Enpara İzinsiz Para Çıkışları

ramob7

Kayıtlı Üye
Enpara hesabımdan iznim olmadan defalarca 1.49 TL para çıkışı olmuş.İnternetten aratınca sorunu yaşayan tek kişi ben değilim.Bu durumda yapılabilecek bir işlem var mı?Sizden hesaplarınızı kontrol etmenizi rica ediyorum.

https://eksisozluk.com/entry/64796998

hocam hesap dokumunde ne olarak yaziyor ben onlem olarak google playdeki payments kartimi kaldirdim ekside gormustum...

hocam hesap dokumunde ne olarak yaziyor ben onlem olarak google playdeki payments kartimi kaldirdim ekside gormustum...

18/12/2016 Encard Harcaması GOOGLE *Henry Dang g.co/payhel TR -1,49 TL

Hesabımdan bu şekilde parça parça defalarca para çekilmiş.Online alışverişi hemen kapattım.Daha da çekmeye çalışıyor.Bu sorunu başka yaşayan var mı?

Konu sahibinin verdiği ekşi sözlük linkinde baktım. Onlarca kişi yaşamış aynı olayı. Çevremdeki insanların yıllardır enpara kullan vs demelerine rağmen iyiki de enpara'ya geçmedim. Enpara kullanan ve bu şekilde mağduriyet yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.

normal hesapta tutmayın paraları birikim hesabı açıp oraya atın + m hizmetlerini arayıp kartı 3d olmayan işlemlere karşı kapattırın

Evet enparada sıkıntı var benimde amazon paramı çekti hala bekliyorum

Konu sahibinin verdiği ekşi sözlük linkinde baktım. Onlarca kişi yaşamış aynı olayı. Çevremdeki insanların yıllardır enpara kullan vs demelerine rağmen iyiki de enpara'ya geçmedim. Enpara kullanan ve bu şekilde mağduriyet yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.

enpara candır bu tür olaylarda iade alınıyor bende geçen aliexpress yüzünden aynı olayı farklı meblalalarda yaşadım iade aldım enparaya has bir şey değil 1-2 gün öncede akbank hacklenmişti

Enpara Mobil Uygulama > Ayarlar > internetten aylık alış veriş limiti > 0 TL yapın kendiniz işlem yapacağınız zaman limiti yükseltin, her zaman bu şekilde kullanıyorum eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım :)

enpara candır bu tür olaylarda iade alınıyor bende geçen aliexpress yüzünden aynı olayı farklı meblalalarda yaşadım iade aldım enparaya has bir şey değil 1-2 gün öncede akbank hacklenmişti

inşallah hocam bu sorunu yaşayanlar alırlar iadelerini. Ekşi sözlükteki elemanlar enpara'nın "bizimle ilgili değil" demesinden falan bahsetmiş. Umarım kimse mağdur olmaz. 1 kere çekseler neyse de 700 küsür kez kesinlenler varmış.

ben de sabah gördüm ekşi de gördükten sonra hesap ayarlarından kapadım netten alış verişe kullanıcağınız zaman açarsınız zor bir şey değil.

[MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION] arkadaşın hesabından büyük bir mktar izinsiz çıkış olmuştu ve banka ile iletşime geçerek sorunu uzun süre içinde halletmeye çalışmıştı.

Neden hala sms onayı yapılmadan alışverişe izin veriliyor? 2017'ye gireceğiz hala izinsiz para çekimleri oluyor ayıptır.

Benim 30 ekimde hesaptan para çekildi 3 kasımda form doldurdum formu 22 sinde işleme aldılar. 22 sinden itibaren 45 günlük süreç var dediler hala bir sonuç yok. (Hesaptan çekilen paranın bir kaç tanesini firmalar otomatik iade etti banka müdahale etmeden. Bankanın müdahale halinde olduğu çekimden sonuç yok)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri