En iyi Secenek tekrardan Adsense'dir

Adsense işleme girmeme ve kapanma konusunda aşırı büyük kayıplar yaşamıştım. Ama bunları yaşamama rağmen asla adsense ile ödeme almayı bitirmedim.

Şu an %50 partner %50 adsense olacak şekilde çalışıyorum. Son 2 aydır bu şekilde ilerliyorum ve ay sonu kazandığım paranın %30'unu alacak şekilde kendimi ayarlıyorum. Çünkü artık para kazanmak kolay ama ödemeyi almak zor bu duruma getirdiler bizi :)

Şunu da belirtmek isterim son 2 aydır adsense'da ne işleme girmeme ne de kapama yaşadım. Ve %100 spam olarak çalışıyorum. Maksimum 3 kanal bağlıyorum. Belki 3 ay öncesine göre daha çok çalışıyorum ama gene de ödemeleri eski düzene önümüzde ki ay itibariyle sokacağım inşallah.

Benim de sizlere tavsiyem adsensedan vazgeçmeyin. Ve kazandığınız paraların %30'unu alacakmış gibi kendinizi ayarlayın. Hayal kırıklıklarına çok güzel bir çözüm oluyor ve rakam hesaplandığınızdan çok geldiğinde yaşadığınız mutluluk da cabası :)

Yavaş Yavaş Spamın Sonunamı Geliniyor ne (Allah Korusun) Hayırlı geceler :(

ölene kadar adsense diyorum bi telif yüzünden tüm emeğimin heba olması beni kahreder sakince çalışıyorum 10 aydır 11 milyon izlenme aldım hiç adsenseden sorun görmedim

bundan böyle ++çok yönlü bir çalışma yapacam
1 aylık planım:
50 kanal cnye bağla
50 kanal atgye bağla
50 kanal fredooma bağla
50 kanal rece bağla
200 kanal quize bağla

bu saatten sonra ne kadar alamadığıma üzülmeyecem
ne kadar aldım ona sevinecem

life nerde hocam :D

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------

Yavaş Yavaş Spamın Sonunamı Geliniyor ne (Allah Korusun) Hayırlı geceler :(

gelmez korkmayın ;)

Adsense işleme girmeme ve kapanma konusunda aşırı büyük kayıplar yaşamıştım. Ama bunları yaşamama rağmen asla adsense ile ödeme almayı bitirmedim.

Şu an %50 partner %50 adsense olacak şekilde çalışıyorum. Son 2 aydır bu şekilde ilerliyorum ve ay sonu kazandığım paranın %30'unu alacak şekilde kendimi ayarlıyorum. Çünkü artık para kazanmak kolay ama ödemeyi almak zor bu duruma getirdiler bizi :)

Şunu da belirtmek isterim son 2 aydır adsense'da ne işleme girmeme ne de kapama yaşadım. Ve %100 spam olarak çalışıyorum. Maksimum 3 kanal bağlıyorum. Belki 3 ay öncesine göre daha çok çalışıyorum ama gene de ödemeleri eski düzene önümüzde ki ay itibariyle sokacağım inşallah.

Benim de sizlere tavsiyem adsensedan vazgeçmeyin. Ve kazandığınız paraların %30'unu alacakmış gibi kendinizi ayarlayın. Hayal kırıklıklarına çok güzel bir çözüm oluyor ve rakam hesaplandığınızdan çok geldiğinde yaşadığınız mutluluk da cabası :)

Hocam diyelim ki ben adsenseye 50 tane kanal bağladım ve videoları attım ertesi gün işte oluyorum ben o arada bi kanalın para kazanması gitse ben yandım bittim kül olurum ne yapmam gerek sizce

sıkıntı yok reis bizde kendi güneşimizi yaparız :D

BrE3N1cCUAA_cS2.jpg:large

O yumurtamı la:)

adamlar onaylamıyor kı nası en güzel adsense :D

30 gün bekle zun bir süre belge gönderme. :)

Gelelim konuya. Bence erken olmuş :)
Adsense mi partner mi Ocak ayı içinde belli olacak.
Google adsense için ne zorluklar getirecek bilmiyoruz.
Aynı zamanda YouTube de ne zorluklar gelecek bilmiyoruz.
Gecen seneyi hatırlayın; ünlem sorunu geldi, botta calısanlara video yuklame kısıtlaması geldi v.s v.s
2015 neler getirecek bakalım...

30 gün bekle zun bir süre belge gönderme. :)

Gelelim konuya. Bence erken olmuş :)
Adsense mi partner mi Ocak ayı içinde belli olacak.
Google adsense için ne zorluklar getirecek bilmiyoruz.
Aynı zamanda YouTube de ne zorluklar gelecek bilmiyoruz.
Gecen seneyi hatırlayın; ünlem sorunu geldi, botta calısanlara video yuklame kısıtlaması geldi v.s v.s
2015 neler getirecek bakalım...

30 gün bekletecek olsa red mesajı veya 30 gün bekleyin der bu çok fazla özel yanıt alıyoruz felan diyo arkadaş anlamadım kı

Quiz bundan 4-5 ay öncede çizgi film kanallarını alıyordu şimdi de alıyor.
Partner + Adsense çalışmaya devam.
Sıkıntıyı partnerlerde aramayın birazda ne yaptığınıza bakın.

Neden tek yönlü düşünüyorsunuz ? Olaylara geniş açıdan bakın.

Adsense'yi seçerken neden partnerden vazgeçeyim ? Ya da tam tersinde neden adsense'den vazgeçeyim ?

Kendi içimde güven oranlarım vardır:

Adsense'ye %90 Güveniyorsam Partnere %70 Güveniyorsam çalışmalarımı da ağırlık olarak;

900 kanal adsense 700 kanal partner şeklinde gibi çalışırım.

Baktım gördüm partnerler takır takır ödüyor hemen Partner güven oyum %70 den %80 e çıkar ve partner kanal sayım artar.

İşin Özeti: 2 kız varsa beğendiğim neden birini tercih edeyim :D

Quiz bundan 4-5 ay öncede çizgi film kanallarını alıyordu şimdi de alıyor.
Partner + Adsense çalışmaya devam.
Sıkıntıyı partnerlerde aramayın birazda ne yaptığınıza bakın.

seni atmamışsa şanslısın yakaladığını atıyordu :)

Hocam diyelim ki ben adsenseye 50 tane kanal bağladım ve videoları attım ertesi gün işte oluyorum ben o arada bi kanalın para kazanması gitse ben yandım bittim kül olurum ne yapmam gerek sizce

Kanalları hemen bağlamayacaksınız. 1 hafta bekleyin aralarından zaten iyi para kazandıracaklar belli olur onları 3'lü gruplar halinde ayırın ve her 3 kanala 1 adsense ayarlayın. Böyle 5 adsense hazırlamış olsanız 15 tane iyi kazandıran kanalın olacak. Ve sana çok rahat yetecek zaten :)

Kanalları hemen bağlamayacaksınız. 1 hafta bekleyin aralarından zaten iyi para kazandıracaklar belli olur onları 3'lü gruplar halinde ayırın ve her 3 kanala 1 adsense ayarlayın. Böyle 5 adsense hazırlamış olsanız 15 tane iyi kazandıran kanalın olacak. Ve sana çok rahat yetecek zaten :)

Hocam o kadar adsense her zaman risk değil midir? 1 Adsense calısmak daha mantıklı gibi geldi bana son bloke olayları falan hep bu doğrultuda olabilir.Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Hocam o kadar adsense her zaman risk değil midir? 1 Adsense calısmak daha mantıklı gibi geldi bana son bloke olayları falan hep bu doğrultuda olabilir.Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Dikkatli kullandıktan sonra ben risk olarak görmüyorum. Tek taraflı çalışmamak gerekiyor ödeme yapan tüm yöntemleri elinizde bulundurmaya bakın adsense da olacak partner de..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri