En Lezzetli ve En az kılçıksız Balık hangisi

Hangi balık daha az kılçıklı ve lezzetli

• dil Balığı

Oy: 11 15,9%
  • Levrek

Oy: 15 21,7%
  • Lüfer

Oy: 10 14,5%
  • Palamut

Oy: 21 30,4%
  • Uskumru

Oy: 5 7,2%
  • sardalya

Oy: 7 10,1%

• Kullanılan toplam oy
    69
listede hamsi niye yok?hamsiden bıkılırmı yahu :D

sazan balığı hariç tüm balıkları seçebilirsin sazandaki kılçık köpek balığında yoktur galiba :)

listede hamsi niye yok?hamsiden bıkılırmı yahu :D

işin açıgını sölim ben hamsiyi ekmek arası yerim öle boş boş yiyemem tercih etmem:D haliyle kolestrolün düşmesi içinde ekmeğide kesmem lazım şimdi kırmızı eti kesip hamsiyi ekmek arası yersem bir anlamı kalmıcak :D oyüzden yok hamsi

her balıgın tadı farklıdır ayrılmazki, hepsinden ye bence damak tadına uygun olanı ozaman seçersin..

zaten aynı balıgı hep yersen gene bıkarsın bi anlamı olmaz, hepsinden ye sen :D

Kılçıktır şudur budur bunlari geç her baliğin tadi farkli oldugu gibi(+fiyati) her kisinin damak tadi da farklidir tavsiyem hepsini denemen hocam.

Dil balığı,somon,uskumru lezzetli balıklardır. En vazgeçilmezi kesinlikle Çipuradır.

Kılçık konusunda birşey diyemem ama benim için en lezzetlisi levrek :)

Hocam başlıkta en az kılçıksız diyerek en çok kılçıklı balığı mı soruyorsunuz acaba dedim :)

norveç somonu pempe renkli et muhteşem tad. kolay ayrılan kılçık. tavsiyem pişirmeden önce temizleyebildigin kadar kılçıkları temizle.

+ kılçıklı ama tad olarak muhteşem zargana var

Kırmızı benekli alabalık ama bulması çok zor ve çok pahalı

somon seviyosan metroda tütsülenmiş somon var (taze ve dondurulmus olarak )

yazildimi bilmiyorum..
barbun, dil baligi ve kaya baligini severim. favorin diyosan barbun. mutlaka denemelisin:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri