En iyi Video Yükleme Saati

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Saygıdeğer arkadaşlar..

Youtube'a düzenli olarak içerik üreten bireyler için en iyi video yükleme saatleri Türkçe ve yabancı diller için değişkenlik arz eder mi?

Gece, gündüz veya sabah, öğle video yüklemek izlenme ve abone kazanımı açısından farklılık yaratır mı?

Cevap verirseniz memnun olurum.

Saygılar.

Çokta farketmiyor.Geçenlerde saat girmeyi unutmuşum 0000 a ayarlanmış.O video normal videolara göre 10 kat fazla izlendi sonra bir tane de bilwerek o saate yükledim o da çok izlendi .... ama her ikisi de izlenme süresi olarak yerlerdeydi ve iflah olmadılar....Sonra yine o saate yükledim ama o izlenmedi.
Kısacası biraz şans biraz da izleyiciyi tutabilmesi önemli.Ama abonelerden gelen izlenme çoksa düzenli saatlerde yüklemek önemli

Youtube ilerleyen sürecte önemli değil diyor , ben abonelerin yoğun saatinde yayınlıyorum

Öyle Bir şey Yok

Nasıl yani ? Mesela Türkçe içerik üretiyorsunuz diyelim. Aboneleriniz yoğun olarak gözüktüğü 18:00 yerine, geceyarısı 03:00 gibi kimse yokken video yüklerseniz olur mu? Gene aynı izlenmeyi ve randımanı alır mı videonuz?

Nasıl yani ? Mesela Türkçe içerik üretiyorsunuz diyelim. Aboneleriniz yoğun olarak gözüktüğü 18:00 yerine, geceyarısı 03:00 gibi kimse yokken video yüklerseniz olur mu? Gene aynı izlenmeyi ve randımanı alır mı videonuz?

Hocam üstadı dinleyin siz:D

İşten çıkış saati en iyisi hocam hemde prime time öncesi
18-19 arası

Anlıyorum. O saatler hakikaten daha iyi randıman veriyor. Yabancı içeriklerde iş değişir tabii. Ancak Türkçe içeriklerde saat detayı mühim sanki.

Anlıyorum. O saatler hakikaten daha iyi randıman veriyor. Yabancı içeriklerde iş değişir tabii. Ancak Türkçe içeriklerde saat detayı mühim sanki.

Hocam yabancı ülkeye görede iş çıkış saatini ayarlamanız gerekiyor.Çok iyi izlenme alıyorsunuz bu sayede

Hocam yabancı ülkeye görede iş çıkış saatini ayarlamanız gerekiyor.Çok iyi izlenme alıyorsunuz bu sayede

Haklısınız. İnsanlar boş zamanlarında video izlerler. İş saatinde, meşgul durumda iken kimse böyle şeylere vakit bulamaz.

Bu sorunuz içeriğinize göre ve ülkeye göre değişiklik gösterecektir. Kanalınızın kitlesi Türkiye ama siz gece 3 te atarsanız ilk saatlerde gerekli hiti alamayacağı için rakipleriniz video yayınladığında sizin önünüze geçecektir. Gece gelen bildirime kimse de tıklamayacağı için videonun doğru bir kitleye erişmesini bekleyemeyiz.

Örneğin;

Yemek videoları çekiyorsunuz. Yetişkinlere hitap edeceği için genelde akşam üzeri 8-9-10 uygun olacaktır.

Ya da genç vlog videoları çekiyorsunuz. Kitlenizin okuldan geldiği saat videonuzun izlenmelesi için önemli olacaktır.

Videonuz ilk saatlerde ne kadar izlenim ve etkileşim alırsa o kadar iyi olacaktır. Bu yüzden kitlenizin hangi saatlerde youtube da takıldığını iyi analiz etmeniz gerekecektir.

Bu sorunuz içeriğinize göre ve ülkeye göre değişiklik gösterecektir. Kanalınızın kitlesi Türkiye ama siz gece 3 te atarsanız ilk saatlerde gerekli hiti alamayacağı için rakipleriniz video yayınladığında sizin önünüze geçecektir. Gece gelen bildirime kimse de tıklamayacağı için videonun doğru bir kitleye erişmesini bekleyemeyiz.

Örneğin;

Yemek videoları çekiyorsunuz. Yetişkinlere hitap edeceği için genelde akşam üzeri 8-9-10 uygun olacaktır.

Ya da genç vlog videoları çekiyorsunuz. Kitlenizin okuldan geldiği saat videonuzun izlenmelesi için önemli olacaktır.

Videonuz ilk saatlerde ne kadar izlenim ve etkileşim alırsa o kadar iyi olacaktır. Bu yüzden kitlenizin hangi saatlerde youtube da takıldığını iyi analiz etmeniz gerekecektir.

Çok teşekkür ederim. Fevkalade tatmin edici ve makul bir cevap verdiniz sualime.

Yabancı kanal olarak gameplay yayınlıyorum. Ortalama gece 23:00 - 00:00 arası atıyorum

150 ila 400 görüntülenme arası geliyor ilk gün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri