En Sevdiğiniz 5 YouTuber

• Kullanıcı userlove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar

userlove

Kayıtlı Üye
1- danisnotonfire (cidden anlattığı hikayeler, olaylar insanı gülümsetiyor)
2- TiffanyAlvord (yaptığı müziği seviyorum ayrıca kendisi de gayet güzel :D)
3- PewDiePie (geçen sene sorulsaydı kesinlikle en sevdiğim YouTuber dı fakat şu an değil. Yaratıcı, insanları güldürebilen biri. Ayrıca samimiyetine inanıyorum.)
4- Vsauce (sadece çok ilginç diyebiliyorum :D)
5- HolaSoyGerman (çok harika bir İspanyolcam olmasa da komik biri. İngilizce alt yazı ekliyor bazen videolarına)

böyle bir liste yazarsanız hep beraber yeni YouTuberlar keşfetmiş oluruz :D

Dil olmadığı için genelde kişisel youtube kanallarını takip edemiyorum :D

1- GoingQuantum- YouTube Dinlediğim tek müzik grubu süperdir 1 yıldır dinliyorum her çıkan parçasını mutlaka dinlerim )
2- DotaCinema - YouTube En sağlam dota kanalı her videosunu izlerim :)
3- NoobFromUA - YouTube Bireysel olarak dota videosu yükleyen birisi takip ederim bireysel de en iyilerindendir.
4- ChaBoyyHD - YouTube Battlefield oynamam ama bu adamın sesi ve gülüşüne bayılıyorum acayip komik :) Top 50 funniest videosu ile tanıdım. İzlemenizi tavsiye ederim )
5- Na`Vi.Dota 2 - YouTube Navi de çok sevdiğim bir oyun takımı =)

Hep oyun kanalları :) Aklıma ilk gelenler bunlar

How To Basic candır ya :) Oyun kanalları arasındada oyun günlüğü gerçekten çok iyi bir kanal.Seviyeli ve düzgün anlatımıyla izlettiriyor kendisini.Çok efendi ve düzgün karakterli birisi.Osmanlı Soylusuda fena değil ama o Burak oyunda yokmuu :D Lanet olası ya

Biriside bi tane türk yazmamış uykuluyum aklıma gelmiyor siz yazın bi tane ayıp olmasın :D

En sevdiğim 3 youtuber.
1-) Kanalını çektiğim youtuber.
2-) Kanalını çektiğim,videolarına logo basmayan youtuber.
2-) Kanalını oto çektiğim halde logo basmayan ve kanalını güncellemeye devam eden youtuber.
ve Kanallarımı bota bağlamayan tüm Youtuber'lar sizi seviyorum! :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri