En sağlam kanalım gitti :(

• Kullanıcı efayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

efayhan

Kayıtlı Üye
Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ya da diğer kanallarınızdan biri veya birden fazlasında bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

para kazanma yerinde böyle bir yazı yazıyor 3 bin abonem var 150k görüntülenme yazık olacak bu kanalı 6 ay beklesem açılma şansı varmıdır acaba yada başka bir yöntemi yardımcı olursanız sevinirim

para kazanma gitmişsse google + kullan aç kardesim..

Adsense ise partnere sokarsın sonra olmadı..

Gecmiş olsun

para kazanma gitmişsse google + kullan aç kardesim..

Adsense ise partnere sokarsın sonra olmadı..

Gecmiş olsun

sağol hocam kanal alt kanaldı google+ ile açılabilirmi acaba hiç denemedim
açabilsem zaten adsenseye tövbeliyim hemen partnere sokacam

Geçmiş olsun, bu tip durumlarda 6 ay sonra bakıyorsun kanal açılmıyor umudu kesiyim diyorsun 8. ayında kanal açılıyor, Google neye göre karar veriyor belli değil.

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ya da diğer kanallarınızdan biri veya birden fazlasında bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

para kazanma yerinde böyle bir yazı yazıyor 3 bin abonem var 150k görüntülenme yazık olacak bu kanalı 6 ay beklesem açılma şansı varmıdır acaba yada başka bir yöntemi yardımcı olursanız sevinirim

Kanalı diger mailden ayirin ve kanala ana mail oluşturun hocam 14 gün sonra profil kesme bağlama işlemi yapin diger arkadaşimizin dediği gibi o süreçte zaten kanal 14gün içinde oturmuş olucaktır daha sonrasında umarım açılır.

sağol hocam kanal alt kanaldı google+ ile açılabilirmi acaba hiç denemedim
açabilsem zaten adsenseye tövbeliyim hemen partnere sokacam

yanılmıyorsam forumda bir konu var alt kanal para kazanma acma diye. kanalı komple silip 2 3 gün sorna aktif ediyorsun tekrardan ama iyi oku konuyu. yanlıs birsey yaparsan kanalı kaybedersın özellikle kurtarma mail ve telefonu kendi kişisel tellerden birini ver çunku mesaj yoluyla aktif edebiliyorsun bu hususlara dikkat et

konu bu
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html

Geçmiş olsun kardeş. Benimde kanalım 15 Mayıs vakasında gitti. Pes etmek yok çalışmaya devam.

yanılmıyorsam forumda bir konu var alt kanal para kazanma acma diye. kanalı komple silip 2 3 gün sorna aktif ediyorsun tekrardan ama iyi oku konuyu. yanlıs birsey yaparsan kanalı kaybedersın özellikle kurtarma mail ve telefonu kendi kişisel tellerden birini ver çunku mesaj yoluyla aktif edebiliyorsun bu hususlara dikkat et

konu bu
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html

yardımınız için teşekkür ederim hocam şimdi bu konuya baktımda benim kanal kapanalı 3 gün olmuş

yardımınız için teşekkür ederim hocam şimdi bu konuya baktımda benim kanal kapanalı 3 gün olmuş

yok hocam öyle değil kanalın ıstıyorsa 1 aydır kapalı olsun farketmez ama riskleri göze alman lazım.. genelde acılıyor yani ben cogu kanalımı actım o yontemle.. kanalı sileceksin belli bir süre bekleyip kurtarma mailine gelen kurtarma yontemi ile kanalı geri acacaksın izlenmeler aboneler biraz karısıyor sıkıntı cıkabilir ama kanalı kurtarırsın gibime geliyor konuyu iyi oku ama kardesim :) rica ederim

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/17629-alt-kanal-para-kazan-acma-resimli-anlatim.html

bakalım bu yöntemi deneyerek hesabı başka gmail adresine taşıdım bu şekilde açablirsem açacağım artık olmazsada kanalı silmeden bekleteceğim inşallah açılır yardımlarınız için teşekkür ederim artık yeni hesaplarla yola devam

o yöntem pek ıse yaramamıstı kardesim sen bilirsin tabiki kanal senin izleyeceğin yol senin fikrin. hayırlısı olur ınsallah hakkında gecmiş olsun tekrardan

yok hocam öyle değil kanalın ıstıyorsa 1 aydır kapalı olsun farketmez ama riskleri göze alman lazım.. genelde acılıyor yani ben cogu kanalımı actım o yontemle.. kanalı sileceksin belli bir süre bekleyip kurtarma mailine gelen kurtarma yontemi ile kanalı geri acacaksın izlenmeler aboneler biraz karısıyor sıkıntı cıkabilir ama kanalı kurtarırsın gibime geliyor konuyu iyi oku ama kardesim :) rica ederim

anladım hocam o zaman ben bir deneyeyim bu yöntemi inşallah açabilirim yani açılmazsada artık o kadar önemsemem nasıl olsa kapandı en azından bir ümit var teşekkür ederim hemen deneyeceğim

Kanalı diger mailden ayirin ve kanala ana mail oluşturun hocam 14 gün sonra profil kesme bağlama işlemi yapin diger arkadaşimizin dediği gibi o süreçte zaten kanal 14gün içinde oturmuş olucaktır daha sonrasında umarım açılır.

kanalın ana mailini değiştirmenin bir yolu varmı.ben birinden bi kanal alıcam.kanalın google+ sayfası yok. normal google profilline bağlı kanal. adam mailini kullandığı için mail +kanal vermedi.o maille kanalın ilişkisini tamamen kesmek lazım yani

Son düzenleme:
kanalın ana mailini değiştirmenin bir yolu varmı.ben birinden bi kanal alıcam.kanalın google+ sayfası yok. normal google profilline bağlı kanal. adam mailini kullandığı için mail +kanal vermedi.o maille kanalın ilişkisini tamamen kesmek lazım yani

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/17629-alt-kanal-para-kazan-acma-resimli-anlatim.html
hocam bu yöntemle ben kanalı başka gmail adresine taşıdım ama eski gmail adresindede kanal görünüyor onu nasıl halledebilirsin bilemem

hocam bu yöntemle ben kanalı başka gmail adresine taşıdım ama eski gmail adresindede kanal görünüyor onu nasıl halledebilirsin bilemem

yani eski mail adresidemi kanalda oturum açabiliyor.adsense ye bağlayacam bide ben kanalı. önemli olan başka maille giriş yapabilmek ve adsenseye bağlamak.
eski mail kullanılamaz hale gelmemesi lazım bide. gmailde falan kullanılmaya devam edebiliyormu eski değiştirdiğimiz mail.

yani eski mail adresidemi kanalda oturum açabiliyor.adsense ye bağlayacam bide ben kanalı. önemli olan başka maille giriş yapabilmek ve adsenseye bağlamak.
eski mail kullanılamaz hale gelmemesi lazım bide. gmailde falan kullanılmaya devam edebiliyormu eski değiştirdiğimiz mail.

evet hocam eski mail adresindede görünüyor kanal yeni aldığın mail adresindende kanala giriş sağlayabiliyorsun kanalı adsenseye taşırsın sorun değil tabi ama eski hesaptan nasil silinir bilemiyorum

evet hocam eski mail adresindede görünüyor kanal yeni aldığın mail adresindende kanala giriş sağlayabiliyorsun kanalı adsenseye taşırsın sorun değil tabi ama eski hesaptan nasil silinir bilemiyorum

bu anlatım benimsorunu çözmüyor. baktım konuya sayfası olan bi kanalın adresini değiştirme anlatılmış..beni alcağım kanalın sayfası yok.google+ sayfası olmayan bi kanala sayfada bağlanmıyor heralde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri