Enes Batur da Eğitim Videosu Hazırladı

ScReaM

Kayıtlı Üye
Ruhi Çenet gibi birkaç Youtuber'in uDemy'de paylaştığı eğitim videolarına
tek eksik olan Enes Batur da eklendi.

Ne diyelim sazanlara hayırlı uğurlu olsun. :)

Merak edenler için: https://www.udemy.com/youtube-birin...unur-tum-bilgiler/?couponCode=ENESBATUREGITIM

Konu başlıklarına baktığınızda paylaşılan tüm eğitim videolarının
hemen hemen aynı konulardan ibaret olması da yeni bir furyaya neden olacak gibi...
Biz de mi eğitim videosu hazırlayıp satsak... :)

7 milyon kitlesi var. O satmayacak da biz mi satacağız.

Yt'den gelen kazançlar düştü herhalde.
Forumda e-book satanlar gibi, bunlarda Eğitim videosu işine girişiyorlar.
:D

Ayda 530 bin TL kazandığı yönünde haberler çıkınca aşağıdaki videosu hazırlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=WmJvuxdIPqA

Güya açıklama yapacak. İleri sara sara baktım ama kayda değer hiçbir bilgi yok.
Ya da çocukların anlayıp bizim anlamadığımız farklı bir şeylerden konuşuluyor.
Tarikat gibi bir şey olur bunlar yakında... :)

Videoyu tamamen eğitim videosu reklamı amaçlı hazırlamış.
Bundan dolayı "AYDA 530 BİN TL KAZANIYOR" haberlerinin de
viral olarak kendisinin hazırlamış olabileceğini söyleyebiliriz sanırım.

Şu Aref midir nedir onunkini aldım 5 kuruş etmez videoyu vaktim olmadığı için biraz bakmıştım vakit geçince geride iade edemedim 1 yıldızı verdim.

Emin olun bu forumda daha güzel bilgiler var. Sürekli aylık kazançlarını gösterip göz boyuyorlar.

para nerede bunlar orada aklı olmayan veledler de bu parayı verecek doğal olarak

merak ettım alayım mı belkı bıze de kapı acılır dıyen arkadasım aradı bugun benı. sen ben almasakta ısten anlamayanlar tıkır tıkır alacak ek kazanc elde edecekler. günahını almayalım belki iyi bir iki bir şey vardır içinde ama kesin olan şey içinden çıkan bilgilerle bir ara boyu yol alınamayacağının kesin olması

paranızı gidin çöpe atın daha iyi. belki gerçekten ihtiyacı biri görüp de alır.

merak ettım alayım mı belkı bıze de kapı acılır dıyen arkadasım aradı bugun benı. sen ben almasakta ısten anlamayanlar tıkır tıkır alacak ek kazanc elde edecekler. günahını almayalım belki iyi bir iki bir şey vardır içinde ama kesin olan şey içinden çıkan bilgilerle bir ara boyu yol alınamayacağının kesin olması

Hocam arkadaşınız illa işe yarar bilgiler edinmek istiyorsa Afgan Rasulov'un eğitim setini alsın. En azından bir şeyler öğrenir.

rahat bi 200-300k alır :) sonra gelipte youtubedaki parası yetmemiş felan diolar hangi beyni olan ek paraya hayır der

Egitim setini alacaginiza logan paul ile pewdiepie yın kanallarini takip edin cunku onlari taklit ediyor :)

Kitle yaşı zaten belli kardeşlerimizin okul harçlıklarına göz dikmiş anlaşılan benim anlamadığım burak oyunda kanalı o kadar yüksekten düşmüşken bu eleman nasıl halen ayakta duruyor

Kitle yaşı zaten belli kardeşlerimizin okul harçlıklarına göz dikmiş anlaşılan benim anlamadığım burak oyunda kanalı o kadar yüksekten düşmüşken bu eleman nasıl halen ayakta duruyor

Burak Oyunda Enes Batur'dan dahaiyi durumdaydı.
Fakat Enes Batur bir arkadaşın da dediği gibi PewDiePie'nin tarzına uyarak devam etti.
Burak Oyunda aynı çizgide gitti.
Sonuç ortada... Bir de Burak'ta biraz ego sıkıntısı vardı.
"Türkiye'nin en çok takip edilen kanalı benim" diye Enes Batur'la tartışırdı.

Aslinda YT Akedemide alatiyor olanlari. Birde algortmayi ogretseler biz de ogreniriz kisa surede milyonluk izlenme alma sebeplerin. Yoksa bizim kanal normal yolla 6/7 aya ancak gunluk 10 k almaya basladi.

Bunları takip edeceğimize YouTube Hocam diye bir kanal var. Para felan istemeden her şeyi kanalında açıklıyor. Ben şahsen takip ediyorum o kanalı.

İlginç olan yt'den kazanmıyoruz dedikten sonra eğitim setini satmak için 188bin tl lik foto koymuş :D ve komik olan 3mılyarlık izlenime 188bin tl kazandıgını gostermıs ama bindigi araba 200 250k :D küçük kardeşlerimizin akıllarıyla oynayıp ceplerinde ki parayı almaya çalışıyorlar yeni nesil dolandırıcılık helal olsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri