En son nezaman topluluk cezası yediniz.

• Kullanıcı ZeRKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam yeni açtığım tüm hesaplar da hangi diziyi yüklersem yükliyim 30 farklı dizi denedim hepsinde ya 15 dk yada 8 saat saat içinde aldatıcı video diyip topluluk yedeim bi ark konusunda eski hesap olmuyo dedi eski hesapda denedim cidden topluluk yemedim orada düzgün attı hesap bı 2 yıl önce kendim açmıştım

bu topluluk birileri tarafından mı yoksa youtup tarafından mı atılıyor anlayamadım

açıklama, etiket ve başlığı az yazdığım halde topluluk yiyorum diyen var mı?

açıklama, etiket ve başlığı az yazdığım halde topluluk yiyorum diyen var mı?

hocam ben size denediklerimi yazıyım

başlık sadece 1 yazıyor etiket açıklama yok video gizlide bilinen engel geçme yöntemi 8 saat sonra video reddedilen içerik topluluk yedim

başlık dizi ismi / etiket açıklama yok video gizli 20 dk içinde topluluk yedim

başlık dizi ismi etiket açıklama hepsi normal girildi 20 dk içinde topluluk yedim

1 haftadır yeni açtığım hiç bi kanal 8 saatden fazla dayanmadı sadece 1 tane 2 yıl önce açılmış hesabım vardı ona etiket açıklama dizi ismi ve her keze görünür attım bi o sağlam ben her yerde full episodes gibi her şeyi de yazılı durumda bi sıkıntı yapmadı

2-3 hafta önce kansız bazı isim ya da isimler özgün kanalıma atmıştı topluluk. yoksa öyle bir sıkıntımız yok çok şükür.

3 gündür benimde yeni yaptığım kanallara çok yoğun topluluk gelmeye başladı. Yayınladığım zaman yarım saat içinde geliyor.

6 ay once birader bir kanal acmis unutmus onu sonra 4 gun once abi dedi kanali acmisim unutmusum izlenimde olmus baya dedi atayim sana biyerlere baglarsin dedi kanalin para kazanimi bile acik degildi actim dedim sunlarin bide basliklarina toplu kelime ekleyim dedim ekledim 1 saat sonra bir videoya toplulul geldi 2 saat sonra bitane daha geldi ... Yani diyecegim 6 ay kanal duruyodu bisey olmadi para kazanmaya hazirlanincami geldi topluluk yt kendi atiyo ....

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Son düzenleme:
5-6 saat içinde topluluk geliyor arkadaşlar. Kesinlikle bunu youtube atıyor ve bakıyor itiraz edecekler mi etmeyecekler mi. İtiraz edenin kanalına bakıyor spamsa zaten kapanıyor. İtiraz etmeyenin kanalı zaten kapanıyor. İşler kesat yani bu aralar.

kategorinde diğer çalışanlar müslüman değil demek ki. noel tatiline çıkmışlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri