En iyi reklam yerleşimi

barisdogaan

Kayıtlı Üye
Selam, sizlerin kullandığı reklam yerleşimleri, dk aralıkları nasıl. Az veya çok reklam veya youtube otomatik eklesin gibi. Tecrübelerinizden fikir almak istiyorum.

İnan ki hiç bakmıyorum o dediğin kısma, sadece gelire odaklanıyorum, en büyük sorun bence reklam yerleşimi değil sarı dolar :D

Valla hala net bir cevap bulamıyorum o kadar kişiye sordum kimse dikkat etmiyor. Durmadan deniyorum 1 dk da bir reklam veya 2 dk aralı. Hala farkı anlamış değilim. Kanalda bir ton sari dolar var 10 video falan korkuyorum incelemeye göndermeye. Apk, hile vs var içeriklerde :eek:

Valla hala net bir cevap bulamıyorum o kadar kişiye sordum kimse dikkat etmiyor. Durmadan deniyorum 1 dk da bir reklam veya 2 dk aralı. Hala farkı anlamış değilim. Kanalda bir ton sari dolar var 10 video falan korkuyorum incelemeye göndermeye. Apk, hile vs var içeriklerde :eek:

özgünse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum

Hocam otomatige birakirsan az koyuyor. 10 dklik videoya tek reklam falan koyuyor. Sana tavsiyem 10-15 dk arasi videolara 11 sn, 1.10 dk, 2.5 dk, 5 dk ve 8 dk olarak ayarla. En optimumu budur. Video uzadikca belirli araliklarla tekrarla. Basina ve sonuna mutlaka koy. Bgbg etkisi yalnizca ulkeyle alakali. Tbg ise yine ulke ve reklamin turune gore tiklanip tiklanmamasi, ne kadar sure izlendigiyle alakali.

özgünse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum

Özgün ama içeriklerde hile , apk ve site yönlendirmesi çok fazla var. Bir yerde okumuştum biri böyle bir içeriği göndermiş incelemeye ertesi gün pk uçmuş:D

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

Hocam otomatige birakirsan az koyuyor. 10 dklik videoya tek reklam falan koyuyor. Sana tavsiyem 10-15 dk arasi videolara 11 sn, 1.10 dk, 2.5 dk, 5 dk ve 8 dk olarak ayarla. En optimumu budur. Video uzadikca belirli araliklarla tekrarla. Basina ve sonuna mutlaka koy. Bgbg etkisi yalnizca ulkeyle alakali. Tbg ise yine ulke ve reklamin turune gore tiklanip tiklanmamasi, ne kadar sure izlendigiyle alakali.

Valla yaptığım süreler şöyle , 00.02,00.30,01.30,02.30,04.00 diye gidiyor hiç birşeyini görmedim daha. Bugünde sinirlendim her dakikaya ekledim. Baksanıza şu komikliğe

snAZ6G.png

Özgün ama içeriklerde hile , apk ve site yönlendirmesi çok fazla var. Bir yerde okumuştum biri böyle bir içeriği göndermiş incelemeye ertesi gün pk uçmuş:D

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

Valla yaptığım süreler şöyle , 00.02,00.30,01.30,02.30,04.00 diye gidiyor hiç birşeyini görmedim daha. Bugünde sinirlendim her dakikaya ekledim. Baksanıza şu komikliğe

snAZ6G.png

Hocam valla bircok parametreye bagli adblock, video izlenme suresi vs ama turkce calisiyorsaniz 1kya 1 dolardan biraz daha az almissiniz neyini begenmediniz anlamadim :)

Hocam valla bircok parametreye bagli adblock, video izlenme suresi vs ama turkce calisiyorsaniz 1kya 1 dolardan biraz daha az almissiniz neyini begenmediniz anlamadim :)

Hocam günlük 2-3 tl falan bırakıyor 1 dolara yaklaşmak kim biz kim :D Sıkıntı olan kısım bu millete bakıyorum patır patır basıyor. Kanalda 900 kişi bildirimleri açmış, 600 kişide tüm bildirimler açık halde videolar durmadan önerilenlere giriyor aramalarda hemen çıkıyor falan ama yok yani büyümüyor kitle. Niş olduğu için sanırım. Yani anlayacağınız. 0,20-0,50 cent arası veriyor günlük :(

Hocam günlük 2-3 tl falan bırakıyor 1 dolara yaklaşmak kim biz kim :D Sıkıntı olan kısım bu millete bakıyorum patır patır basıyor. Kanalda 900 kişi bildirimleri açmış, 600 kişide tüm bildirimler açık halde videolar durmadan önerilenlere giriyor aramalarda hemen çıkıyor falan ama yok yani büyümüyor kitle. Niş olduğu için sanırım. Yani anlayacağınız. 0,20-0,50 cent arası veriyor günlük :(

Yok hocam gunluk degil bin gosterime dedim ben. Az izlenirseniz az kazanirsiniz haliyle :) niche oldugundandir hocam daha yavas buyur kitle, daha buyuk kanallarin onerilenine girer elbet. Ugrasmaya devam :)

Yok hocam gunluk degil bin gosterime dedim ben. Az izlenirseniz az kazanirsiniz haliyle :) niche oldugundandir hocam daha yavas buyur kitle, daha buyuk kanallarin onerilenine girer elbet. Ugrasmaya devam :)

Yok yani bende 1k başına dedim hocam. 2-3 tl gibi birşey geliyor. Umarım. Bakalım yılmak yok şuanlık :rolleyes:

Genelde en sağlıklısı 10 dakikalık videolara 4 reklam yerleştirmektir. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın dediği gibi 4 yerleştiriliyor ama bazen çıkmadığı da oluyor bazen fazla da çıkabiliyor.

8 dk video 1 2 3 4 dk reklam ekledim bgbg düştü 3 gündür normalde 1 3 6 dk aralıklarla yapardım adsense reklam görüntüleme v.s hiç artmadı ayrıca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri