Enes batura rakip oluyorum özgüven

güzel hocam potansiyel gördüm ben. ufak tavsiye video içeriğini çok genel kategoride çekersen yavaş büyürsün. tavsiyem belli kitleye odaklan ya farklılığın olsun ya da az rekabet olan içeriklede çalış ve ya trend konularla ilgili de video yapabilirsin. abone arttıkca kafana göre video atarsın

İnşallah hevesin kaçmaz ben 4. videodan sonra pes ettim evde kıçımı kaldırmak istemiyorum bazende izlenme az oldugu için hevesim tamamen kaçıyor derken az önce sildim bütün özgün videolarımı kanal boş satacam 28k abone var yazık olcak kanala

samimi söylüyorum whatsapp dediğin yerde kapadım. ama şevkini kırmayalım böyle böyle büyüyeceksin.

Ne kadar teşekkür etsem az arkadaşlar yararlı bilgilerniz için minnettarım.
Hatalarımı düzeltip daha iyi daha iyi videolar çekmeye çalışıcam

sadece dediğim gibi bak. bisiklete binicez...alıcaz..pedal basıcaz... vb.. vb.. birazdan.. basıcaz..birazdan.. kapıdan dışarı çıkıcaz... birazdan... ya aynı şeyleri gevelemişsin hocam. gereksiz uzatmalardasın. bence bu işi yapanları biraz örnek al. bisiklet diorsun... 30 saniye sonra pedal basma, dışarı kapıdan çıkıcamdiyorun, ha bire içerde duruyorsun :D yani bir kere anlat adam gibi anlat hocam. bence o kısımda yanlışlardasın.
-
öneri : onu yapıcaz bunu yapıcaz şunu yapıcaz demen merak uyandırmıyor inan hemde hiç. o vakımdan dediklerini zaten yapmış 30 dk video çekmişsin. yanı en güzel yerlerini ilk 30 saniye hızlı hızlı göster süper özet..sonra konuşmana başla ama

birde gereksiz konuşmaları kısalt, etrafı çek paso kendini izlettirmişsin. 3 dk izledim senden başka bir ortam yada etrafı göremedim... etrafı tanıtma olaylarında yanlış.
boş lans dilerim. süper iyi deseydim yanlış yölendirirdim. kısra kalma eleştri yaptım biraz. youtube işinde yıllardır varız. çok video izledim inceledim. bakış açım ağır gelmesin sana...

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

bende kurgu ve çalışma yap.
mesela dediğin yere bisikletle gittim ne kadar sürdü... gittiğim yerde ne aktiviteler yapabilirim... cafede fiyatlar nasıl.. yüzme yapılabiliyormu.. sabah insanlar parkta mesela ne bilim spor yaparmı.. gençler orayı kullanırmı.. bi rkaç kişi çevir burası nasıl hergun geliyormusun geliyorsan nesini beyenıyorsun vb. vb.. dahil et olayın içine.. sabah ruyuyolarmı insanlar.. hangi kitele geliyor vb.. vb.. sor soruştur kişileri dahil et.
yoksa medeni cesaretin gayet güzel. heyecanını yendiğinde barılı olursun tabikide... yani tanıtımını izlerken bişe kapayım... bisiklet turları varmı, ne kadar ücret abartımı vb.. vb..

sadece dediğim gibi bak. bisiklete binicez...alıcaz..pedal basıcaz... vb.. vb.. birazdan.. basıcaz..birazdan.. kapıdan dışarı çıkıcaz... birazdan... ya aynı şeyleri gevelemişsin hocam. gereksiz uzatmalardasın. bence bu işi yapanları biraz örnek al. bisiklet diorsun... 30 saniye sonra pedal basma, dışarı kapıdan çıkıcamdiyorun, ha bire içerde duruyorsun :D yani bir kere anlat adam gibi anlat hocam. bence o kısımda yanlışlardasın.
-
öneri : onu yapıcaz bunu yapıcaz şunu yapıcaz demen merak uyandırmıyor inan hemde hiç. o vakımdan dediklerini zaten yapmış 30 dk video çekmişsin. yanı en güzel yerlerini ilk 30 saniye hızlı hızlı göster süper özet..sonra konuşmana başla ama

birde gereksiz konuşmaları kısalt, etrafı çek paso kendini izlettirmişsin. 3 dk izledim senden başka bir ortam yada etrafı göremedim... etrafı tanıtma olaylarında yanlış.
boş lans dilerim. süper iyi deseydim yanlış yölendirirdim. kısra kalma eleştri yaptım biraz. youtube işinde yıllardır varız. çok video izledim inceledim. bakış açım ağır gelmesin sana...

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

bende kurgu ve çalışma yap.
mesela dediğin yere bisikletle gittim ne kadar sürdü... gittiğim yerde ne aktiviteler yapabilirim... cafede fiyatlar nasıl.. yüzme yapılabiliyormu.. sabah insanlar parkta mesela ne bilim spor yaparmı.. gençler orayı kullanırmı.. bi rkaç kişi çevir burası nasıl hergun geliyormusun geliyorsan nesini beyenıyorsun vb. vb.. dahil et olayın içine.. sabah ruyuyolarmı insanlar.. hangi kitele geliyor vb.. vb.. sor soruştur kişileri dahil et.
yoksa medeni cesaretin gayet güzel. heyecanını yendiğinde barılı olursun tabikide... yani tanıtımını izlerken bişe kapayım... bisiklet turları varmı, ne kadar ücret abartımı vb.. vb..

Hocam öncelikle değerli zamanını ayırıp değerli görüşlerini yazdığın için Allah razı olsun ben çok yeniyim youtube hani inanırmısın ne yapacağımı nasıl konuşacağımı hiç bir şekil de bilmiyorum videolar kısmına gelince önerinizi aşırı dikkate alıcam kendimi bu sektör de ilerletene kadar durmayacağım desteklerin için çok teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri