En Organiki Nedir Bu İşin

okokom

Yasaklanmış
Benim ticari olmayan hobi amaçlı zaman zaman siyasi hiciv, zaman zaman mizah yaptığım bir hesabım var.

Bunu %100 organik (gerçek bir insanın görüp RT'lemesi veya takip etmesi) şeklinde nasıl ücretli şekilde duyurabilirim?

Yardımcı olabilecek profesyonel arkadaşlar varsa hizmet satın alabilirim ama açıklamaları gerekir.

Twitter paravan hesaplar olusturup deneyin ugrasirim diyorsaniz.

Tapatalk

Twitter fenomenlerine özel mesaj atın ama ucuza yapmayacaklardır.

şahsi fikrim hediyeler mesela güzel kitapları rtletip takipçi çekebilirsiniz çekilişler falan faydalı olur
bir de sürekli güncel tutmak lazım

Mizahın varsa vine'a git twitterda çok iş yok en baba fenomenelr biraz işi götürüyor gibi vinedakiler filmler çekiyor söyleşiler, reklamlar uçtu adamlar

Twitter fenomenlerine özel mesaj atın ama ucuza yapmayacaklardır.

Demin bir hesap gördüm. 2000 RT, 4000 fav alıyor ne atsa takipçi sayısı 300k. Fakat altında mention yok. Bu mümkün değil. Bu adama verilen para enayi parası.

Bu işi parayla yapan fenomen nereden bulunur ki?

Benim ticari olmayan hobi amaçlı zaman zaman siyasi hiciv, zaman zaman mizah yaptığım bir hesabım var.

Bunu %100 organik (gerçek bir insanın görüp RT'lemesi veya takip etmesi) şeklinde nasıl ücretli şekilde duyurabilirim?

Yardımcı olabilecek profesyonel arkadaşlar varsa hizmet satın alabilirim ama açıklamaları gerekir.

Kardesim ben sana bi zaman nasil yaptigi anlatayim kendine 10-200 artik kactane yapa bilirim diyorsan katagori belirele guzel sozler, siirler, komik capsler falan onemli olan bi havuzda biriktire bilinecek seyler olsun. Bunlari ayarlayip otomatige baglaman onemli oto paylasim botlariyla falan. Hesaplarin askiya alinmamasi icinde guvenlik onlemleri ona gore al. Sonra ara ara girip kendi hesabini retweetle.

Hocam eger dusunursen bizim bot saatte 130 tweet atiyor 2 arkadas 3 sanal pc kurun toplam 8 pc ile programı çalıştır hastagine mesaj gitsin 130 x 8 = 1024 tweet yapar forumdan bu isi ucuza yapacak adamda bulursun ssatligi 5-10 tl ye sanal pc kurdurup tagine yollatyollatirsin saatte 5 k tweet attinmi tamamdir

Hocam eger dusunursen bizim bot saatte 130 tweet atiyor 2 arkadas 3 sanal pc kurun toplam 8 pc ile programı çalıştır hastagine mesaj gitsin 130 x 8 = 1024 tweet yapar forumdan bu isi ucuza yapacak adamda bulursun ssatligi 5-10 tl ye sanal pc kurdurup tagine yollatyollatirsin saatte 5 k tweet attinmi tamamdir

Hocam yeri değil ama sizin bot ile Facebook kanalımı tanıtsam işe yararmı ? hiç denedinizmi örneklerı varmı

Hocam yeri değil ama sizin bot ile Facebook kanalımı tanıtsam işe yararmı ? hiç denedinizmi örneklerı varmı

Denedim hocam 1 saatte icerik olmayan oyun ssayfasina 14 begeni geldi 0 icerik vardi eger komik caps vs. Fwlansa daha cok ise yarar twtwitter genc kitle

Kardesim ben sana bi zaman nasil yaptigi anlatayim kendine 10-200 artik kactane yapa bilirim diyorsan katagori belirele guzel sozler, siirler, komik capsler falan onemli olan bi havuzda biriktire bilinecek seyler olsun. Bunlari ayarlayip otomatige baglaman onemli oto paylasim botlariyla falan. Hesaplarin askiya alinmamasi icinde guvenlik onlemleri ona gore al. Sonra ara ara girip kendi hesabini retweetle.

Uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle. Kişi özellikle twitlerimi beğenip o takip butonuna kendisi basmalı. En mantıklı öneri fenolardan RT almak.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] abi Israrla organik demişim. Bot diyorsun. Kızsam haksız mıyım şimdi Allah aşkına?

Uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle. Kişi özellikle twitlerimi beğenip o takip butonuna kendisi basmalı. En mantıklı öneri fenolardan RT almak.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] abi Israrla organik demişim. Bot diyorsun. Kızsam haksız mıyım şimdi Allah aşkına?
Hocam bot derken hastaglere mesaj aratıyor insanların görmesini sağlıyor geri donus zaten organik olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri