En Sevdiğiniz Pizzacı Nedir?

reis1477

Kayıtlı Üye
Butik ve Zincir pizzacılardan en sevdikleriniz nelerdir?

Ben Little Caesars ve Pizza Bulls'u çok tercih ediyorum.

En kötü pizzayı pasaport pizzada yedim

Magic Akademi fena değildi

Dominos, Pizza Lazza, Pizza Hut, Papa Johns diğer denediklerim

Pizza dedinmi sezar pizza nefis kenar başka pizza tanımam. En kötü pizza dominos

Dominosu beğeniyorum. Ve [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] ile pasaport pizza yedik geçenlerde, malzemeyi neredeyse koymayı unutmuşlar. Sanırım yediğimiz en lezzetsiz pizzaydı.

Dışardan birşey almıyorum artık eşimle birlikte burger pizza ve iskender dahil evde yapıyoruz hem daha bol hem ne malzeme kullandımızı biliyoruz hemde ucuza geliyor ve hepsindende lezzetli oluyor evde duranlar öğrensin bence

Dışardan birşey almıyorum artık eşimle birlikte burger pizza ve iskender dahil evde yapıyoruz hem daha bol hem ne malzeme kullandımızı biliyoruz hemde ucuza geliyor ve hepsindende lezzetli oluyor evde duranlar öğrensin bence

İnan bana evde yemek yapmak ucuz olmuyor. Bir pizza için maliyet aldığın malzeme, geçen zaman, iş gücü ve elektrik hesaplanınca hiç de uyguna olmuyor. Ayrıca pizza hamuru fırında olmuyor, taş fırında odun ateşi her zaman fark ve tat katar.

Edit : yemeksepeti club ve joker indirimlerini takip ederim hep. Piyasada satılan fiyatların hep en dip haliyle alırım, o yüzden gerçek anlamda 1 sene öncesi fiyatlarıyla tedarik etmiş oluyorum. Mesela geçen gün 60 TLye 2 adet kuşbaşılı pide almıştım, şuan evde yapmaya çalışsan tanesini 30 TLye üretemezsin

Pizza hut ve sezar , artık evde lavaş pizza yapıyorum

İnan bana evde yemek yapmak ucuz olmuyor. Bir pizza için maliyet aldığın malzeme, geçen zaman, iş gücü ve elektrik hesaplanınca hiç de uyguna olmuyor. Ayrıca pizza hamuru fırında olmuyor, taş fırında odun ateşi her zaman fark ve tat katar.

Edit : yemeksepeti club ve joker indirimlerini takip ederim hep. Piyasada satılan fiyatların hep en dip haliyle alırım, o yüzden gerçek anlamda 1 sene öncesi fiyatlarıyla tedarik etmiş oluyorum. Mesela geçen gün 60 TLye 2 adet kuşbaşılı pide almıştım, şuan evde yapmaya çalışsan tanesini 30 TLye üretemezsin

Aynen hocam
Şuanda Yemeksepetinin 1+1 leri var
Burger King Whopper menü vardı geçen hafta 2 tanesi 135 tl idi.Bu hafta Pizza Bulls 2 orta boy 139 tl ve Paşa döner 2 dürüm 56 tl

Yemeksepeti Club ve Trendyol Yedikçe indirimde baya avantajlı oluyor.

:D Birgün karşılaşırsak yaparım sana fikrin değişir 250tllik malzeme alıyorsun o malzeme ile nerdeyse 7-8 adet pizza cıkıyor hamuru nerdeyse tüm yediğim pizzacılardan daha iyi oluyor Dayım fransada pizzacı Pause Pizza tarifi ondan aldım

:D Birgün karşılaşırsak yaparım sana fikrin değişir 250tllik malzeme alıyorsun o malzeme ile nerdeyse 7-8 adet pizza cıkıyor hamuru nerdeyse tüm yediğim pizzacılardan daha iyi oluyor Dayım fransada pizzacı Pause Pizza tarifi ondan aldım

İşçiliği de bir maddiyata dök, o da bir paradır nitekim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri