En püf noktaları ile Yt Kanalı oluşturma (Videolu anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar hemen hemen hergün skype ve forumdan msj geliyor
"kanal açıyorum fakat hemen kapanıyor,ne yapmam lazım"seklinde falan sorularla ilgili burada size en iyi şekilde yt kanalı nasıl olsuturulur nelere dikkat ederseniz kanalınız spamdan video dahi atmadan kapanmaz onu göstermeye çalıstım yaklasık 12 13 bin kanal satısı gerçeklestirdik ve biz bu yöntemle açtık hep kanalları.ikinci kanalı açarken modeme res atmayı ve çerezleri temizlemeyi unutmayınız.

NOT:Videoda yandex tabanlı açtım kanalı siz herhangi bir mail ile(hotmail,yahoo,gmail)açabilirsiniz önemli olan ip ve cerezler.

İyi seyirler bol kazançlar umarım işinize yarar :)
http://www.youtube.com/watch?v=guENXCrIEac

elıne saglık kardesım baya yardımcı olucak bu konu

eline sağlık hocam henüz hepsini izleyemedim youtube çok yavaş bu gece

Video Donuyor Sorun Youtubede :) Teşekkürler Skypeden Bi Konu Hakkında Görüşebilirmiyiz.

Merhaba arkadaşlar hemen hemen hergün skype ve forumdan msj geliyor
"kanal açıyorum fakat hemen kapanıyor,ne yapmam lazım"seklinde falan sorularla ilgili burada size en iyi şekilde yt kanalı nasıl olsuturulur nelere dikkat ederseniz kanalınız spamdan video dahi atmadan kapanmaz onu göstermeye çalıstım yaklasık 12 13 bin kanal satısı gerçeklestirdik ve biz bu yöntemle açtık hep kanalları.ikinci kanalı açarken modeme res atmayı ve çerezleri temizlemeyi unutmayınız.

NOT:Videoda yandex tabanlı açtım kanalı siz herhangi bir mail ile(hotmail,yahoo,gmail)açabilirsiniz önemli olan ip ve cerezler.

İyi seyirler bol kazançlar umarım işinize yarar :)
En püf noktaları ile yt kanalı oluşturma - YouTube

yandexden anlatmısınnızda ordan acmanın bı avantayı varmı ?

Minnoş abla çok alakasız bir soru olacak ama müziklerini beğendim acaba playlist'in falan var mı :D

ismini bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim kusura bakma yanlış anlama :)

Video Donuyor Sorun Youtubede :) Teşekkürler Skypeden Bi Konu Hakkında Görüşebilirmiyiz.

yandexden anlatmısınnızda ordan acmanın bı avantayı varmı ?

Merhaba ben yandex tabanlı tercih ediyorum seçim size kalmıs konudada diğer maillerlede açılabilineceğini önemli olanın temiz ip ve çerez oldugunu belirttim bazılarına göre pek bir fark yok aralarında ama ben daha saglam buluyorum yandex tabanlı açılanları :)

---------- Mesaj saat 21:27:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:16 civarında gönderildi. ----------

Minnoş abla çok alakasız bir soru olacak ama müziklerini beğendim acaba playlist'in falan var mı :D

ismini bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim kusura bakma yanlış anlama :)
Playlistim yok pc de olan müziklerden o an aklıma ne gelirse onu dinliyorum :)

Merhaba ben yandex tabanlı tercih ediyorum seçim size kalmıs konudada diğer maillerlede açılabilineceğini önemli olanın temiz ip ve çerez oldugunu belirttim bazılarına göre pek bir fark yok aralarında ama ben daha saglam buluyorum yandex tabanlı açılanları :)

---------- Mesaj saat 21:27:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:16 civarında gönderildi. ----------

Playlistim yok pc de olan müziklerden o an aklıma ne gelirse onu dinliyorum :)

bi kanal actim sifir vds sifir ip hersey yeni 3-4 gun icinde kapandi kanal spam yuzunden. nasil oluyor bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri