Enes Olgun / Mega Holdings

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dooo

Yasaklanmış
Selamın aleykum arkadaşlar.

Ben birşey soracam.Arkadaşlarıma biri bu enes olgundan 2 bin tlye site alıp para kazanacağını söylemiş baya dil dökmüş.Aslı astarı varmıdır dolandırıcı gibi birşeymi bunlar ? pek iyi yorumlarını bulamadım.

yok kardeş kimseye inanma alan binpişman oluyor hatta bunu görüşmek için birile yuz yuze geldim bana referans gösterdiği 3 kişi de sakın bulaşma dedi yani adamın kendi referansları bile önermedi .. kimseye de inanma bu konuda çok zahmetli bir iş .. sen 2000 tl ile uye oldun 2000 tl ye adam nasıl ikna edeceksin? arkadaşını ikna edersin oda kazanamazsa kötü sen olursun

Saaaaaaaaaadet zinciri kardeşim. girmişse olay bitmiştir. yazık olmuş 2000 lirasına. o 2000 tl yi kurtarabilmek için oda başkalarına dil dökecek ve aynı kendi kandırıldığı gibi başkalarını kandıracak ve kandırdığı kişilerde 2000 tl ile giriş yapacak ve komisyonlarını alıp çıkacak arkadaşın. yani kısacası öyle bir işe girmek için ayık olmamak lazım. yani bişey içmemiş ve ayıksa o işe girmezdi. demekki o an fazla kaçırmış içkiyi.

arkadaşa öyle anlatmışlarki çok inanmış :)

Eminmisiniz peki dolandırıcı olduguna ? kesin kanıtı varmıdır

titan saadet zincirini araştır bence onların sonu neyse bunlarınkide o.

O yaşa gelmiş mega holdingi duymadıysan eğer turunçgil en çok akdenizde yetişir. Ayçiçeği marmara

Mega biter Giga çıkar o biter Turbo GTI çıkar,ne bu dolandırıclar ne de silkelenecek enayi biter dünya nüfusu böyle arttıkça.

2 arkadaşımda girmişti. Bir de bunlarda para ada yoktu kredi çekmişlerdi. Bin pişman oldular. Girmeden önce şöyle zengin olcaz böyle zengin olcaz falan vs. laflar ediyolardı. 1 ay sonra bize gelip banka sıkıştırıyo beyler bi kaç bir şeyler atsanıza borç için diyordu.
Sakın bulaşma büyük sıkıntı.

Selamın aleykum arkadaşlar.

Ben birşey soracam.Arkadaşlarıma biri bu enes olgundan 2 bin tlye site alıp para kazanacağını söylemiş baya dil dökmüş.Aslı astarı varmıdır dolandırıcı gibi birşeymi bunlar ? pek iyi yorumlarını bulamadım.

Bu işe giren kişi arkadaşın mı yoksa senmisin anlamadım. Sanki bu 3 kağıtçılar hakkında iyi birşeyler duymak istiyormuşsun da kendini avutmaya çalışıyormuşsun gibi geldin.

Bu işe giren kişi arkadaşın mı yoksa senmisin anlamadım. Sanki bu 3 kağıtçılar hakkında iyi birşeyler duymak istiyormuşsun da kendini avutmaya çalışıyormuşsun gibi geldin.

Kimsenin girdiği felen yok.Arkadaşımın bir arkadaşına anlatmışlar benden araştırmamı ıstedı.Çok övmüşler felen zengin olacaksın vs. Bende emin olmak istedim ve oldum. He kendimi avutuyom ben enes olgunun sağ koluyum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri