kskcoliq
Yasaklanmış
En Ucuz Fiyat Garantili Music Nation network Kanal Adet 4.50 TL Freedom Kanallar Adet 6 TL
► Kanallarımızın Hepsi Temiz IP ve Çerezler Temizlenerek açılmıştır.
► Kanallarımızın Tümü Manuel Olarak Açılmıştır Herhangi Bir Program Kullanımı Söz Konusu Değildir !
► Bir Ip'den 2 Hesap Asla Açılmamıştır.
► Hesapların Yanında Kullanılan Onay Numaraları Verilecektir.
►Kanallarımızın Tümü Ömür Boyu GARANTİLİDİR ! Sorun Sizden Kaynaklanmadığı Sürece Anında Değişim Garantilidir !
►Kanallar İle İlgili Skypeden Günün Her Saati Teknik Destek Verilecektir. Soru Ve Sorunlarınızı Anında Çözüyoruz.
►Toplu Siparişleriniz Stok Durumuna Göre 12-48 Saat İçerisinde Tamamı Teslim Edilir.
Hesap Bilgilerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.
HER ZAMAN EN UCUZ FİYAT GARANTİSİNİ VERİYORUM.
ÖNEMLİ ! Arkadaşlar bizim olayımız sattım işim bitti değil ! tekrar tekrar söylüyorum kanallarınızla ilgili hertürlü 7-24 skype üzerinden destek veriyorum , Partnerden atılma kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değildir önlem alıp teslim ediyorum. Benden yana hiçbir şekilde madur olmayacağınızın garantisini veriyorum.
Kanalları teslim aldım. Gayet intizamlı bir iş teşekkürler.
5 tane Freedom kanalı sorunsuz teslim alınmıştır.
5 Kanal daha alındı anında teslim sağol
10 kanal sipariş ettim 10 dk içinde teslim edildi şuan bi sıkıntı yok çok şükür iyi geceler
Freedom alındı hızlı ve anlayışlı biri.Teşekkurler
arkadaş çok ilgili 5 tane alındı ve hemen teslim edildi
Freedom stoklarına el konmuştur
50 tane freedom alındı, teşekkürler, hayırlı satışlar.
5 adet freedoom kanal alınmıştır.Hızlı ve güvenilir hizmet için teşekkürler
Sevgili kardeşim.
Bıkmadan usanmadan skype üzerinden verdiğin destek için teşekkürler.
kendisinden yaklaşık 50-60 belkide daha fazla kanal almışımdır tavsiye ederim hem güvenilir hem ilgili bir satıcı
Kanallar dört gündür sağlam 3'er 5'er bırakmaya başladı günlük, ayrıca çok ilgili bir arkadaş, tavsiye ederim.
Son düzenleme: