Engel geçmek tarihe karıştı

E
  • Kullanıcı erkan1221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

erkan1221

Guest
Youtube son güncellemelerinde tamamen başlıktan tespit eden bir sistem kullanıma açtı ve bu şekilde istediğiniz kadar görüntü engelini kırpmak,kesmek,biçmek parlatmak olarak geçin direkt video sahibinin şikayeti üzerine o engel en geç 24 saat içinde geliyor ve görüntüden vermiş gibi görünsede aslında başlıktan vermiş oluyor başlıktaki benzer 1-2 kelime yeterli oluyor. Süre belli olmuyor bu engellerde görenler olmuştur :D

Buna neden olanlarda son zamanlarda aşırı derecede bu şekilde videoların artması olmuştur. Öğrenmeyen kalmamış artık herkes kendi stilinde engel geçmeye çalışıyordu :D Son zamanlar fakat dikkat ettim de engelli video aşırı derecede azalmış Youtube da bu yüzden.

Son düzenleme:
Hala kendi çerçevemi eklediğim videoları yüklüyorum bir sorun görmedim bu bilgiyi nerden aldınız?

Youtube son güncellemelerinde tamamen başlıktan tespit eden bir sistem kullanıma açtı ve bu şekilde istediğiniz kadar görüntü engelini kırpmak,kesmek,biçmek parlatmak olarak geçin direkt video sahibinin şikayeti üzerine o engel en geç 24 saat içinde geliyor ve görüntüden vermiş gibi görünsede aslında başlıktan vermiş oluyor başlıktaki benzer 1-2 kelime yeterli oluyor. Süre belli olmuyor bu engellerde görenler olmuştur :D

kaynak ?

Hala kendi çerçevemi eklediğim videoları yüklüyorum bir sorun görmedim bu bilgiyi nerden aldınız?

bu bilgi tamamen benim deneme ve tespitlerim sonucunda elde edilmiştir başka bir açıklaması yok. Mantığı kullanmak yeterli ;)

Hocam engeli geçmek problem değil 24 saat içinde yapışıyor tekrar engel :)

Video sahibinin attığı eşleşeni mi diyorsunuz.

2 gündür dünya engeli veren yaklaşık 50 video attım. sorun yok

Buna neden olanlarda son zamanlarda aşırı derecede bu şekilde videoların artması olmuştur. Öğrenmeyen kalmamış artık herkes kendi stilinde engel geçmeye çalışıyordu :D Son zamanlar fakat dikkat ettim de engelli video aşırı derecede azalmış Youtube da bu yüzden.

Bu zaten vardı diye biliyorum. 2,3 ay önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ya forumda yada sanırım skype üzerinden söylemişti. Belirli kelimelerde direk ünlem engel vs. veriyormuş.

Video sahibinin attığı eşleşeni mi diyorsunuz.

hayır onu demiyorum. Süre bulunmuyor uyarıda ondan bahsediyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:43 ---------- Önceki Mesaj 09:41 ----------

hocam şikayet yediğin an tüm videolar engele düşer her videoda verecek diye bir durum yok ama aşırı derece arttı bu durum sana uğraması da an meselesidir.

Şikayetten ziyade görüntüden tanıyamazsa eğer o zaman başlıktan tespit ediyor sistem.

---------- Spam Engelliyici 09:44 ---------- Önceki Mesaj 09:43 ----------

Bu zaten vardı diye biliyorum. 2,3 ay önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ya forumda yada sanırım skype üzerinden söylemişti. Belirli kelimelerde direk ünlem engel vs. veriyormuş.

evet hocam fakat şu an aşırı derecede arttı ve uygulama tamamen aktif durumda. Yakında tüm videolara yayılır. Ciddi önlemler geliyor bu konuda o belli bir şey bu daha hiç bir şey.

---------- Spam Engelliyici 09:45 ---------- Önceki Mesaj 09:44 ----------

Hocam engel gelip gelmeyeceği ortalama 1 haftada belli oluyor genelde. 2 günde gelmeyebilir 3.gün gelebilir belli olmaz.

Bu arada sırf parayı adsense üzerinden engelli videolardan mı kazanıyorsunuz ? Adsense risk bana kalırsa artık engeller vs.

Son zamanlarda işleme girmeme durumu bu ay oldukça fazla artış gösterecek ve işleme girmeme durumu tüm kanalları nerden aynı kategoriden olanlarda ve engel ile uğraşanlarda genel olarak görülmüştü.

hayır onu demiyorum. Süre bulunmuyor uyarıda ondan bahsediyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:43 ---------- Önceki Mesaj 09:41 ----------

hocam şikayet yediğin an tüm videolar engele düşer her videoda verecek diye bir durum yok ama aşırı derece arttı bu durum sana uğraması da an meselesidir.

Şikayetten ziyade görüntüden tanıyamazsa eğer o zaman başlıktan tespit ediyor sistem.

---------- Spam Engelliyici 09:44 ---------- Önceki Mesaj 09:43 ----------

evet hocam fakat şu an aşırı derecede arttı ve uygulama tamamen aktif durumda. Yakında tüm videolara yayılır. Ciddi önlemler geliyor bu konuda o belli bir şey bu daha hiç bir şey.

---------- Spam Engelliyici 09:45 ---------- Önceki Mesaj 09:44 ----------

Hocam engel gelip gelmeyeceği ortalama 1 haftada belli oluyor genelde. 2 günde gelmeyebilir 3.gün gelebilir belli olmaz.

Bu arada sırf parayı adsense üzerinden engelli videolardan mı kazanıyorsunuz ? Adsense risk bana kalırsa artık engeller vs.
3 adsense var
3 ünde de idare edecek kadar video var.
sadece yedek kanal hazırlıyorum videolar gizli zaten yedek hazır durumda kanallar..
eşleşenli telifli telifsiz dünya engelli karışık kanallar bağlı... şimdiye kadar sıkıntı olmadı şimdiden sonrada sıkıntı olmaz inşallah..
özellikle bu ay olmaz inşallah..

3 adsense var
3 ünde de idare edecek kadar video var.
sadece yedek kanal hazırlıyorum videolar gizli zaten yedek hazır durumda kanallar..
eşleşenli telifli telifsiz dünya engelli karışık kanallar bağlı... şimdiye kadar sıkıntı olmadı şimdiden sonrada sıkıntı olmaz inşallah..
özellikle bu ay olmaz inşallah..

anladım hocam.

Yani tamamen kanallarınızı kopyalayıp o şekilde gizlide bekletiyorsunuz videoları anladığım kadarıyla bu da spamdan kapanmaya neden oluyordu bi ara şimdi durum ne bilmiyorum kanalların yedeklerini oluşturmadığımdan.

Bu ayki ödemeyi yaparsa yt. video yüklenebildiği ve para kazanılabildiği sürece istediği güncellemeyi yapmakta özgürdür:) hertürlü yüklenir.

bu arada bende camtasia'dan rendeleyip yüklediğim videolarda hemen ünleme düşüyor..
deneme amacıyla aynı videoyu bandicamla ekran görüntüsü olarak kaydetip attım sıkıntısız para kazanma çalıştı..
ayrıca deneme için hürriyetten bir video yükledim onda da sorun olmadı..
daha sonra tekrar farklı bir video hazırladım camtasia'da onu yükledim ama sonuç yine ÜNLEM..

sonuçta bu videolarında elektronik bir kimliği oluyor.. oluşturanı kullanılan programları vss.
youtube bu kimliğe göre de bir işlem yapıyor olabilir mi ??

aklımda deli sorular :D

herhangi bir degisiklik yok. 1 ay once neyse suanda ayni. tek bir icerik icin demiyorum onlarca icerik icin. senin icerikle ilgili birseyler vardir. genel bir durum degil yani.

Genelleme yapmasan o kadar kanal açarım dediğinle hiç karşılaşmadım. Bence senin yüklediğin içeriklerle alakalı bir durum.

hocam Allah aşkına dizi,film,çizgi filmden başka ne atıyorsun da içerikle alaklaı değil diyorsun attıkların bunlardan ibaret engelli olan.

hocam Allah aşkına dizi,film,çizgi filmden başka ne atıyorsun da içerikle alaklaı değil diyorsun attıkların bunlardan ibaret engelli olan.

zaten bizde diyoruzki icerigin ile alakasi var. genel olsa dizi film cizgi filmdede aynisi olurdu ama sıkıntı yok. konudaki herkesin sıkıntı yok demelerine ragmen israrla genel sorun gibi yansitmani anlamadim.

zaten bizde diyoruzki icerigin ile alakasi var. genel olsa dizi film cizgi filmdede aynisi olurdu ama sıkıntı yok. konudaki herkesin sıkıntı yok demelerine ragmen israrla genel sorun gibi yansitmani anlamadim.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] okuladasın kitap yerine forumdaki yazıları okuyup cevap veriyorsun:D

Bu kadar kesin konuşmaları sevemedim. 1ay önce neyse şuan aynı bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri