En kolay 1000 izlenme

• Kullanıcı moonvonmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam bende şunu soracam . 1k izlenim yapıp videoları silsek kanalı quz alırmı veya aldıktan sonra silsek atarmı.

Hocam bende şunu soracam . 1k izlenim yapıp videoları silsek kanalı quz alırmı veya aldıktan sonra silsek atarmı.

kanalda analystic yansisin ondan sonra partnere bagla sonra sil videolari sknti cikmaz oyle kanallarim var sknti cikimiyor

tv programı yüklü, 180k izlemeli, 800 aboneli kanalımla quize başvuruda bulundum, davetiye geldi ertesi gün atıldım.
Quize kanalı nasıl sokacağım. Boş bir kanal açsam 3-5 bin izlenim aldıktan sonra videoları silsem quize öyle başvursam boş kanal ile kabul eder mi?

bro kısa düşün şu kadar diyorum yarın günlerden ne ??

biraz kafayi çalıştırın kimsedenbir şey dilenmeyin. bugün başkasından yardım alırsın ama yarın o olmassa hiç birşey yapamazsın

Artik üzerinde çalismiyorum.haftasonu maçlari.

Telif açısında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Kanald nin şimdiye kadar telif attıgını görmedim.Sadece videolarına eşleşen geliyor.

Kanal d nin hangi videoları iyi izlenir ben yaren karlos yanarım attım 1 görüntülenme bile yok :D güncel mi atayım ?

Peki arkadaşlar bu 1000 izlenime ulaşıp, partner başvurusu yaptıktan ve kabul edildikten sonra bu yüklediğimiz videoyu silip, farklı kategoride yer alan videolar ile devam etme şansımız var mı?

Bu şekilde partnere video yükleyebilir miyiz?

Peki arkadaşlar bu 1000 izlenime ulaşıp, partner başvurusu yaptıktan ve kabul edildikten sonra bu yüklediğimiz videoyu silip, farklı kategoride yer alan videolar ile devam etme şansımız var mı?

Bu şekilde partnere video yükleyebilir miyiz?

aynen mesela 1000 izlenme yaptım partnere girdim videoyu sildim partnerden atılır mıyım ?

30 40 sanıyelık vıdeo yukle addmefastten ızlet ne kanalın spama duser ne sahte ızlenım olur 1000 ızlenme kasmak 2 3 saatını alır ama

Sonra Hesap GÜM .

30 40 sanıyelık vıdeolar dıyorum zekı arkadasım hesap gum felan olayıda yok onlar hep hurafe en kotu vıdeo hıleden sılınıyor ama 30 sanıye ızletme zorunlulugu var addmefastın bu yuzden hesap gum felan degl her soylenene ınanmayın deneyın bazıları bazı taktıklerın yayılmasını ıstemıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri