En İyi Tbm Gelecek Kategori

sergenyapim

Yasaklanmış
Merhabalar

Biliyorsunuz bazı kategorilerde reklam çıkmıyor. Sizce hangi kategorileri seçmek tbmyi biraz olsun artıracaktır?

her zaman finans arttırır

---------- Mesaj saat 14:56:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:49 civarında gönderildi. ----------

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

finans VE DİZİ üzerine çalışıyorum Dizi kanalımdan 30 40 tık geliyor finansda 5-6 tık ama o 5-6 tık bg ile tbm yi sallıyor sadece 38 tıklama ile 27 TL :)

---------- Mesaj saat 14:56:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:49 civarında gönderildi. ----------

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

finans VE DİZİ üzerine çalışıyorum Dizi kanalımdan 30 40 tık geliyor finansda 5-6 tık ama o 5-6 tık bg ile tbm yi sallıyor sadece 38 tıklama ile 27 TL :)

Dizi üzerine nasıl çalışıyorsunuz telif vermiyor mu, editliyor musunuz?

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

valla finans iyimiş ha. ben günlük 200 tık alıyom. anca 30 tl kazanıyom :(

bende bi sorum var gece 1.tıka 0.48 $ veriyor gun sonu 0.9$ oluyor bi cozemedim tbm olayini

Sent from my iPhone using Tapatalk

tbm sıkıntıli sabah tbm 10 oluyor aksama 3-4 e dusuyor haliyle toplam kazancta dusuyor

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

Hocam bu finansı biraz açarmısınız hangi videolardır üstelik özel etiket kullanıyormusunuz acaba ?

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

Güzel TBM :)

Merhabalar

Biliyorsunuz bazı kategorilerde reklam çıkmıyor. Sizce hangi kategorileri seçmek tbmyi biraz olsun artıracaktır?

En çok kazandıran kategoriler

Bunların dışında kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz kategoriler:Teknoloji,Moda,Makyaj,Sağlık,

Şimdi Ace Sigortanın bir videosunu İngilizce yayınlasam Bu iş Olacak mı ? İyi fikir gibi ama

Arkadaşlar adwords'ün keywords toolbar'ı değişti mi? eskiden rekabet,tbm falan sorguluyorduk sistem değişmiş heralde. planner gelmiş ? eski link faal mi ?

şimdi benim tbm 20krs ama 20 saat sonra 7-8 kurus olacağından cinsiyetim gibi eminim :)

şuan adsenimin durumu

thqqg.jpg

Hocam Finans videolarını nasıl izlettiriyorsun? Ben de dizi çalışıyorum da diziyi yükler yüklemez izleniyor.Yada haber,komik video felan bunlar hemen izlenen şeyler.Ancak finans biraz karışık bi konu gibi.Videoyu attık paylaşmak mı gerekiyor tam olarak ne yapmamız lazım videoyu attıktan sonra.

Hocam Finans videolarını nasıl izlettiriyorsun? Ben de dizi çalışıyorum da diziyi yükler yüklemez izleniyor.Yada haber,komik video felan bunlar hemen izlenen şeyler.Ancak finans biraz karışık bi konu gibi.Videoyu attık paylaşmak mı gerekiyor tam olarak ne yapmamız lazım videoyu attıktan sonra.

İyi izleme alan kanalına at hocam ben öyle yapacağım yoksa çok zor finans videosu izletmek

En çok kazandıran kategoriler

Bunların dışında kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz kategoriler:Teknoloji,Moda,Makyaj,Sağlık,

Aslında vaktin olacak 4 kanal açacaksın teknoloji, moda ,makyaj ve sağlık.At videoları bağla adsense'e. Tbm olsun 0.50 tl :)

---------- Mesaj saat 05:52:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:48:24 civarında gönderildi. ----------

İyi izleme alan kanalına at hocam ben öyle yapacağım yoksa çok zor finans videosu izletmek

İşte bunu bildiğim için sordum.Ben her zaman çok izlenme çok tık az tbm den yana oldum.Ama bakıyorum ben 0.05 TL 1k tık alıyorum 50 tl yapıyor adamın tbm 2 TL 100 tık alıyor 200 TL yapıyor.

bende çok izlemeden yana oldum bunu yavaş yavaş başarıyorum gibi ama tbm beni tatmin etmiyor

Arkadaşlar adwords'ün keywords toolbar'ı değişti mi? eskiden rekabet,tbm falan sorguluyorduk sistem değişmiş heralde. planner gelmiş ? eski link faal mi ?

Yeni Google Anahtar Kelime Aracı Kullanımı. - Google Fan Webmaster Forum

İzlemeler sadece youtube üzerinden olmuyor ki. Belki ekonomi ve finans üzerine sağlam bir sitesi vardır veya facebook sayfası. Onu da geçtim bu işte bana kalırsa özgün çalışanlar için en önemli şey youtube'un otoriter bir site olması. Benim eklediğim her video anahtar kelimesinde ilk sayfaya yerleşiyor arama sonuçlarında, bu da izlenme demek. Aynı şey finans videoları için de geçerlidir diye düşünüyorum. İyi anahtar kelimeler belirlenirse google üzerinden fazlasıyla izlenim alınır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri