En Yüksek CPM'li Diller

• Kullanıcı Hergin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Hergin

Kayıtlı Üye
Merhaba,

YouTube veya genel olarak internetteki dillerin CPM oranları arıyorum.

Fakat bulamadım. Böyle bir liste gören oldu mu acaba?

En yüksek ingilizce ama CPM'nin dillerle pek alakası yok. içerik ve izleyici ile alakası var.
misal ispanyol tutulan bir dizinin cpm si, ingilizce bir diziden yüksek olabiliyor.

D diskimde yıllardır durur. Güncel değildir ama belki işinize yarar.

En Çok TBM sahip ülkeler ;
1. SIRADAKİ ÜLKELER
Abd ,ingiltere , Kanada, Avustralya, Norvec, isvec, belcika, danirmarka, Avusturya

2. SIRADAKİ ÜLKELER
ispanya, Fransa, Almanya, italya, Bulgaristan, Pakistan, Meksika, Norvec, Rusya, Tayland, Guney Kore, Guney Afrika, Singapur, Japonya

3. SIRADAKİ ÜLKELER
Turkiye, Endonezya, hindistan, arjantin, malezya, Peru, Cin,Filipinler,Tunus , Hollanda, Polonya, Cezayir, Sirbistan, Kolombiya, Panama, Sili, Macaristan

Aslında arkadaşlar videonun başlığını hangi 30 dile çevireyim.. Bunun peşinde koşuyorum. En çok YouTube kullanan diller mi, en yüksek cpm'li ülkeler mi.. Derdim bu.

Aslında arkadaşlar videonun başlığını hangi 30 dile çevireyim.. Bunun peşinde koşuyorum. En çok YouTube kullanan diller mi, en yüksek cpm'li ülkeler mi.. Derdim bu.

En çok kullanan diller bol izlenme getirebilir, ama bu dillere bakarsak ciddi bir kısmı geri kalmış ülkeler. Hindistan misal.
En bereketli ülkelere hitap edersen de global olmaz tek bir kitlen olur, tıklama başı kazancın daha yüksek olur.

2016 da üşenmeyip bunun detaylı datasını tutmuştum, inglizce içerik özgün oyun kanalımda en yüksek cpm veren ülke avustralya çıkmıştı 1000 izlenmeye 4,6$ veriyordu ikinci de Amerika o da 4,4$ veriyordu az önce analitikten baktım neredeyse 5 sene geçmiş değişen bişey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri