Enterasan Durumlar

• Kullanıcı ugr17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ugr17

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce bir kanalıma giriş yaptığımda tel doğrulaması sordu ve bu google ürününe erişilemiyor diye sayfa açıldı (patladı yani). Fakat ilginçtir urlden baktığımda kanal hala sağlam görünüyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba merak ettim ?

Bir diğer konuda malumunuz bu aralar bir çoğumuzda toplu kanal kapanmaları oldu. Ben aynı anda ilk defa bu kadar kanalımın kapandığına şahit oldum. Chorme ile ilgili birkaç şey söylendi forumda, başka tarayıcıyamı geçmek lazım artık acaba ? Ben şu kesinleşmelere kadar biraz ara verdim, bu konuda siz neler düşünüyorsunuz ?

kanal profil fotoğrafnda ünlem varmı ?

normal.çoğu kişinin bu şekilde adsensesi çöp oldu.bir süre sonra kanal kapanıyor ama para kazanması ilk önce kapanıp da sonra kanal kapanınca adsenseye bağlıysa çöp oluyor...

normal.çoğu kişinin bu şekilde adsensesi çöp oldu.bir süre sonra kanal kapanıyor ama para kazanması ilk önce kapanıp da sonra kanal kapanınca adsenseye bağlıysa çöp oluyor...

Adsense çalışmıyorum hocam, partner..Quizde de kanal açık görünüyor bu arada..

Ben karşılastım ama ne kanalı ne de giriş bilgilerını ne de akibetini hatırlamıyorum :D

Kanala girerken kanal gitti ...

Aradan 15 20 gun sonra maıl geldı abone mı begenı mı bısı vardı , tabı kanal gıttı dıye sılmıstım sanırım :D baktım kanal duruyordu ama reklamları falan gitmişti bu sefer kokten kanal takıpten de sıldım ...

Adsense çalışmıyorum hocam, partner..Quizde de kanal açık görünüyor bu arada..
nerde olduğu farketmez.bu şekilde kapanma olur diyorum.para kazanması kapanana kadar quiz de görünür,reklam da çıkar..adsense olanlar bu durumda çaresiz kalıyor,partner olanlar daha az zararla atlatıyor.

Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce bir kanalıma giriş yaptığımda tel doğrulaması sordu ve bu google ürününe erişilemiyor diye sayfa açıldı (patladı yani). Fakat ilginçtir urlden baktığımda kanal hala sağlam görünüyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba merak ettim ?

Bir diğer konuda malumunuz bu aralar bir çoğumuzda toplu kanal kapanmaları oldu. Ben aynı anda ilk defa bu kadar kanalımın kapandığına şahit oldum. Chorme ile ilgili birkaç şey söylendi forumda, başka tarayıcıyamı geçmek lazım artık acaba ? Ben şu kesinleşmelere kadar biraz ara verdim, bu konuda siz neler düşünüyorsunuz ?

Aynı şekilde bi kanalımda oldu 7 aydır acık ve ödemsini alıyorum girmeye çalışmayın hocam öyle kalsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri