Enes Batur'un kanalı kapandı

Yok artık :D
picture.php

Bu arkadaşa soralım mı işleme ne zaman girecek diye, her şeyi biliyor baksanıza. :D

kanal açıldı videosunu izledimde ğütvenn ğütvenn arkadaşlar ğütfenn diyor bu ne ya 250 k abone.. özgüne mi başlasak ne yapsak? Türkçe özgün yapan bi tane antipatik olmayan adam görmedim iyimi..

kanal açıldı videosunu izledimde ğütvenn ğütvenn arkadaşlar ğütfenn diyor bu ne ya 250 k abone.. özgüne mi başlasak ne yapsak? Türkçe özgün yapan bi tane antipatik olmayan adam görmedim iyimi..

Şuan videonun 4. dakikasındayım ama 1. dk dan itibaren aynı şeyleri düşünüyorum hocam.. Eski videoları kontrol edicem.. Kaçırdığımız bişi mi var diye..

Edit : Bu adam konuşmayı bilmiyo.. Ve kolpa tehditler sallıyo..

Edit 2 : Gta 5 montajlı videoları gayet eğlenceli.. :D

Son düzenleme:
Veletler diyorda onu kopyalayan adam yutubum botunu kullanmış, yani flag atanda büyük ihtimal o olduğuna göre era nın o kanalı kopyalayanın hangi üye olduğunu bildirmesi gerek bence. Bu adam özgünlere bile flag atmaya başlamışsa sonumuz hayrolsun. Bu kanalı kapattırmadan önce burdaki birçok kişinin kanalı ile deneme yaptığı belli.

Demek ki neymiş efenim partner çok önemliymiş ama arkadaş hala iticilikte çığır açıyo helal olsun :D

sizde herkese itici diyosunuz be kardeşim burak oyunda orkun bu çocuk hepsinin adına konu açıldı dikkat ettim konuların altındaki yorumlar hep eleştiri.Bu çocuğun kanalının açılmasına sevindim bu oyun kanalları o kadar kolay işler değil bu eleştirenlerin çoğunun yapmaya cesaret edemeyeceği işler

spamdan giden özgünse zaten açılır ama muhatap bulmak önemlidir partner bu yüzden cok önemli ama telif haklarının ciddi manada korunmamasından kaynaklıdır gizza gibi video yükleyene dünya engeli yada telif atılması lazım

Orkun Işıtmak iyidir hocam en azından küfür ederek güldürmeye çalışmıyor :)

ben life ulaşmıştım kanalım kapandığında harika abonesi vardı adamlar biz bir şey yapmayız demişlerdi. Demek ki sağlam partnere girince haklarını koruyorlar.

çakma orkun ışıtmak olmuş nasıl bu kadar abone ve izlemesi oluyo bu insanların aklım almıyor.Bu kadar samimiyetsiz olunmaz. orkun ışıtmak yine itici değil bu baya itici birde bu çocuklar ne buluyolar anlamıyorum

Orkun Işıtmak iyidir hocam en azından küfür ederek güldürmeye çalışmıyor :)

dünyada en çok izlenen youtuberların videolarının %50 si küfür zaten bu yüzden enes baturda orkun ışıtmak'ın aylık izlenmesinin (7.5m) iki katından bile fazla (17.5m) izleniyor.

ayrıca forumun ismi zaten herşeyi açıklıyor bence :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri