En ucuzu bizde! [ İzlenme | Beğeni | Yorum ]

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bb05nV.png

1000 İzlenme : 2 ₺

• Hemen başlar. Bir gün içinde tamamlanır.

100 Beğeni : 3 ₺

• Hemen başlar. Üç saat içinde tamamlanır.

100 Hızlı Beğeni : 5 ₺

• Hemen başlar. Bir saat içinde tamamlanır.

10 Beğenmeme : 1 ₺

• Hemen başlar. Hemen tamamlanır.

10 Yorum : 1 ₺

• Hemen başlar. Hemen tamamlanır. İstediğiniz yorumlar yapılır.

OdjQp3.png

• Ödeme yöntemi: webmoney - kuveyttürk

videoları sonuna kadar izler mi hocam?

1000 izlenme saatlere göre dağılım oranı nedir?

Örnek veriyorum 1000 izlenme 1 saat içindemi geliyor?
yoksa 24 saate yayılarak 1000/24=41 izlenim 1 saate yayılarakmı geliyor? (temsili) Bu oranlar yakalanmaz tabi :)
Kendi oluşturduğunuz sunucular üzerindenmi hizmet veriyorsunuz yoksa biryerlerden paketlermi alıyorsunuz?
Birde bölge olarak izlenim yollayabiliyormusunuz?

Sanırım hereksin merak etttiği sorular ilk etapta bunlar olsan gerek :)

Son düzenleme:
videoları sonuna kadar izler mi hocam?

1000 izlenme saatlere göre dağılım oranı nedir?

Örnek veriyorum 1000 izlenme 1 saat içindemi geliyor?
yoksa 24 saate yayılarak 1000/24=41 izlenim 1 saate yayılarakmı geliyor? (temsili) Bu oranlar yakalanmaz tabi :)
Kendi oluşturduğunuz sunucular üzerindenmi hizmet veriyorsunuz yoksa biryerlerden paketlermi alıyorsunuz?
Birde bölge olarak izlenim yollayabiliyormusunuz?

Sanırım hereksin merak etttiği sorular ilk etapta bunlar olsan gerek :)

İzlenimler genellikle 15dk gönderilir,
dünyanın tüm ülkelerinden gönderilir, belirli bir kitle seçimi olmaz,
%50 bay ve bayan olarak gönderilir. demografili yani. gerçek hesaplar izler.
izlenimin genel anlamda en cok geldiği ülkeler
Rusya - brezilya - polonya - mısır - tayvan gibi ülkelerdir, geri kanalı diğer ülkelere dağılır
1000 izlenimde ortalama saatlik 100 izlenim gelir ve24 saatten kısa sürede biter
15k'ya kadar 1 günde katları gün gün artar
cok hızlı izlenim isterseniz siparişten sonra 8-10 saat içerisinde başlar ve 1 günde 100k'ya kadar izlenim gönderilir fiyat farkıyla
izlenimler kendi panelimizden gönderilir bu sebeple siparişler hemen başlar, sipariş durumunuzu anlık olarak sorgulayabilir ve durumu hakkında anlık bilgi alabilirsiniz.
Silinme vs kesinlikle olmaz. güncellemelerden önceden haberimiz olur, bozuk izlenim kesinlikle göndermeyiz. mağduriyet yaşamazsınız.
yakın zamanda yeni bir server daha açacağız ve ülke bazlı gönderim de yapacağız. hemen başlatıp kısa sürede 100-200k gibi hit de gönderebilir kapasitede olacağız.

1stopsocial

hemen başlar 24 saat içnide biter :D 0.3 cent

İsteyen istediği yerden hizmet almakta özgür ancak satış konusunun altına bu şekilde yorum yapmak hiç görgü kuralına uygun bir davranış değildir. İsteyen oradan alır isteyen benden alır. Kalite farkını görür. Arkadaşlara çok yardımcı olmak istersen yeni konu aç herkes görmüş olsun.

İsteyen istediği yerden hizmet almakta özgür ancak satış konusunun altına bu şekilde yorum yapmak hiç görgü kuralına uygun bir davranış değildir. İsteyen oradan alır isteyen benden alır. Kalite farkını görür. Arkadaşlara çok yardımcı olmak istersen yeni konu aç herkes görmüş olsun.

sorun en ucuzu bende demen en ucuzunu sen vermiyorsun izlenim satıyorum desen tamama ve mumkunse su konulara artık aracıyım yazın sanki kendiniz yapıyormus gibi izlenmeyi millete komisyonlu satış yapmayı bırakın bu cok yanlış bir tutum

[MENTION=12006]renikal[/MENTION] bir sorun var ise report edersin modlar geregini yapar burada adamin konusunu baltalaman ticari ahlaka aykiri bir davranis.

sorun en ucuzu bende demen en ucuzunu sen vermiyorsun izlenim satıyorum desen tamama ve mumkunse su konulara artık aracıyım yazın sanki kendiniz yapıyormus gibi izlenmeyi millete komisyonlu satış yapmayı bırakın bu cok yanlış bir tutum

Sende algılama yada anlama problemi mi var yoksa şaka mı yapıyorsun.
Ben burada ticaret yapmaya çalışıyorum, koskoca forum git Allah aşkına.
Git de kendin konular aç yardım et insanlara, bak ben ne yazmışım konuna.

[MENTION=12006]renikal[/MENTION] bir sorun var ise report edersin modlar geregini yapar burada adamin konusunu baltalaman ticari ahlaka aykiri bir davranis.

Beni buluyor ya böyleleri hocam kaç yıldır forumdayım arada bu modeller denk geliyor. :)

Öncelikle hayırlı satışlar, 15dk izlenimler gönderilir derken 8 10dk bir videom varsa baştan sona kadar izleniyor sanırım ,uzun videomda 15dk olarak izleniyor dogrumu anlamışım acaba?
son olarak reklamları kapamamız gerekli sanırım izlenim aldıgımızda izlenim bitene kadar.

Öncelikle hayırlı satışlar, 15dk izlenimler gönderilir derken 8 10dk bir videom varsa baştan sona kadar izleniyor sanırım ,uzun videomda 15dk olarak izleniyor dogrumu anlamışım acaba?
son olarak reklamları kapamamız gerekli sanırım izlenim aldıgımızda izlenim bitene kadar.

Her şey anladığınız gibi hocam,
İzlenmeler 10 ile 15 dk arasında olur.
Reklamı kapatmanız gerekmektedir.

ÖZgün kanalda yapmamızın bi problemi olurmu ? Daha yeni başladık videoları trend konulara göre hazırlamaya çalışıyoruz videolar yeni olduğu için yavaş yavaş artar diye düşünüyoruz ama bunu hızlandırmak istiyoruz ortağımla, izlenim abone like vs. nin faydası olur mu ?

ÖZgün kanalda yapmamızın bi problemi olurmu ? Daha yeni başladık videoları trend konulara göre hazırlamaya çalışıyoruz videolar yeni olduğu için yavaş yavaş artar diye düşünüyoruz ama bunu hızlandırmak istiyoruz ortağımla, izlenim abone like vs. nin faydası olur mu ?

Hocam neredeyse herkes bot kasıyor özgünlerin. :) Size şöyle güzel izlenme/beğeni/yorum verelim kanalın popisi artsın. :D

merhaba hocam skype listemi temizliyordum sizde arada kaynadiniz bunun icin ozur dilerim musait oldugunuz zaman eklerseniz sevinirim skype adresim : sportlik1

ustte bir arkadas yorum yapmis hemen baslar 24 saat icinde biter ama 15 dk da gonderiyorsunuz diye onu ben soyle acikliyim satici 15 dk da izlenimi yolluyor ama kanala hemen yansimiyor bunun nedeni youtube update ler beyninizi gelistirip sorular sorun burda hic bir saygisizlik yapmadan size soyleniyor siz neden yapiyorsunuz ki ? dunya kadar adam var gidin onlardan alin bu saygisizlik yapicaginiz anlamina gelmez kendisi ile yaklasik 1 2 saat kadar konustuk soru sordum hic sklmadan cevap verdi yakinda da is yapicagiz allah izin verirse %100 iyi saticidir bir supheniz olmasin tekrardan iyi satislar hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri