En Sağlıklı Adsense İlişkilendirme Ne Zaman Yapılmalı?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
Uzun zamandır aklımda olan bir soru Başlıkta belirttiğim gibi Adsense İlişkilendirme Ne Zaman Yapılmalı?

Kendi yöntemim;
gmailleri açıp en az 1 hafta sonra kanal oluşturuyorum
para kazanmayı açıyorum.
2 video atıyorum bir iki gün sonra kendiliğinden izlenim almaya başlayınca 3-5 video daha atıyorum onlarda izlenim almaya başlayınca
adsense ile ilişkilendiriyorum...

bu şekilde neredeyse 1 senedir ne kanalım kapandı ne para kazanma gitti nede videolarım/kanallarım spama düştü..

siz nasıl yapıyorsunuz ve ne sonuç aldınız?

ben çok mu oyalanıyorum, doğru mu ilerliyorum?

Benim taktiğim şöyle Gmail'leri açıp geçe yarısı 00:01 gibi kanalları oluşturmak. Ertesi gün akşam vakitleri videolarımı atıyor, ertesi gün ilişkilendirme yapıyorum

insanın en iyi bildiği yok kendi uyguladığı yoldur

benim yolum beklemeden direk para kazanmayı açıp adsenseye bağlayıp videoları atıyorum :) onun dışında her hesabı farklı ıp ve çerez ile açıyorum :)

gmail açarım-1 gün beklerim
kanalı ve para kazanmayı açarım
100-300 arası video atarım,eşleşen vs. temizlerim
3-5 gün beklerim
adsenseye bağlarım
2 aydır sorunsuz yola devam bu şekilde

Uzun zamandır aklımda olan bir soru Başlıkta belirttiğim gibi Adsense İlişkilendirme Ne Zaman Yapılmalı?

Kendi yöntemim;
gmailleri açıp en az 1 hafta sonra kanal oluşturuyorum
para kazanmayı açıyorum.
2 video atıyorum bir iki gün sonra kendiliğinden izlenim almaya başlayınca 3-5 video daha atıyorum onlarda izlenim almaya başlayınca
adsense ile ilişkilendiriyorum...

bu şekilde neredeyse 1 senedir ne kanalım kapandı ne para kazanma gitti nede videolarım/kanallarım spama düştü..

siz nasıl yapıyorsunuz ve ne sonuç aldınız?

ben çok mu oyalanıyorum, doğru mu ilerliyorum?

hacım 1 senedir hiçbir kanalın kapanmamışsa: "doğru ilerliyor muyum?" diye sorman hata senin :D Tabiki de doğru ilerliyorsun maaşallah diyelim tü tü tü :D

direk bağlıyom 1 ayda toplam 20 kanalda 2 defa kapandı sanırım yanlış yoldayım :D

Be de senin yolunu uygulamayı yeni öğrendim sürekli en küçük teliften kanalların para kazanması kapanırdı artık daha tedbirliyim videoları atıyorum izlenimleri 100 ü geçen kanalları fazlalık adsenseye bağlıyorum

peki arkadaşlar genel olarak kullanılan yöntem nedsir hespini bir anda yapmak mı ?

[MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] arkadaşımın yaptığı gibi yaparım.

Lakin ben ekstra olarak 3 - 5 gün sonra adsense yine bağlamadan önce ilk para kazanmayan videoları vs ne varsa silerim. Daha sonra adsense bağlarım.

çin malı s4 telefonum var aynı anda 5 gmail açarım. ( hertürlü imei yüklenebilen)
kanallara hemen videolarımı atarım ( bot ) ile.
sonra hemen para kazanmayı aktif ederim.eşleşen. vs silerim.
sonrada adsenseye bağlarım.

Not. arkadaşlar büyük videolara ve önemli videolara girmediğiniz zaman bişe olmaz kapanmaz kanalınız, lakin yeni sisteme göre kanalın telifden yada herhangi birşeyden kapanorsa yada para kazanması giderse eger, youtube sistemi adsenseye bağlı herşeyi incelemeye alır bu esnada sizde sorun oldugunu anlarsa hemen hepsinin para kazanmasını kapatır. demekki yapılması gereken tekşey adsenseye zarar verecek içerikden UZAK durmak gerek. yoksa busene mail aç seneye adsenseye bağla bişe farketmiyor. bende bir adsense vardı 7 kanal vardır ayrı cafelerden alınmaydı herbirinde ayrı ayrı özgün video vardı 50 tane ama 1 tane video yüzünden alayım gümledi. inanın bana sorun sadece içerikde siz içeriği doru yükleyin kopyalamayın spam yapmayın zaten size bişe olmaz çünkü öle bişe olsa adsense sana 500 e yakın kanal bağlama izni vermezdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri