Enpara hesabı actırmak ıcın

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba enpara hesabı actırmak ıcn telefon no bıraktım bız sızı arayacagız dedıler oradan ne zaman gerı donerler ona gore musaıt oluyum bılgınız varmı

daha yeni aldım kartı siteye gir üye ol seni arıyolar müsaitmisiniz gelelimmi diye 3 gün içinde geldi

oha eve kadar gelıyorlarmı napıcaz evde bu kadar cıddımı bu ısler :)

Sadece Sözleşme imzalatmaya gelirler
korkulacak bişey yok onda için rahat olsun

Son düzenleme:
Ben cafede buluşmuştum adamla hatta yemek ısmarlayım dedi yok sağol dedim :)

supermıs tam bızlık ben ıs bankası ugrasıyorum valla bas belaları en para candır o zaman quız dashboard dırek ıban yonlendırdıkmı dırek bankaya yatar dımı para kesıntısısız kart ne zaman gelıyor bıde sozlesme ımzalayınca kartı verıyorlar galıba dımı dogrudur dımı

Merak ediyorsan elinde 1 tabletle ve ismi olmayan sana ait hazırlanmış kartla birlikte genelde kadın bir çalışanı gönderiyorlar kimliğini hazır tut kimliğini veriyosun 2-3 yere imza atıyosun sana birşeyler anlatıyor istersen ben hakimim deyip onuda geçiştirirsen 5 dk yı geçmez öyle posta kargo vs ile gelmiyor

yas 18 abı yenı gırıyorum ne avkutı ne yaptın sen :)

avukat sözcüğü yazdıklarım arasında geçmemiş ki zaten sana enparayla ilgili birşeyler anlatıyorlar istersen acelen vs varsa konuya hakimim diyerek onuda geçiştirirsin demeyi kastettim

enpara bankacılıkta ve müşteri ilişkileri konusunda gerçekten bir devrim yarattı bana göre...her türlü işlemin ücretsiz olmasından ziyade,ucuz etin yahnisi yavan olur durumu kesinlikle söz konusu değil...
aksine enpara kullanmaya başladığınız zaman,2-3 ay içinde hizmetin ve diyaloğun kalitesi size gerçekten ''ben bugüne kadar diğer bankalarla niye uğraşmışım'' dedirtiyor...
adamlar işlerini gerçekten layıkıyla yapıyorlar,kullanmayan arkadaşlar varsa şayet bu yazıyı okuyan,1 dakika bile beklemeden başvuru yapsınlar...bu anlattıklarıma,daha hiç bir şey kullanmadan kartınızı getirdiklerinde hak vermeye başlayacaksınız...

supermıs tam bızlık ben ıs bankası ugrasıyorum valla bas belaları en para candır o zaman quız dashboard dırek ıban yonlendırdıkmı dırek bankaya yatar dımı para kesıntısısız kart ne zaman gelıyor bıde sozlesme ımzalayınca kartı verıyorlar galıba dımı dogrudur dımı
Bankaların sabit kesintisi oluyor 15 Tl karşılığı dolar ya da 30 $ olması lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi arkadaşının önerisiyle başvuru yapsaydın keşke enpara kartı olan. Ozaman onun adına bir fidan dikiyolar hemde doğaya bir katkıda bulunmuş olurdun.

Ev yada iş yerine gelirler sözleşmeyi imzalatırlar adamların şubesi olmadığı için böyle yapıyorlar :)

Ev yada iş yerine gelirler sözleşmeyi imzalatırlar adamların şubesi olmadığı için böyle yapıyorlar :)
Yıllık ücret vb alıyor mu? Ayrıca sadece vadesiz/vadeli hesap kartı mı veriyor?
Bi arkadaşının önerisiyle başvuru yapsaydın keşke enpara kartı olan. Ozaman onun adına bir fidan dikiyolar hemde doğaya bir katkıda bulunmuş olurdun.

Bankaların sabit kesintisi oluyor 15 Tl karşılığı dolar ya da 30 $ olması lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enpara bankacılıkta ve müşteri ilişkileri konusunda gerçekten bir devrim yarattı bana göre...her türlü işlemin ücretsiz olmasından ziyade,ucuz etin yahnisi yavan olur durumu kesinlikle söz konusu değil...
aksine enpara kullanmaya başladığınız zaman,2-3 ay içinde hizmetin ve diyaloğun kalitesi size gerçekten ''ben bugüne kadar diğer bankalarla niye uğraşmışım'' dedirtiyor...
adamlar işlerini gerçekten layıkıyla yapıyorlar,kullanmayan arkadaşlar varsa şayet bu yazıyı okuyan,1 dakika bile beklemeden başvuru yapsınlar...bu anlattıklarıma,daha hiç bir şey kullanmadan kartınızı getirdiklerinde hak vermeye başlayacaksınız...

Xperia Z2 den gönderildi

gene diyorum enpara hesap açtırmak en kolayı. Siteye girip kayıt oldum. 2 gün sonra aradılar müsaitmisiniz diye okuldayım dedim. Tamam geleyim dedi adam abartmıyorum üniversitenin duvarında imzaladım kağıtları ve kartı verdi o kadar. Diğer bankalarda 2 saat sıra bekle bekle uğraşacağına enpara adam gibi adamdır :D

Yıllık ücret vb alıyor mu? Ayrıca sadece vadesiz/vadeli hesap kartı mı veriyor?
Xperia Z2 den gönderildi

yıllık ücret ve kart aidatı yok bunu özellikle sözleşmenin 6.maddesine eklemişler kart aidatı gibi aidatlar alınmıcak asla die hesabı ilk başta vadesiz geliyor sen internet bankacılığından vadeli/dolar/birikim hesapları açabiliyosun

Ben cok sayıda yanlıs gırmısım uye olamadan bız sızı aracagız tıkladım telefon no verdım tc verım yarın ararlarmı ?

Ben cok sayıda yanlıs gırmısım uye olamadan bız sızı aracagız tıkladım telefon no verdım tc verım yarın ararlarmı ?
Yarin olmasada 2 gun sonra ararlar randevu alirlar senden seniN misait pldugun zaman gelirler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri