Endonezya'da Cinsel Obje Orangutanlar ! İlk Denemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%13 lük kısım ne oluyor. Bunu yapanlar %13 ten olamaz mı. İslam düşmanlığınizi içiniz de tutun zehrinizi heryere akitmayin. Edepli olun.

Ben birşey yazsam hemen damlayan adminler modlar bu adam niye ceza almıyor. Bildiğim kadarıyla forum kurallarında dini degerlere hakaret ban gerektiriyordu.

tam olarak hangi dini değere hakaret var merak ettim doğrusu?
islam düşmanlığ, "zehir akıtma" vb yakıştırmaları aynen sizlere iade ediyorum.

daha önce de dediğim gibi ilgili mesajı report edebilirsiniz.

tam olarak hangi dini değere hakaret var merak ettim doğrusu?
islam düşmanlığ, "zehir akıtma" vb yakıştırmaları aynen sizlere iade ediyorum.

daha önce de dediğim gibi ilgili mesajı report edebilirsiniz.
hiç şaşırtıcı bir bilgi olarak gelmedi. %87'si müslüman olan bir ülke endonezya...

Yukardaki mesajiniz iyi niyetli bi mesaj mı?

sen bana görüntü göster bu olayla ilgili kimse çekememişmi o görüntüleri.bu teknoloji çağında ne hikmetse bir görüntü yok birileri yazmış sadece.O hayvan haklarına sözde sahip çıkanlar,ateistlerin satanistlerin xxx sektorunde hayvanları kullanmalarına daa imza kampanyası yapmışlarmı bunuda araştır bi o konudada video bekliyorum.

hiç şaşırtıcı bir bilgi olarak gelmedi. %87'si müslüman olan bir ülke endonezya...

Yukardaki mesajiniz iyi niyetli bi mesaj mı?

mesajda bir artniyet mevcut değildir.
çoğunluğu müslüman olan ülkelerde "normal görülen" durumlardan sadece birisidir.

örneğin Türkiye'de ata, eşeğe, kaza hatta damacanaya tecavüz edenler var.
mısırda nekrofili var (ölen eşiyle 6 saat boyunca cinsel ilişkiye girmek yasal)
yemende (ve bir çok arap ülkesinde) pedofili (özellikle yemende 8-10 yaş arası kız çocukları zorla evlendiriliyorlar) var
ırak'ta, suriye'de ışid var (sünni olmayanların kafasını kesen terör örgütü).
iran'da dikdatörlüğün dik alası var.

daha saymamı ister misin?

sen bana görüntü göster bu olayla ilgili kimse çekememişmi o görüntüleri.bu teknoloji çağında ne hikmetse bir görüntü yok birileri yazmış sadece.O hayvan haklarına sözde sahip çıkanlar,ateistlerin satanistlerin xxx sektorunde hayvanları kullanmalarına daa imza kampanyası yapmışlarmı bunuda araştır bi o konudada video bekliyorum.

Ne tur bi sapiksin? Birilerinin orangutanla iliskiye girerkenki goruntulerini mi gormek istiyorsun?

çoğunluğu müslüman olan ülkelerde "normal görülen" durumlardan sadece birisidir.

yemende (ve bir çok arap ülkesinde) pedofili (özellikle yemende 8-10 yaş arası kız çocukları zorla evlendiriliyorlar) var

Daha ne kadar aşağılamaı düşünüyorsun müslümanları ? oruçta tutuyoruz biz müslümanlar,oruçluyken ağız kokar her insanda,bununlada şimdi dalga falan geçersiniz,bu müslümanlar zaten pisler,ağızları kokuyorlar falan dermisiniz merak ediyorum

Ne tur bi sapiksin? Birilerinin orangutanla iliskiye girerkenki goruntulerini mi gormek istiyorsun?

bana kelime oyunu yapıpta konuyuda kendin gibi saptırma.laf ebeliğiyle olmuyor.ortadane video ne resim hiç bir görüntü yok sen neye dayandında inandın.

Ya kardeşim ne halin varsa gör atmak zorundamıyım illa baltalamak mı istiyorsun takmış yok video yok cart curt . kaynak istedin kaynaklar ortada video çekilmiş çekilmemiş umrumda mı ?

Daha ne kadar aşağılamaı düşünüyorsun müslümanları ? oruçta tutuyoruz biz müslümanlar,oruçluyken ağız kokar her insanda,bununlada şimdi dalga falan geçersiniz,bu müslümanlar zaten pisler,ağızları kokuyorlar falan dermisiniz merak ediyorum

hayır niye dalga geçeyim?

her yazdığımda art niyet arayıp duruyorsunuz. ben gelip "islam"a, "islamın kutsal kitabına" veya "islam peygamberine" kötü bir laf ettim mi?

dediğim laf aynen şu: "çoğunluğu müslüman olan ülkelerde sapkınlıklar var". bunu islam dini ile bağdaştırıp üzerine alınan sizlersiniz.

benim bildiğim islam hoşgörü dinidir, kendini müslüman ilan edip sapkınlık yapanlara karşı mesafeli olup gerçek islamı anlatmak yerine sapkın müslümanları eleştiren birine saldırmanız bana saçma geliyor...

Müslümanları kötüleyip durmayın. Bunların çoğunu yapan hristiyan, hinduist, ateist, yahudi olan insanlardır. Bugün müslümanları birbirine düşüren ve onlar arasında yaygara çıkaranlarda bunlardır. Ayrıca arkadaşlar siz zorla müslümanlığa inanmak zorunda değilsiniz. Öldüğünüz zaman gerçekleri zaten göreceksiniz. Burada boşuna günah işlemeyin.

Yani kısacası senin o saydıklarını yapan zaten gerçek bir müslüman değildir. Emin ol o saydıklarının çok daha fazlasını diğer dine mensup olanlar ve dinsizler yapmaktadırlar.

Bence konuyu kitleyin.

hayır niye dalga geçeyim?

her yazdığımda art niyet arayıp duruyorsunuz. ben gelip "islam"a, "islamın kutsal kitabına" veya "islam peygamberine" kötü bir laf ettim mi?

dediğim laf aynen şu: "çoğunluğu müslüman olan ülkelerde sapkınlıklar var". bunu islam dini ile bağdaştırıp üzerine alınan sizlersiniz.

benim bildiğim islam hoşgörü dinidir, kendini müslüman ilan edip sapkınlık yapanlara karşı mesafeli olup gerçek islamı anlatmak yerine sapkın müslümanları eleştiren birine saldırmanız bana saçma geliyor...

müslüman ülkedesiniz,yaşınız oldukça yüksek,ben sana islamı hoşgörüyle anlatsam dinler misin ? neyse ben muhattap olmam bu knuda kimseyle hayırlı geceler cümleten.

Yukardaki yazdıklarının hiçbirine İslamiyet izin vermiyor. Ama siz bunu Müslümanlık la aynı yere koyuyorsunuz.

Size şöyle bi örnek vereyim. Siz R10 na üyesiniz . Biz Ytparaya uyeyiz diyelim .ytparada sahte telif atanlar direkt banlaniyor degil mi!Sizin kanala Ytparadan bir kişi telif atıyor. Siz sanıyorsun uz ki ytparanin hepsi sahte telif atıyor. Fakat burda sahte telif atmak yasak olduğu hâlde telif atilinca siz herkesi sahte telifci sanıyorsunuz.

Sizin yaptığınız bütün Müslümanları ,sapıtmis kendini Müslüman sanan kisilerle bir tutmaniz .

Ya kardeşim ne halin varsa gör atmak zorundamıyım illa baltalamak mı istiyorsun takmış yok video yok cart curt . kaynak istedin kaynaklar ortada video çekilmiş çekilmemiş umrumda mı ?
neden ateistlere söylemiyosun konumu baltalamayın diye de islamı savunanlara sölüyosun.ne konun varda neyi baltalıcam ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri