Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
uçaktan korkmuyor musunuz arkadaşlar yükseklik korkum var acaba bu uçak beni ne hale getirir ? istanbuldan adanayada orobüsle 14 saat sürüyor beni mahveder![]()
yürüyerek git ama otobüse binme. Urfadan istanbula geldim otobüsle tam bir işkence
uçaktan korkmuyor musunuz arkadaşlar yükseklik korkum var acaba bu uçak beni ne hale getirir ? istanbuldan adanayada orobüsle 14 saat sürüyor beni mahveder![]()
forumda uygun ucak bileti satan biri vardı galiba.
hocam bende aynısını diyordum ama korkacak bişey yok otobus full zaman kaybı başka bişey değil 1 defa alıştın mı ondan sonra sürekli uçakla seyehat edersinuçağa binmeyi düşünürsen ilk binişinde koridor tarafından koltuk al hem dışarıyı görmezsin hemde fazla korkuna korku katmaz. 2. binişinde cam kenarı alırsın dışarıya da bakarsın iyice alışırsın 3. de artık korku denilen bişey kalmaz
![]()
aero bilete bi bak istersen, davet kodu ile 10 tl indirim sağlıyo çok bişey dğeil ama olsun bende öyle aldım geçen hafta
forumda uygun ucak bileti satan biri vardı galiba.
hocam bende aynısını diyordum ama korkacak bişey yok otobus full zaman kaybı başka bişey değil 1 defa alıştın mı ondan sonra sürekli uçakla seyehat edersinuçağa binmeyi düşünürsen ilk binişinde koridor tarafından koltuk al hem dışarıyı görmezsin hemde fazla korkuna korku katmaz. 2. binişinde cam kenarı alırsın dışarıya da bakarsın iyice alışırsın 3. de artık korku denilen bişey kalmaz
![]()
bence uçuş puanları ile aktarıyorlar biletleri,ama tabikide karar sizin.satanlar varda şu çalıntı kredi kartından başımız baya yandı güvenilir birini bulmak gerek.
uçağın düşme ihtimali otobüsün kaza yapma ihtimalinden çok çok daha az
11 milyonda bir oluyormuş uçak kazaları.
Yılda ortalama 3 uçak kazası olurken araba ve otobüs için bu sayı 25 saniyede bir.ve çok eğlenceli bence ilk kalkış dışında havada olduğunuzu hissetmiyorsunuz bile sarsıntısız otobüs yolculuğu gibi diyebilirim.
en uygun 593 tl görebildiklerim bu daha ucuz da olabilicek yerler mevcuttur diye düşünüyroum![]()
ilgin için teşekkür ederim sağolasın hangi site acaba bu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.