En Zengin Youtuberlar Ne Kadar Kazanıyor?

Bu dangalak kazanamiyoruz demiş ama hiç almiyorsa 20 30k vuruyodur belki biraz daha az olabilir ama kazanmaz olurlarmi bunlar yeni başladı adamlar 4 5 yıldır bu işin içinde ah ah 2006 2007 li yıllarda para kazanma olsaydı 70m 80m lik kanallarım vardı asil biz hobi için yapıyorduk o zamanlar hiç bir kazanç yokken youtube kaç bin tane video yükledik biraz enayi gibi hissettim simdi

Bu dangalak kazanamiyoruz demiş ama hiç almiyorsa 20 30k vuruyodur belki biraz daha az olabilir ama kazanmaz olurlarmi bunlar yeni başladı adamlar 4 5 yıldır bu işin içinde ah ah 2006 2007 li yıllarda para kazanma olsaydı 70m 80m lik kanallarım vardı asil biz hobi için yapıyorduk o zamanlar hiç bir kazanç yokken youtube kaç bin tane video yükledik biraz enayi gibi hissettim simdi

benimde 9 senelik hesabım 44 milyon nerden bilecektik para kazanma olayını

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Burada adamın tipiyle kılığıyla kıyafetiyle alay edeceğinize çalışın sizin de olsun. 10 spam kanal yapıyorsanız 1 de özgün kanal yapın bakın Ruhi Çenet bakın Uras abi adamlar belli bir kitle yapmışlar çok zor birşey değil bunu yapmanız.

Yılda 10 milyon lira falan kazanıyorsun yani vay be helal olsun.

Sanırım ripdimebag hocam Uras için yazmış.Bende ilk başta sizin anladığınız gibi anladım sonra aramızda yıllık 10 milyon tl kazanan olamayacağını düşünerek böyle bir çıkarım yaptım :)

anlamadığım başkalarının kazandığı para neden başkalarını ilgilendirir anlamıyorum

boş adam ya bu adam bu sesle bide bi onlukda seslendirme yaparım diyo :D

yeni gelen arkadaşlar otomatik olarak botlara dalıyor hemen. aslında botlar zaman içerisin de manuel ve render çalışmaya yönlendirecek kıvama getiremezse sizi aynı yerde sayarsanız ve yorulmaya başlarsınız. zaman içerisin de arşivleme ve kendi emeğiyle çalışmanın önemini anlayacaksınız. yt to yt çalışmak her geçen gün zorlaşıyor zorlaşacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri