En İyi PTC Siteleri (promosyonlu)

duke nukem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.internettenparakazan.iblogger.org

Merhaba Arkadaşlar,

Şuan piyasadaki bilinen en iyi ve en çok kazandıran ptc sitelerini sizinle paylaşıyorum. Ufak ufak yaptığınız yatırımlarla kazancınızı günden güne arttırabilir ve gelecekte her bir siteden günde 100 $ kazanacak duruma gelebilirsiniz ! Paidvert haricindeki tüm siteler bu sitenin muadilidir ve sitelerin işleme mantığı pv gibidir. Aşşağıda her sitenin üyelik seviyelerine göre puan aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Bu sitelerde seviyenizi ne kadar yükseltirseniz günlük olarak o kadar çok para kazanırsnız. Yani örnek vermek gerekirse mesela paidverts’de ben şuan 4. Seviyedeyim ve günlük olarak değer değişmekle birlikte ortalama 30-35 centlik reklamlar çıkıyor yani bukadar para kazanıyorum. 5. Seviyede 1 doların üstünde imiş okuduğum kadarıyla. En üst seviyeye ulaştığınızda günlük 500$ kazanabiliyormuşsunuz. İşte dediğim gibi aşşağıda verdiğim diğer sitelerde pv ile aynı mantıkta işliyor. Bu arada bu sitelere 1 dolarlık yaptığınız yatırımla 1.55 $ lık bir geri dönüş elde ediyorsunuz (sitesine göre değişiyor ama genelde yaklaşık değerler). Yatırım nasıl yapılıyor derseniz. Sitelerin campaing kısmında kendi siteniz yada seçtiğiniz bir linki reklam vermek diyebiliriz. Yani kazanç örneği vermek gerekirse 100 $ lık reklam verdiniz bunun karşılığında kazancağınız puanların para karşılığı 155 $. Bu siteler birbirinin benzeri olduğu için tek site üzerinden örnek verdim.

duke nukem' Alıntı:
Örneğin bana geçen gün gelen rekalam değerleri.

Sitelere yatırım yapmakta, siteye internette kullandığınız sanal cüzdanlardan biri aracılığı ile para yüklemesi yapıp (örneğin paypal, payza, bitcoin, perfectmoney, solidtrustpay sitenin desteklediği diğerleri de dahil) ondan sonrada "Create Ad Campaing" yani Türkçe'ye "Reklam Kampanyası Yarat" şeklinde çevirebiliriz bu şekilde sizde bu yatırdığınız paradan minimum 1 dolar ve maksimum da sitede olan meblağınız kadarlık reklam vererek yapıyorsunuz. Bu reklam verme dediğim örneğin kendi sitenizin reklamı olabilir , site destekliyorsa youtube videonuz olabilir yada kayıtlı olduğunuz bir kazanç sitesindeki referans linkiniz olabilir.

Satın aldığınız bu reklam paketi karşılığında BAP puanı (yada kayıtlı olduğunuz sitede nasıl adlandırılıyorsa) kazanıyorsunuz. Ve konu altında vermiş olduğum puan aralıkları işte bunu ifade ediyor yani sizin sitedeki seviyenizi. BAP puanlarının para olarak karşılığıda bulunuyor. Yani örneği yine Paidvert üzerinden verirsek 1$ lık yaptığınız ödeme size 1.55 $ lık BAP puanı kazandırıyor ve de dediğim gibi seviyenizi yükseltemek için o ölçüde puan kazanmış oluyorsunuz. Ben dediğim gibi level 4 e 16 $lık (o günün btc para değerine göre) ödeme yaparak geldim.

Ayrıca sitelerde mini ve super olmak üzere 2 tip yükseltme bulunuyor. Bunlar örneğin 1 hafta gibi geçici süreli ama size siteye kayıtlı tüm kullanıcıların yaptıkları yatırımların belli % değeri olarak reklam çıkmasını sağlıyor hesabınızda. Yani PV'de örnek mini paket değeri 2.99 $ değerinde ve size %1 lik reklamlar çıkartıyor. Diğer büyük olan ise 19 $ dğerinde ve buna göre daha yüksek kazançlı olanları çıkartıyor. Eğer çıkan reklam değerleri 1 hafta içerisinde 2.99 $ u geçmez ise yani yatırdığınız parayı çıkartmadınız diyelim ozaman otomatik olarak yenileniyor.

Sanıyorum bilgiler yeterli olmuştur. Kayıt olmadıysanız paidvert'e de kaytı olun derim. Bu mantıkta işleyen sitelerin arasında en eski ve popüler olanı !

Promosyon (Refimle olarak kayıt olan arkadaşlara)

Bu sitelere daha önceden kayıt olmamış ve ilk defa ref linkimle kayıt olup aktif olarak kullanacak ve hem kendi gelir elde edecek hem de ufakta olsa bana destek olmuş olacak arkadaşlara minik bir armağanım olacak. Oda kendi bilgisayarınızdan Türkiye ve dünyadaki diğer tüm tv kanallarını, bunlara belgesel, spor, film ve yetişkin gibi ücretli kanallarda dahil izleyebileceğiniz güzel bir yazılım ve sitesini paylaşacağım. Yalnız bu yazılım ip tv mantığı ile çalıştığı için kanalın ip adresi değişmesi durumunda yeni adresi girmek zorundasınız. Ama sitesinde bunları paylaştıkları için açıkçası tüm kanallar olmasada sitede paylaştıkları tüm kanalları izleyebilirsiniz. Birde siteden tüm bu kanalların listesi topluca nasıl yazılıma eklenir onu da hazırladığım dökümanda size yolunu göstereceğim. Ptc sitelerine refimle kayıt olun ve aktif olduğunuzu kanıtlamak için en az bir hafta tüm tıklamalarınızı yapın ve sonrasında bana aşşağıda belirttiğim bilgilerinizi içeren bir email gönderin. Bende minik hediyemi sizinle paylaşayım.

Ayrıca yine aynı şekilde refimle sitelere kayıt olup Paidverts sitesine (ve isterseniz diğerlerinede) en az 10$ üstünde yatırım yapan arkadaşlara ise de kendi keşfettiğim ve kullandığım çok özel Ziddu Bitcoin Methodumu paylaşacağım. Biraz açıklamam gerekirse Ziddu ile siz hiçbirşey yapmadan, hatta siz gece yatağınızda uyurken bile size para kazandıracak, full otomatik günlük olarak 0.20 $ ila 2 $ arası yani ortalama olarak 100.000 satoshi ile 1.000.000 satoshi arası para kazanacağınız çok özel yöntemimi sizinle paylaşacağım. Ayrıca Ziddu’nun diğer kazanç parametrelerini de işin içine katarsanız ve günlük biraz çaba sarfederseniz eğer günde 10 $ a kadar bitcoin kazanabilmeniz mümkün !
Yalnız lütfen daha önceden kayıt olan ve kullanan arkadaşlar sahte hesap açıp pm istemesin. Çoğunuz Paidverts e kayıtlı biliyorum. Bu durumda olan arkadaşlar daha önceden kayıt olmadığı en azından 2 tanesine bile refimle kayıt olup aktif olarak kullanamaya başlasa yeterli. Ziddu metodunu ise sadece Paidverts’e refimle kayıt olup 10 $ üstü yatırım yapan arkadaşlarla paylaşacağım (yatırım şartı koşmamın sebebi sahte reflerle gerçekleri biribirnden ayırmak)
Sitelere kayıt olduktan sonra İsminiz, soyadınız, kayıt olduğunuz nickname ve email adresinizi birde hangi forum aracılığı ile kayıt olduğunuz bilgisiniz (yani konumu hangi forumda görüp kayıt oldunuz) parakazanma [at] gmail.com adresine atın. Sonrasında nezaman yatırım yaparsanız o zamanda aynı şekilde beni bilgilendirin.

Kullandığınız internet tarayıcısının cookie ve cache belleğini temizledikten sonra aşağıdaki bannerlar aracılığı ile sitelere kayıt olabilirsiniz. Referansım olan ve aktif olarak kullanan arkadaşlara elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.

İŞTE PAIDVERT VE MUADILI EN İYİ 4 PTC SİTESİ

Tarayıcınızın ayarlar kısmından cookie (çerezleri) sildikten sonra aşağıdaki bannerlara tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

1 Level $0.01 per click
2 Level $0.02 per click
3 Level $0.04 per click
4 Level $0.08 per click
5 Level $0.16 per click
6 Level $0.48 per click
7 Level $1.44 per click
8 Level $5.70 per click
9 Level $23.04 per click
10 Level $50 per click

Üyelik seviyeleri ve puan aralıkları
BAP Group 1 ........ 1600 to 12000
BAP Group 2 ........ 12000 to 24000
BAP Group 3 ........ 24k to 48k
BAP Group 4 ........ 48k to 96k
BAP Group 5 ........ 96k to 180k
BAP Group 6 ........ 180k to 360k
BAP Group 7 ........ 360k to 720k
BAP Group 8 ........ 720k to 1.5m
BAP Group 9 ........ 1.5m to 3m
BAP Group 10 ....... 3m to 6m
BAP Group 11 ....... 6m to 20m
BAP Group 12 ....... 20,000,000+
BAP Group 13 ....... 50,000,000+
BAP Group 14 ....... 100,000,000+
BAP Group 15 ....... 500,000,000+

- 0 to 1600 BP ( 1.8% of total funds shared with members in this group )
- 1600 to 16,000 BP ( 2.7% of total funds shared with members in this group )
- 16,000 to 32,000 BP ( 3.5% of total funds shared with members in this group )
- 32,000 to 64,000 BP ( 6.0% of total funds shared with members in this group )
- 64,000 to 120,000 BP ( 8.0% of total funds shared with members in this group )
- 120,000 to 240,000 BP ( 11.0% of total funds shared with members in this group )
- 240,000 to 580,000 BP ( 13.5% of total funds shared with members in this group )
- 580,000 to 1,500,00 BP ( 14.5% of total funds shared with members in this group )
- 1,500,000 to 6,000,000 BP ( 16.0% of total funds shared with members in this group )
+Over 6,000,000 BP ( 23.0% of total funds shared with members in this group )

Point Level 1 ........ 800 to 4.500
Point Level 2 ........ 4.500 to 10.500
Point Level 3 ........ 10.500 to 22.500
Point Level 4 ........ 22.500 to 45.000
Point Level 5 ........ 45.000 to 82.500
Point Level 6 ........ 82.500 to 165.000
Point Level 7 ........ 165.000 to 330.000
Point Level 8 ........ 330.000 to 660.000
Point Level 9 ........ 660.000 to 1.350.000
Point Level 10 ...... 1.350.000 to 2.700.000
Point Level 11 ....... 2.700.000 to 7.500.000

LabPoints Group 1 ........ 1.6k - 12k
LabPoints Group 2 ........ 12k - 24k
LabPoints Group 3 ........ 24k - 48k
LabPoints Group 4 ........ 48k - 96k
LabPoints Group 5 ........ 96k - 180k
LabPoints Group 6 ........ 180k - 360k
LabPoints Group 7 ........ 360k - 720K
LabPoints Group 8 ........ 720K - 1.5m
LabPoints Group 9 ........ 1,5m - 3m
LabPoints Group 10 ....... 3m - 6m
LabPoints Group 11 ....... 6m - 20m
LabPoints Group 12 ....... 20m +

Buna da bonus olarak kayıt olabilirsiniz. Diğerleri kadar çok kazançlı değil ama bot’u sayesinde bilgisayarı açık bırakıp kazanabilirsiniz. Refimle kayıt olanlara botu paylaşacağım. Üstte belirttiğim promosyon bu site için geçerli değildir !
War of Click
War Of Clicks: Revolution in Online Advertising

Refsiz linkler:
https://www.paidverts.com
Advertzer | Advertising Income Potential
https://lucrelab.com/
Where Is The Advertising That Affects Your Life & Business?
Profit Forest
War Of Clicks: Revolution in Online Advertising

Son düzenleme:
hocam ptc midir nedir butarz bisite nasıl oluşturabiliriz bu konu hakında bilgilendirirsen ?

Bugün itibari ile konumu güncelleyip yeni ve kazanç potansiyeli yüksek bir ptc sitesi daha ekledim.

Youtube isine dewamm :D

:) @hommate ptc yönteminede ek olarak girebilirsiniz. Sitelere yatırım yaptığınız ölçüde günlük kazançları ufaktan başlayıp gittikçe büyüyor. Herşey sitelerdeki seviyenize bağlı. Konuda da belirttim, örneğin benim şuan paidvert sitesindeki günlük kazancım 15-30 cent arası. Level 5 olduğunuz zaman bu para günde 1$ ı geçiyor. En üst seviyeye ulaştığınızda günlük kazancınız 200$ - 500$ a kadar çıkıyor. En kötüsü sadece 100$ bile günlük kazandığınızı farzedelim, verdiğim tüm sitelerde bu en üst seviyelere ulaşıldığı senaryoda günlük kazancınız en düşük 400 $ olacaktır. Tabi bu seviyelere ulaşmak kolay değil ama para kazandıkça ve devamlı kazandığınız parayla yatırım yaptıkça ileride bu seviyelere ulaşılabilir ve benim şuan çabam bu. Sadece 16 $ gibi bir meblağ olarak level 4 teyim. Tedrici olarak bu sitelere yatırım yaparak günden güne kazancımı arttırmayı planlıyorum.

hocam ptc midir nedir butarz bisite nasıl oluşturabiliriz bu konu hakında bilgilendirirsen ?

Yanlış anlamadıysam bu sitelerin benzerini nasıl yapabiliriz diye soruyorsunuz. Websitesi yapımı konusunda bilgi sahibi olmadığım için birşey diyemeyeceğim.

Üye oldum refinden

Teşekkür ederim, hayırlı kazançlar dilerim. Siteler hakkında takıldığınız bir nokta olur yardımcı olmaya çalışırım. Refimle kayıt olan vede sitelere yatırım da yapan arkadaşlara promosyon babında daha farklı hediyelerde düşünüyorum. Çekiliş ile bunları paylaşmayı. Bunu tam tasarlayıp ileride konu altında yayımlayacağım.

Teşekkür ederim, hayırlı kazançlar dilerim. Siteler hakkında takıldığınız bir nokta olur yardımcı olmaya çalışırım. Refimle kayıt olan vede sitelere yatırım da yapan arkadaşlara promosyon babında daha farklı hediyelerde düşünüyorum. Çekiliş ile bunları paylaşmayı. Bunu tam tasarlayıp ileride konu altında yayımlayacağım.

Hocam cok az puan veriyor 1 levelim şuanda az tıkla cok kazanmak ıcın ne yapabiliyoruz

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Hocam ws bugs mu advertzer mi ben advertzere üye oldum ama diğerinde aklım kaldı

şuanda yutub varken böyle sistemlere gerek yok 1 2 3 5 yada 10 sene sonra yutub biterse
hep beraber bu tür sistemlere başlarız

Hocam cok az puan veriyor 1 levelim şuanda az tıkla cok kazanmak ıcın ne yapabiliyoruz

Evet başlangıç seviyesinde sitelerden kazanç bir hayli düşük. işte konuda da belirttiğim gibi sitelere yatırım yaparak seviyenizi yükseltiyorsunuz. Seviyeniz yükseldikçe de günlük daha fazla para kazanıyorsunuz, çıkan reklamların para değerleri büyüdüğü için.

Örneğin bana geçen gün gelen rekalam değerleri.

Sitelere yatırım yapmakta, siteye internette kullandığınız sanal cüzdanlardan biri aracılığı ile para yüklemesi yapıp (örneğin paypal, payza, bitcoin, perfectmoney, solidtrustpay sitenin desteklediği diğerleri de dahil) ondan sonrada "Create Ad Campaing" yani Türkçe'ye "Reklam Kampanyası Yarat" şeklinde çevirebiliriz bu şekilde sizde bu yatırdığınız paradan minimum 1 dolar ve maksimum da sitede olan meblağınız kadarlık reklam vererek yapıyorsunuz. Bu reklam verme dediğim örneğin kendi sitenizin reklamı olabilir , site destekliyorsa youtube videonuz olabilir yada kayıtlı olduğunuz bir kazanç sitesindeki referans linkiniz olabilir.

Satın aldığınız bu reklam paketi karşılığında BAP puanı (yada kayıtlı olduğunuz sitede nasıl adlandırılıyorsa) kazanıyorsunuz. Ve konu altında vermiş olduğum puan aralıkları işte bunu ifade ediyor yani sizin sitedeki seviyenizi. BAP puanlarının para olarak karşılığıda bulunuyor. Yani örneği yine Paidvert üzerinden verirsek 1$ lık yaptığınız ödeme size 1.55 $ lık BAP puanı kazandırıyor ve de dediğim gibi seviyenizi yükseltemek için o ölçüde puan kazanmış oluyorsunuz. Ben dediğim gibi level 4 e 16 $lık (o günün btc para değerine göre) ödeme yaparak geldim.

Ayrıca sitelerde mini ve super olmak üzere 2 tip yükseltme bulunuyor. Bunlar örneğin 1 hafta gibi geçici süreli ama size siteye kayıtlı tüm kullanıcıların yaptıkları yatırımların belli % değeri olarak reklam çıkmasını sağlıyor hesabınızda. Yani PV'de örnek mini paket değeri 2.99 $ değerinde ve size %1 lik reklamlar çıkartıyor. Diğer büyük olan ise 19 $ dğerinde ve buna göre daha yüksek kazançlı olanları çıkartıyor. Eğer çıkan reklam değerleri 1 hafta içerisinde 2.99 $ u geçmez ise yani yatırdığınız parayı çıkartmadınız diyelim ozaman otomatik olarak yenileniyor.

Sanıyorum bilgiler yeterli olmuştur. Kayıt olmadıysanız paidvert'e de kaytı olun derim. Bu mantıkta işleyen sitelerin arasında en eski ve popüler olanı !

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende PTC sitelerinde uzun zaman geçirdim... Ve bunların içinden PROBUX sitesini bilmeyen ve sonun nasıl olduğunu bilmeyende yoktur sanırım... Bundan öncede bu tarz kapanan siteler çok olmuştur ve sonrada olmuştur belki ama ben onları bilemiyorum...

1 yıldan fazla PROBUX sitesinde tıklama yaptım... GOLD üye ve 2000 kiralık ref ve +100 direk ref ile devam ediyordum... Aylık kazançlar fena satılmayacak seviyede ilerliyordu ama site pat diye kapandı gitti ve bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu...

Benim içeride 400$ dan fazla param kaldı ve reflere harcadığım uzatmaları da hesaba katacak olursak kaldı ki en kısa uzatmayı 90 gün olarak yapıyordum toplamda 1500$ civarı param kaldı içeride ve o gün bu gündür tüm PTC sitelerinden kaydımı sildim ve bıraktım...

Yani kısaca özetleyecek olursak PTC işinde ufak yatırım olarak bu iş yapılabilir ve ufak kazanmak isteyenler bu işi yapabilir haklısınız ama önümüzde YOUTUBE gibi bir kazanç kapısı varken PTC işine girmek hiçte mantıklı değil...

Şimdi Allah bereket versin orada 1 yılda kazanabileceğim tutarları burada 1 ayda kazanıyorum...

Ben kendi yaşadıklarımı dile getirmek istedim. Tekrardan söylüyorum konuyu baltalamak niyetinde değilim...

NOT: Herkes YouTube işinde başarılı olamayabilir, işte o vakit harçlık çıkarmak isteyenlerin başvuracağı bir kazanç kapısı olarak PTC yapılabilir...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende PTC sitelerinde uzun zaman geçirdim... Ve bunların içinden PROBUX sitesini bilmeyen ve sonun nasıl olduğunu bilmeyende yoktur sanırım... Bundan öncede bu tarz kapanan siteler çok olmuştur ve sonrada olmuştur belki ama ben onları bilemiyorum...

1 yıldan fazla PROBUX sitesinde tıklama yaptım... GOLD üye ve 2000 kiralık ref ve +100 direk ref ile devam ediyordum... Aylık kazançlar fena satılmayacak seviyede ilerliyordu ama site pat diye kapandı gitti ve bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu...

Benim içeride 400$ dan fazla param kaldı ve reflere harcadığım uzatmaları da hesaba katacak olursak kaldı ki en kısa uzatmayı 90 gün olarak yapıyordum toplamda 1500$ civarı param kaldı içeride ve o gün bu gündür tüm PTC sitelerinden kaydımı sildim ve bıraktım...

Yani kısaca özetleyecek olursak PTC işinde ufak yatırım olarak bu iş yapılabilir ve ufak kazanmak isteyenler bu işi yapabilir haklısınız ama önümüzde YOUTUBE gibi bir kazanç kapısı varken PTC işine girmek hiçte mantıklı değil...

Şimdi Allah bereket versin orada 1 yılda kazanabileceğim tutarları burada 1 ayda kazanıyorum...

Ben kendi yaşadıklarımı dile getirmek istedim. Tekrardan söylüyorum konuyu baltalamak niyetinde değilim...

NOT: Herkes YouTube işinde başarılı olamayabilir, işte o vakit harçlık çıkarmak isteyenlerin başvuracağı bir kazanç kapısı olarak PTC yapılabilir...

BOL KAZANÇLAR...

Estağfirullah tecrübenizi dile getirmişsiniz saygı duyuyorum. Tabi bu şekilde olumsuz taraflarıda olabilir fakat Neobux gibi çok uzun senelerdir sağlam olan sitelerde var. Paidvert'te bu alanda baya bir süredir popülerliğini koruyor şuan ve Advertzer ve Digadz'da de şuan sorunsuz ödeme yaptığını bildiğim siteler. Diğer ikisine açıkçası yeni kayıt oldum ama hepsinin mantığı pv ile aynı. Yani sonuç olarak tabiki internet ortamında risk herşey için söz konusu. Youtube konusunu bilmiyorum tabi birşey diyemem ama konu açılmışken youtube ile kazanç konusunuda açıkçası öğrenmek ve bu konuya da giriş yapmak istiyorum. Fakat nasıl nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çok uzun seneler önce adsense hesabım vardı. Blog sitemde adsens widget'inin yerini değiştirdiğim gibi saçma sapan bir sebeple bunu banlamışlardı. Bende bir daha o konuya hiç girmedim. Tekrar adsens hesabı açılabilmiyormuş sanırım. Ne tür bir kanal açmalı nasıl videolar paylaşmalı bir yol gösteren olursa bu youtube konusuna da girmeyi isterim dediğim gibi. Bu forumdakiler çok kazandıklarını söylemeleri nazar-ı dikkatimi celb etti. Normal bir maaşlı çalışan gibi aylık kazancınız iyi olabiliyormu ? Herhangi harcama yapmak gerekiyormu ? Biraz bilgilendiren arkadaşlar olursa sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri