En yeni özgün videom

diğerlerine kıyasla bunun üzerinde biraz daha kafa yordum arkadaşlar :) Kısa olmasından başka eksiği olmadığını düşünüyorum, eskiği varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

Bu arada bu tip videolar hazırlamayı öğrenmek isteyen herkese öğretmen istiyorum.Bunun için inboxuma mesaj atmanız yeterlidir arkadaşlar.

Eleştirilerinizi bekliyorum :)

Çok güzel olmuş :) ama cidden bilinmesi gerekn 10 sey tarzında baya bir kanal var :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel olmuş :) ama cidden bilinmesi gerekn 10 sey tarzında baya bir kanal var :)

Benim kanalım ilerde o kanalların içinden yeni bir platform oluşturacak :) Şuan bu işi yapıpta 50 bin abonesi olan arkadaşlar gibi :) Çok fikrim var bu konu içerisinde, umarım hepsini zamanı gelince gerçekleştiririm.

Benim kanalım ilerde o kanalların içinden yeni bir platform oluşturacak :) Şuan bu işi yapıpta 50 bin abonesi olan arkadaşlar gibi :) Çok fikrim var bu konu içerisinde, umarım hepsini zamanı gelince gerçekleştiririm.

Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun, başarılar dilerim :)

Merhabalar,

Foruma yeni üyeyiz ancak belirtmek isterim ki videonun hak sahibi olmuş olman, telif yemeyeceğin anl***** gelmiyor. Benim fikrimi sormak istersen, videoyu kaldırman. Sahte telifçiler bol miktarda

Merhabalar,

Foruma yeni üyeyiz ancak belirtmek isterim ki videonun hak sahibi olmuş olman, telif yemeyeceğin anl***** gelmiyor. Benim fikrimi sormak istersen, videoyu kaldırman. Sahte telifçiler bol miktarda

sahte telif yersem ne yapabilirim? kanalım tamamen kapanır mı

Tek telifte kapanmaz ancak 3 telifte kapanır. Forumda eski konuları incelersen bir çok sorunun cevabını çok rahat bir şekilde bulabilirsin.

Hocam geçenlerde sizin gibi bi moderatör de bu söylediğiniz hakkında bi açıklama yapmıştı, "Forumda konu var bulabilirsiniz" Demek yerine "Şu linkteki anlatımda var" deseniz olmazmı acaba?
Herşey daha temiz forumlar için. Teşekkür ederim(Bu bi öneridir,kötüleme gibi algılamayın lütfen)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri