Enpara Maliyeye mi şikayet ediyor?

d3v1ljan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar az önce enpara tarafından arandım ve benden kimlik fotokopisi ve adım soyadım yazılı bir şekilde imzalı bir belge göndermemi istediler.Gerekçe olarak para çekimlerimde sıkıntı varmışta güvenlik için istiyorlar ama bana pek mantıklı gelmedi maliyeye şikayet ettiklerini düşünüyorum? Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?

Hocam Maliye ye şikayet edicek olsa neden bu bilgileri istesin? Ayrıca hesap hareketleriniz çok yüklü veya çokmu sık ?

Merhaba arkadaşlar az önce enpara tarafından arandım ve benden kimlik fotokopisi ve adım soyadım yazılı bir şekilde imzalı bir belge göndermemi istediler.Gerekçe olarak para çekimlerimde sıkıntı varmışta güvenlik için istiyorlar ama bana pek mantıklı gelmedi maliyeye şikayet ettiklerini düşünüyorum? Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
gönderde o belgeyle sonra istedikleri gibi dolandırabilsinler vekalet gibi gösterip.şubeye gidin hocam böyle şeyler telefondan olacak işler değil.sakın sakın sakın vermeyin.çekin tüm paranızı bekleyin bakalım birşey olacak mı
yada müşteri hizmetlerini siz arayın onlar aramasın.
Yani kısaca dolandırılmak üzere olabileceğiniz yeni bir kumpas türüdür

Tum bankalar kontrol eder uygunsuz islemler var mi diye. Kafaniza takilan Google Adsense odemesi ise ondan bir sey olmaz. Eger baska ticaretler vs yapip yogun miktarda para akisi varsa incelemeye takilabilir.

Hocam Maliye ye şikayet edicek olsa neden bu bilgileri istesin? Ayrıca hesap hareketleriniz çok yüklü veya çokmu sık ?

Enpara olduğuna emin misiniz ? Ayrıca neden maliye, nereden çıkardınız bunu ?

Bilemiyorum hocam sonuçta ben bu hesabı acarken bilgilerimi zaten girmişim onlarda olan kimlik bilgilerimi neden tekrar istesinler diye düşündüm.Hesap hareketlerimi yüklü güvenlik için olabilir mi diyorsunuz?

gönderde o belgeyle sonra istedikleri gibi dolandırabilsinler vekalet gibi gösterip.şubeye gidin hocam böyle şeyler telefondan olacak işler değil.sakın sakın sakın vermeyin.çekin tüm paranızı bekleyin bakalım birşey olacak mı
yada müşteri hizmetlerini siz arayın onlar aramasın.
Yani kısaca dolandırılmak üzere olabileceğiniz yeni bir kumpas türüdür

Hocam numarayı teyit ettim enparanın kendileri aradı.Ayrıca enparanın bir şubesi yok.

Tum bankalar kontrol eder uygunsuz islemler var mi diye. Kafaniza takilan Google Adsense odemesi ise ondan bir sey olmaz. Eger baska ticaretler vs yapip yogun miktarda para akisi varsa incelemeye takilabilir.

ticaret işi yapıyorum hocam www.csgokeyup.com üzerinden işlerimi yürütüyorum.Ödemeleri havale olarak alıyorum.

Son düzenleme:
Hocam dolandırılmak istenmiş olabilirsin.kendin enpara müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettin mi ?

Hocam dolandırılmak istenmiş olabilirsin.kendin enpara müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettin mi ?

kendilerini aramadım ama numaraları bende kayıtlı zaten daha önceki aynı numaradan kendilerini sürekli aramışlığım var numarada siteden teyit ettim aynı numara.

Belki eskiden eşimin dolandırılma konusunu görenler olmuştur. Dolandırıcılar istanbul bakırköy emniyet müdürlüğü numarasından aradılar. ve eşim inanmayınca da benim numaramdan eşimi de aradılar. Yani bu devirde istenilen numaralardan aramak çok kolay.

Ben olsam belgeleri göndermezdim. Heleki imzanın geçtiği hiç birşeyi gönderme. Kimlik fotokopin ve imza taklidin ile finansbank tan para cekme yapabilirler. Hatta adına sahte bir cok fatura şu bu görebilirsin.

Finansbanka enpara diyosun o ne diyorlar . Müşteri hizmetlerini arayin hocam .

Belki eskiden eşimin dolandırılma konusunu görenler olmuştur. Dolandırıcılar istanbul bakırköy emniyet müdürlüğü numarasından aradılar. ve eşim inanmayınca da benim numaramdan eşimi de aradılar. Yani bu devirde istenilen numaralardan aramak çok kolay.

Ben olsam belgeleri göndermezdim. Heleki imzanın geçtiği hiç birşeyi gönderme. Kimlik fotokopin ve imza taklidin ile finansbank tan para cekme yapabilirler. Hatta adına sahte bir cok fatura şu bu görebilirsin.

Hocam o konunuzu çok iyi hatırlıyorum.Arayan enpara.
kWVYEW.jpg

2NcbsMxXRT6PrgRnlRdjPA.png

Ayrıca neden bu bilgileri istediklerini sorduklarımda bilgi vermediler arkadaşlar buraya not düşmüşler o yuzden sizi aradık dediler ben neden istediklerini diredince beni bir kaç defa hatta bekletip neden istekdilerini sonra açıkladılar.

Son düzenleme:
kendilerini aramadım ama numaraları bende kayıtlı zaten daha önceki aynı numaradan kendilerini sürekli aramışlığım var numarada siteden teyit ettim aynı numara.

Size diyorumki siz arayın teyit edin.bende sizi arayabilirim her numaradan.neyse uyarımı yaptım gerisi size kalmış.kısaca dolandırılıacaksınız başka açıklamadı yok

Size diyorumki siz arayın teyit edin.bende sizi arayabilirim her numaradan.neyse uyarımı yaptım gerisi size kalmış.kısaca dolandırılıacaksınız başka açıklamadı yok

Dostum sürekli aradığım numara rehberime kayıtlı zaten daha önce kendilerini bir çok kez aramışlığım var.

Neyi Teyit edecekler, saçmalık sakın öyle bir hataya düşme, bu konuda babana bile güvenme. Eğer enpara Bir işlem yapacak olsa her şehirde özel elamanları var arabalar ile evlere kadar gidip işlem yaparlar, ayrıca kartı alınca gerekli bilgilerin hepsi teyit ediliyor Yıllardır garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Finans, Kartlarını Kullanıyorum bir gün Bende bu şekilde kimlik Fotokopisi istemediler. Gerekirse kartını iptal et hocam. Unutma Ülkemizde Dolandırıcılığı Profesyonel bir şekilde yapıyorlar.

hocam en başta yapmanız gerekeni en sona yapıyorsunuz.Önce enpara yı aracaktınız teyit etcektiniz.evet belge göndermeniz gerekli şu şu sebeblerden gerekli diyeceklerdi sizde konu açacakdınız.6-7 yıl önce istegin isimle karşı tarafa mesaj gönderme arama bir programı vardı.mesala benim no sizde ahmet diye kayıtlı sanki ben mesaj atıyormuşum gibi mesaj atabiliyordu.Kurumsal no ile arama en basit iş .

Dostum sürekli aradığım numara rehberime kayıtlı zaten daha önce kendilerini bir çok kez aramışlığım var.
mübarek hocam size diyorum ki istenilen numaradan aranabiliyor.Sistemler dolandırıcılar türedi.ister gidip öğrenirsiniz isterseniz bilgileri gönderirsiniz hocam benim diyecek birşeyim yok.korkmayın paranızı çekin bırakın bloke etsinler.ama %99 dolandırıcılık mevzusu.gidin finansbanka burada soru cevap yapaan kadar 15 dkda bilgi alırsınız

Adamlar sana diyorki Enpara.com un numarasından yani sende kayıtlı olan NUMARADAN seni arayabilirler isterlerse dolandırılıcık için sen hala numara bende kayıtlı diyorsun. Sende kayıtlı numaradan enparayı ara benden böyle belgeler istediniz sebebi nedir diye sor bakalım onlar mı aramış.

Evet bu şekilde bu işlemi lütfen sorun ve buraya da bizlere bilgi verin. Çünkü muhtemelen forumdakilerin %90 ını ilgilendiren bir konu olabilir dolandırıcılık değilse.
Bu arada enpara ile bir kaç kez telefon ile çeşitli konularda talep açtırdım veya onların beni araması sonucu kayıt açıldı. hepsinde de aradığımda müşteri numaramı verdiğimde tüm hikayeye vakıf olduklarını gördüm. Yani size aradığınızda bilgi veremiyorlarsa ya salakbir çalışana denk geldiniz ya daçok çokbüyük ihtimalle dolandırılmak üzereydiniz.

Bu arada sizden belgeleri nereye yollamanızı istediler ona da kimse değinmemiş...

Son olarak maliye zaten belli kriterlere göre denetim yapar tüm hesaplarda size geliriniz ile ilgili şüphe oluştuğunda bu adamın kimliğini alın bize yollayın demez. size çağru gönderir vergi dairesine gidersiniz beyanınızı alırlar. kimi durumlarda resen inceleme yapıp vergi tarh ederler ve sonra siz uğraşırsınız.

Adamlar sana diyorki Enpara.com un numarasından yani sende kayıtlı olan NUMARADAN seni arayabilirler isterlerse dolandırılıcık için sen hala numara bende kayıtlı diyorsun. Sende kayıtlı numaradan enparayı ara benden böyle belgeler istediniz sebebi nedir diye sor bakalım onlar mı aramış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri