eğer 1k gösterime 2-3 dolar vericeklerse hiç düşünmeden başvuru yapın

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Aklımın bir köşesinde kalacak emin olun

Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri