Satış başladımı @Katip
hocam bugün başladı da eğer aksilik olmazsa günlük 40 tane tedarik edilecek ancak bugün aldığım 40 ı bekleyenler vardı bitti. eğer gelirse pm atarım hocam bana kaç adet lazım olduğunu söylemeniz yeterli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satış başladımı @Katip
Slm hocam 10 adet almak istiyorum stoğunuzda ayırabilir misiniz
Merhaba hocam 10 adette bana ayırır mısınız?
arkadaşlar bugün stok gelince yine bekleyenler var hepinize tek tek pm atacağım sıra geldikçe en kısa zamanda vermeye çalışacağım.. malesef günlük stok az geldiği için biraz bekletebilirim özür dilerim şimdidenHocam banada bi 5 tane ayırırsanız çok makbule geçer.. Bi kaç gün sonraya verseniz bile olur ayırın yeter..
Elimde 15 adet stok vardır arkadaşlar konu için satışa sundum.. İsteyen olursa pm atabilir teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.