En üzgün zamanlar için tavsiye

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar en üzgün en berbat en kötü zamanlarınızda ne yaparsınız? rica etsem yaptığınız şeyleri benimle paylaşarmısınız? Acım dinmiyor.

dışarı çıkar çıkmaz benden daha kötü halde birilerini görebiliyorum. Halime şükredip '' seninkide dert mi ? '' diyip silkinip kendime geliyorum ..

dışarı çıkar çıkmaz benden daha kötü halde birilerini görebiliyorum. Halime şükredip '' seninkide dert mi ? '' diyip silkinip kendime geliyorum ..

peki senin derdin dışardakılardan daha berbat olduğu zaman nasıl işliyor o sistem hocam. nasıl ayakta kalıyorsun?

Hastaneye git sıra bekleyen amcalarla teyzelerle konuş veya acil servisin kapısında otur

Arkadaşlar en üzgün en berbat en kötü zamanlarınızda ne yaparsınız? rica etsem yaptığınız şeyleri benimle paylaşarmısınız? Acım dinmiyor.

Aşk acısı falansa salla boşver cenaze falansada Allah yardımcın olsun. Sadece Zaman. Oda en iyi kafa guzelken geçiyor ;)

https://www.youtube.com/watch?v=of_p59gsMxE

bu ve bu tür videolar izlerim, izlerim ki kendime geleyim ve şükredeyim attığım video ÖRNEKTİ SADECE

ha durum daha kötü ise ailemle yada yakınımla sohbet ederım film izlerim
film indirir render ile uğraşmaya calısır kafa yorarım olmadı saat geç değilse alkol alıp içerim

peki senin derdin dışardakılardan daha berbat olduğu zaman nasıl işliyor o sistem hocam. nasıl ayakta kalıyorsun?

Allah'a şükür , elin ayağın tutuyosa , karnın iyi kötü her gün doyuyosa, başına her gün bombalar yağmıyosa , Evlat acısı çekmiyosan ... Kendini dipte hissediyosun ama bu sular çok derin, sen yavaş yavaş yüzeye doğru yüzmeye başla ...

kıbleye yonelip secdeyi sereceksin, namaz kılıp sonrasında icten dua ediceksin

kıbleye yonelip secdeyi sereceksin, namaz kılıp sonrasında icten dua ediceksin

arkadaşa katılıyorum. bir de olumsuz düşündükçe bu durum hep aynı kalacak. pozitif ol. sebebi nedir bilmiyorum fakat umarım çabuk atlatırsın.

ben içerim hocam. alırım 4-5 tane bira içerim ondan sonra zaten uyuyakalırım.

Icerim... sende ic kardesim. Tek ic arkadasinla ic. Ictikce icindeki hisler daha cok yogunlasir ama en sonunda kusarsin ve uyursun :)

en iyisi bir dostunla derdini paylaşman rahatlatma garantilidir dene bizede anlatabilirsin

Konuya bakayım belki kendi derdime çözüm bulurum dedim. Hep de iç demişler arkadaş. :) Ula para yok, borç gırtlakta, iş yok... İçmek çözümse ısmarlayın adresi vereyim. :)

şarkı dinlerim sürekli değiştiririm şarkıları abur cubur bişiler alır onu yerim ve en sevdiğim yanımı kullanırım unutkanlık. anı yaşarım.
aslında yapılacak şeyler derdine göre değişir anlatman daha makul bi cevaplara ulaşmana yardımcı olacaktır.
ek olarakta csgo oynuyorum şiddete ne kadar karşı olsada insanlar rahatlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=lVlgMEFu1PI

Son düzenleme:
Sorunun ne olduğuna bağlı tabi ama şunları unutmamak lazım:
Dertler sorunlar üzüntüler bizi daha da olgunlaştıracak
Bu dertlere sorunlara bakış açımız çok önemli
Sorumluluğunu almadığımız hiç bir şeyi değiştiremeyiz
Bazı şeyleri kabullenmeliyiz...
Her zaman şükretmeliyiz ya da şükredilecek birşeyler olduğunu unutmamalıyız
En önemlisi de bunlar sadece bizim başımıza gelmiyor :)
Bunları unutmamak lazım.Yoksa ben de baya dertliyim uzun süredir şu an burda olmazdım bir şekilde yaşayacağız işte...
Hiç bir şey yapamıyorsan tak kulaklığı çık dışarı aç müziği yürüyüş yap bana iyi geliyor :)
Allah sabır versin.zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri