Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 3 gunde 5Milyon hasilat yapti

ben bu adamı engelli, özürlü fln millet o yüzden destekliyor sanıyordum. Meger normal hali buymuş. Maddiyat kısmı zerre kadar umurumda degil ama git gide dejenere oldugumuz zamanda buna katkı sağlaması sinir bozucu. Eskiden çocuklar Barış Manço izler, onu örnek alırdı, şimdi bunu alıcak, yazık ne diyim

Son düzenleme:
Enes Batur'un videolarını izlemek henüz nasip olmadı.
Başarılı bir çocuk bunu takdir etmek lazım.
Tek sorunu ise taşıdığı sorumluluğun bilincinde değil.
Gelecek nesiller için de bilemedim.
Susam Sokağı izleyerek en azından alfabeyi, saymayı ve rakamları okula gitmeden çözmüştüm.
Bu çocuklara ne gibi (iyi anlamda) katkı sunuluyor?
https://www.youtube.com/watch?v=L2HWqh-eTdY

Enes Batur'un videolarını izlemek henüz nasip olmadı.
Başarılı bir çocuk bunu takdir etmek lazım.
Tek sorunu ise taşıdığı sorumluluğun bilincinde değil.
Gelecek nesiller için de bilemedim.
Susam Sokağı izleyerek en azından alfabeyi, saymayı ve rakamları okula gitmeden çözmüştüm.
Bu çocuklara ne gibi (iyi anlamda) katkı sunuluyor?
https://www.youtube.com/watch?v=L2HWqh-eTdY

youtube kanalı açıp video çekince zengin olma hayali sunuyor :D :D

Çılgın çocuk çılgın çocuk [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni konu açmim dedim :D youtube kanalının ve doğal olarak filminin ortalama yaş kitlesi 12 ve altı olunca bu muhabbet baya yanlış olmuş . tabi şu da var anlayabilicek çocuk sayısı kaç :D

https://www.youtube.com/watch?v=Jd9PUaIICmI

enes yavaş cigerimi söktün ne abi :D hiç komik değil

Kitle coluk, cocuk agirlikli olunca bu tarz seyler normal. Cok abartmayin. Turkiye'de beyin disi her sey #TT..

Bir gün birilerinin çıkıp Flash TV oyuncularını aratacağını hiç düşünmezdim. :(

Sinema dünyasında belli bir iş sevgisi ve işe saygı olsa. Parayı bastıran veya para vaad eden istediği filmi yapabilir durumunun önüne geçebilirler.

Fakat her iş kolu gibi sinema sektörü de Merkez bankaları gibi dolar üretme algısıyla yeni halini aldı. Adama kızıyorsunuzda Hızlı ve Öfkeli bile yarışçılıktan kazandığı sevgiyi,popüleritiyi bol dıkşınlı aksiyona süper hd görüntülerde süper seksi kızlarla süper lüks arabalarla kendilerini beğendirmeye çalışıyorlarken bireysel bu tarz gençlerin kendi hamlelerine ne diyebiliriz ki?

2000 sonrası dünyada ciddi bir zihinsel, vizyonsal bir çöküş başladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri